Історія ремонту однієї дороги

Всім, ймовірно, чули новини про шосе Сколково. Пройшов рік назад, вартість автодоріг понад 1 млрд рублів. за 1 км, служив рік, був в незадоволеному стані - висвітлення несправностей, деформації і цілого пучка дефектів. Причини низької якості праці і використання дешевих (!) матеріалів. Скандал! Але все ще - це Сколково, нанокапітал, зона особливої уваги. Що, якщо ви просто подивитеся? Для цього не потрібно перетнути МКАД. Тут старий добре збережений Великий пост Вулиця, майже в центрі, в Лефортово. Поблизу Третього Кільця, набережної Яузи, багато бізнес-центрів. Головний трафік проходить, однак, вздовж сусідніх паралельних трас, але багато водіїв використовують вулицю. Щоб сказати, що дорожня поверхня тут полягає в тому, щоб покласти її м'яко, в дещо незадовільному стані сказати нічого. Але останній ремонт був завершений тільки чотири місяці тому, в очікуванні зими.

39 фото через Ілля Варламов

Але спочатку, задня. Великий пост, і особливо його мешканців, люди, які працюють тут, і моторики, які проходять через це, не пощастило довго. Згідно з місцевими мешканцями, протягом трьох років по всій вулиці було напружене глобальне ремонт, що нагадує катастрофу місцевих масштабів: майже всі по вулиці були викопані - труби теплого центру і каналізаційні труби були змінені. Ремонтна робота була напруженою, але дуже повільно. В цей день, але в жовтні минулого року з'явився гром.

Р

«Гоне» Лужков прийшов Собианін. Новий міський голова, маючи оперативну справу з столами, почав боротися з іншими недоліками в префекції і рад. Я не знаю напевно, що страшний мер спійманий оку довготермінової конструкції на пості, але в кінці осені робота почала здійснюватися в режимі надзвичайних ситуацій - швидко кожен був похований, овець, асфальтований і відкритий рух. Я думаю, що ми можемо бути щасливими. Місцеві жителі.

04 мар

Молода людина, яка впровадив себе як Макс, який ходив малюка, сказав, що зараз все добре. «Для того, щоб бути копати роками, труби були закладені всюди. Ми, ті, хто живе тут, навіть жартували, що це, мабуть, архітектурна концепція, спеціально розроблена для нашого району. Але раптом, взимку я думаю, все було видалено, асфальтовано і – краса. Тепер ми розглянемо, що дійсно з'явився з цього великого оновлення.

р.

Бізнес-карта Big Post - це суперхол. У дощовий сезон, або зараз, навесні, це супер пудвіч. Тим не менш, крім несправностей, тут для любителів бездоріжжя є вражаючі перешкоди. Я задаю, що поліцейські поліції ще не здогадували, щоб влаштувати амбашку тут: для того, щоб приїхати, всі автомобілі змушені уникнути перешкод на зустрічі. Але недосвідчена людина, прискорює, ризикує розбиття через колесо або навіть розбиття підвіски.

07 мар

08 мар

09 мар

1625534

10 хв

17681

11.

Спеціально для неклацання - трохи подальшої шини і авторемонту. Для персуасивності на бордюрі експонується ціла колекція коліс:

Тут в таких отворах і прогонах вся дорога:

14.

15.00 р.

р.

16 мар

17.00 р.

18 років

У деяких місцях тротуар був звужений двічі. Звісно, для зручності автомобілістів, але пішоходів не пройшли. Вода, що протікає з дахів, миттєво перетворює її в досить ставок: тут немає дренажу, а бордові плити, розміщені на кінці, створюють відмінну греблю, яка зберігає воду.

р.

20.

21.

На автодоріг, розташованому на місці колишнього тротуару, є дренажний канал, але такий же неназвий геній влаштував його таким чином, що вода накопичується навколо, а не зливається. Відомий якось.

На бордюрах, як пам'ятники ремонту, які затримали роки, можна побачити безліч архітектурних об'єктів. Здається, що в спеку надзвичайних ситуацій вони просто забули, так як відступна армія забуває псів.

24.

І в деяких місцях з'являються дуги, труби згортають з землі, які, здавалося б, до місцевих жителів: «Я ще не закінчився, вони були щасливі рано. Сніжний сніг знизиться і всю вулицю буде викопати знову і все буде як завжди.

26.

р.

27.

28.

Один з об'єктів навіть має координати підрядника. На цьому ж щиті є виклик для боротьби з бюрократами. Так, в цих тихих двориках, хтось ще має цивільну позицію.

р.

Залізно, зупинка автобуса називається Новою дорогою. Символіка. Дорога дуже нова. Прийміть його протікання. (Я знаю, звичайно, що в цьому місці повідомлення перетинається з Новою дорогою, але це дуже символічно.)

3610Р. 4200Р.

31.

По суті, для мене не складе труднощів зробити телефонний дзвінок, піти на префектуру, відкопувати деталі - скільки було побудовано це будівництво, які підрядники були, чому все залишилося, як це і т.д. Повернутися до того, хто закочував, скільки. Але я не хочу робити це. Чому? І тому, що для всіх ігнорування безтурботності і крадіжки посадових осіб і виконавців, вони не є тими, хто викривав мене самим. Вони досить чіткі. Я дивлюся самими мешканцями, їх абсолютно небайдужим становищем, а точніше, відсутністю такої та повної небажаності захищати свої права.

33.

Під час зйомок нової дороги я спілкувався з великою кількістю людей. У бесіді всі перенесли погану дорогу. Я запитав кожного питання: «Що ви зробили, щоб зробити різницю?» Відповіді були різними, але все відварилося до того, що «це Росія, і вона повинна бути». Не варто подобатися. Якщо у будь-якому місці було написано скаргу, і вийнято справу, дорога, ймовірно, була відремонтована. Немає одного перевернутися до GAI, ніхто не писав на дошку, ніхто не піклується.

35.

Чи ви готові на роки, щоб трамваїти бруд, впади в пуделі і настоюватися, відступ і відступ? Ви готові підібрати телефон, написати лист, заповнивши запит в Інтернеті? Так ви замовляєте з ним. І якщо ні, то писати, викликати, досягти, в кінці, ніхто не зробить все для нас.

Боротьба поганих доріг дуже легко. Згідно ГОСТ 50597-93, розмір ямок не повинна перевищувати 15 см в довжину, шириною 80 см і шириною 5 см. Всі розділи дороги, які більше одного параметра, повинні бути позначені дорожніми знаками, а в умовах недостатньої видимості - огорожею з сигналами.

37 хв

38.

Відповідно до статті 33 Конституції РФ громадяни мають право на звернення особисто, а також відправляти колективні та індивідуальні звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

Відповідно до пункту 1 статті 12 Закону «Про порядок розгляду звернень громадян Російської Федерації» зобов’язані надати письмову відповідь на заслуги звернення протягом 30 днів з дати реєстрації звернення. У разі бездіяльності виконавчих органів відповідно до закону «Про прокуратуру» прокуратура має право ініціювати провадження щодо адміністративного правопорушення та вимагати, яким особам, які порушили закон, будуть притягуватися до іншої відповідальності, встановленої законом.

Джерело: