Microtramvai - новий конкурент для мікроавтобусів?

«Так, на такому трамваю тільки піти на пекло!»
У минулому тижні березня трамвайний депо імені Русакова випустили один експериментальний трамвай 71-622 на трьох маршрутах - No 29, 4, і 7. Здійснення скорочених трамваїв передбачається планом пріоритетних заходів для вирішення проблем транспорту Москви «Місто зручно для життя», розроблених за ініціативою Собианіну. Так чому незадоволені Бабця?
9 фото через chistoprudov

1,1 км Цей автомобіль був розроблений інженерами Усть-Катава Кар'єрного заводу ім. С. М. Кірова в 2004 році, але прототип був зібраний тільки після 6 років. Спочатку проект було розглянуто непроможність, але як змагання з фіксованих маршрутних таксі зросла (частина пасажирських перевезень мікроавтобусами щорічно збільшується і зараз становить 37% у Москві), прийнято рішення про повернення проекту. У грудні в Челябінську було представлено новий трамвай, а на початку березня було привезено кілька моделей. До Нижнього Новгорода і далекого Ташкента.

2,2 км Особливістю трамваю є її довжина. Корпус автомобіля встановлюється на одну колісну візку, і на відміну від звичайного трамваю, тролей не обертається відносно тіла. Незважаючи на візуальну нестійкість, автомобіль не падає - справа полягає в тому, що найсвіжіші елементи - колісні візки (концепція «прокат»).

183801

3. У Новий автомобіль складається практично повністю з деталей і комплектуючих від його популярного попередника 71-619KT, який часто можна знайти на вулицях Москви. Скорочений варіант буде зібраний на конвеєрній лінії «великого брата», що істотно знизить вартість введення нової моделі в виробництво, її подальшу операцію і ремонт.

Microtramvai - новий конкурент для мікроавтобусів? Р

4. У Тролейбус складається з двох тягових одноступеневих редукторів, підключених поздовжніми балками, на які встановлюються монтажні балки тяги електродвигунів. Передача обертання від двигуна до редуктора здійснюється за допомогою приводу.

5. Умань Автомобіль має 16 місць (як в трансферному таксі), широкий центральний прохід і задню зону зберігання. За словами інженерів, в цьому трамваї зникне проблема розподілу пасажирів - вхід буде через вхідні двері, вихід - через спину. Не буде встановлена фурнітура в нових трамваях.

6. Жнівень Багато людей бояться їздити на цьому трамвайі:
- «Увімкніть, він перевернувся на переїзд...» Я чекаю до нормального. ?
- «Чи не скажу, бо він згортається! й
- «Чи менше місць, що якщо кожен зайнятий? й
У будь-якому випадку трамвайки планується випускати на маршрутах, ранній ранній ранній ранок і пізно ввечері. Також ці трамваї будуть виконуватися на основних маршрутах під час пікових годин, крім звичайних автомобілів. Час завантаження і розвантаження в цьому трамвайі в три рази менше, ніж в звичайному (людей не підійдуть, тільки 30-35 осіб).

7. Про нас Драйвери автобусів скептично ставляться до нових трамваїв і не бачать їх конкурентів:
«Ми маємо важливі переваги — ми зупинимося на попиті, а трамвай тільки при зупинках. Я ходжу, куди я хочу - я можу їхати по боці дороги, на трамваях і на рейках, а трамвай - тільки на рейках. Якщо одна перерва, вся лінія піднімається. І ми відпочивали!

8. У Одним з важливих переваг цього трамваю є його розміри і економія. Автомобіль легше їздити і не великий перешкод у трафікі, особливо на перехрестях.

Microtramvai - новий конкурент для мікроавтобусів? р.

9. Навігація Ми побачимо. Може бути бабуся звикли до нових автомобілів, але зараз це, очевидно, легше для них, щоб сидіти на теплому стільці об'ємного трамваю і чекати офіцерів поліції, ніж піти на...
Нові трамваї будуть доступні на маршрутах 29, 4, 7 і 13 на початку травня. До кінця 2012 року будуть придбані 900 міні-травматів для московських трамваїв.

Джерело: