Як побудувати перший етап московського метро

Blogger russos пише:

Кілька років тому в руки падали в руки пакет старих фото з редакційного офісу газети «Метроєвець». Вони сканували і поховали на жорсткому диску. Тепер я покажу тебе. Звернулися десятки фотографій. На відміну від деяких ви можете вгадати, який об'єкт зображений на них або що робить будівельники метро. І на деяких не можна визначити, де нижча і де верхня. Я намагаюся зробити хоча б один коментар.

Питання «Чому це знято?» можна чітко відповісти на підписану фотографію, де вказується місце.

Мінус 18. (Чисте відділення, потім вокзал Кірова)
А. Г. Танцельевич, Голова Міну No 18-18 біс: Під землею, на глибині 40 метрів, в найскладніших геологічних умовах, необхідно протягом року побудувати величезний триповерховий палац з великими залами, просторим лобі, широкими коридорами. Для даної конструкції необхідно застосувати нові, непристойні методи, майстер-амілярні технології на ходу. Необхідно зробити величезну роботу по виведенню грунту, укласти десятки тисяч кубічних метрів бетону. Дуже цікавим було завдання і розв’язання його. Це було багато роботи.

74 зображень

1,1 км Затоплена бочка. Я думаю, що це шахта No 20. П'ятий мін був затоплений ... Не працює насоси. Вода кидається в. 20-й був забитий металевий шпон, а вода пройшла через нього з великою швидкістю і силою. звідси, але насправді ми бачимо заплавлений багажник зі сходової клітки.

3250Р. 3700Р.

Mine No 20 (Чистий порн – Red Gate) Примітно, що він пройшов методом штучного заморожування. Це була сукня rehearsal перед похилим замороженням.
П. П. Рутт, начальника метростройства: Запропоновано різні методи буріння цих нахилених валів. Вони можуть бути передані стисненим повітрям. Однак, враховуючи, що вони відбуваються під вулицями з великою кількістю трафіку, частково під будинками, ми віримо, що при виконанні робіт при стисненому повітрі в таких умовах необхідно мати повну гарантію, що не буде перерву в поставці електроенергії, так як в цьому випадку може статися велика аварія. Ми вирішили використовувати метод заморожування з вбудованими свердловинами для виконання цієї роботи. Цей метод був попередньо підготовлений в шахті No 20, який ми пройшли таким чином, щоб підготуватися до більш серйозного завдання похилих шахт.

2. Кайсонні машини. На фоні будівлі з знаком: "Барбершоп No 3. *-* довіра фалконського району."

Р

3. Ібід. У передмісті можна вгадати комір шахти.

76386408

4. У Так, це шахта. Працівники настоюють з машиною кесон.

5. Умань Судячи парою і металевим шпоном, це копер для його забивання.

6. Жнівень

7. Про нас

8. У Викопа.

9. Навігація Деякі роботи в бочку. За сьогоднішніми стандартами, ТБ, звичайно, ачовая – робітники не мають шоломів. Але за цей час вважається прийнятним.

10. Я думаю, що це ще раз. Нагадуємо, що тут було багато технологій для бурових стовбурів. Включаючи, і закупорку з шпоном по контуру, і викопування грунту.

11. Кошик знаходиться в карнизі. Застудний зовні, опустивши кутикули.

р.

12.

13.00 р.

14. У галі.

15. Столл.

16.00 р. Приправа стрункістю в підземелля, це підготовка кальота до бетону.

17.00 р.

18 років

19. Кайсон деталь.

20.

21. Старі фотошопи. Звісно, макет.

р.

22. З фото вирізати необхідно, покласти на білу паперову папір і знову знімати.

23. Кайсонні машини встановлюються в шахті.

р.

24. Ще один викоп.

25. У пістолеті. На лівому є великий танк (найбільш ймовірніше для стисненого повітря), праворуч - насос. Може бути вода.

26. Компресор. Американський. Чикаго ПНЕУМАТТИЧНИЙ ІНСТРУМЕНТ. й

27. Замок волокно. Найцікавіше, що він виготовлений з каменю, не монолітного бетону.

Габаритний зображення

28. Зруб джек.

29. Зняття породи?

30. Не зрозуміло, куди стоїть вершина і яка ця структура призначена для. Деякі фаршировані в металеві труби.

31.

32. Здається, що це вже відкрита катота, але ще не бетонується.

33. Радіатор?

р.

34. Мінуси зовні. Ну, поціновувачі, ви визнаєте вулицю?

35. Вода краплі?

2334843

36.00 Р Деякі радіатори.

37.

38. Морський стовбур. Зверніть увагу на тріщину в бетоні, позначеному стрілками.

39.00 р. Звісно, це бетонна плита в стовбурі між зонами високого і нормального тиску. Там є труба кайсон. Сам пристрій, де відбувається стиснення і декомпресія, буде зверху. Пам'ятайте, що великі бочки з фото 4?

40. Зйомки під керівництвом. А точніше, вони стискаються гірським тиском.

р.

41. За лаштунками. Повідомлення про масштаби.

735704 зображень

42.

43. Рудові шахти та розведення в каріді?

44.

45.

46.

47.

48. Я думаю, що він отримав це право.

49.00 р.

50.00 р.

51.

52.

р.

53.

123456Наступний

54.

55. Монтаж радіатора.

56.00 р. Слингеммер.

57.00 р. Радіатор практично завершено. Я не знаю, що це для. Може бути система заморожування на шахті 18 або частина будь-якої компресорної станції?

58.

59.00 р. Напис на спині говорить про те, що фото показує встановлення кільця 18-ї шахти. Найімовірніше, є два ланцюги для заморожування. До речі, подивіться сходи: без страхування і ніяких кілець за вами.

60 хв Поворот: Мін 20. Збірка металевих гальок в шахтному дні.

61. Поворот: замок за замовчуванням.

62.

63. Поворот: Мін 18. сегменти ножа.

64. Поворот: Зразки видаленої породи.

65. Припис на спині непрочитаний, але зрозуміло, що це лебідка підйому клітки. До речі, після 80 років візки вважаються такими ж, як потім - палички, що застрягаються в дошки.

66.00 Р Поворот: Мін 18. Опалубка, стружка і фітинги коміра дляощата.

67. Поворот: Мін 18. Опалубка чола.

р.

68.

315174

69.00 р.

Додано до [mergetime]1301909331[/mergetime]
70.00 р. Поворот: Мін 18. Горизонтальне буріння.

71.

72. Конвертер: 23. Монтаж клапанів W. B. край оболонки *** шахта. Зібрано 29 IV 33.

73.00 р. Поворот: Мін 18. Відкрито Greifer.

74.00 р. Ця фото була в тій же упаковці, але вона точно зображує будівництво другого або пізнішого етапу, оскільки не існує дистиляції тунелів з чавунних труб в першому етапі.

Джерело: