Ніжний Тагил - залізне серце Уралу

Добрий день. Вчора я дивився нові видання нашої rasha. Дуже хворіли два персонажа з Ніжного Тагила. Жителі нашого міста схильні до деяких видів великої рогатої худоби та матки.
І в цілому середня асоціація мешканця Росії (особливо центральна частина) з ім'ям Ніжний Тагил є «збитком з нижньої мітки», а також зон, зон, зон, зон, зон...
Я вирішив зробити пост про рідну місто. Хочу показати, що наше місто не п'ятається наполовину засобах від наших родзинок і удару засуджених.
У вас буде багато фотографій і кілька лавок, будь ласка, не відірвати тему, коли я зробив.

Наше місто є одним з найстаріших міст Уралу. Дата заснування вважається 1722 р. - рік плавлення першого чавуну на металургійному заводі. По суті, перші поселенці прийшли до цих місць на початку 18 ст.
Сьогодні одним з підприємств швейної промисловості є найстаріше гірничодобувне та рудне підприємство в Росії - Високорський гірничо-переробний завод, який нещодавно відсвяткував свою 300-річчя. Металевий плавлений з tagil ore, дуже швидко завоював по всьому світу. Метал з торговою маркою "Старий Sable" був відданий іншим брендам не тільки в Росії, але і в Європі.
Металевий плавлений на фабриках міток був використаний в будівництві Статуту ліберати. Французькі підприємці придбали мідь в Ніжному Тагіллі, і використовували його для побудови статуї, яка стала однією з символів Сполучених Штатів.

У Ніжному Тагілі було зібрано самовитратні запаси батька та сина Черепанова, що було створено першу парову локомотиву в Європі (за деякими джерелами світу).

5476795

Вперше в Європі використовуються електроосвітлювальні та примітивні електричні механізми.
Перший велосипед в Росії також був створений самовідданим майстром tagil.
Ніжний Тагіл, місце народження портової риболовлі. Трейс, написаний майстрами мітиль, є стабільним попитом як в Росії, так і за кордоном.

Стара металургійна металургійна металургійна металургійна Завод тепер єдиний у світі музей-завод. На території заводу збереглися механізми, що використовуються на заводі в 18 столітті. Відвідавши завод-музей з екскурсією, можна не тільки детально дізнатися, але і подивитися, як працюють металургійні заводи в минулих століттях.

зразки древнього металургійного обладнання в експозиції заводу-музею

Ніжний Тагил зробив вагомий внесок у перемогу Радянського Союзу у Великій Вітчизняній війні. На Уральському вагонобудівному заводі, за допомогою механізмів та фахівців танкових заводів, виевакуйованих з західної частини країни, вироблено 80% всіх легендарних танків Т-34. На високогірному механічному заводі виготовили оболонки для гармат, протиповітряних гармат.
Зараз 2 реальних, працюючих танків T-34 стоять як пам'ятники подвигу робітників міток під час Другої світової війни.

4500434

У попередньо-революціонарному періоді ще одна особливість Ніжного Таміла була дуже великою кількістю церков і храмів на капіта. На жаль, більшість церков були знищені більшовиками у 20-30-х роках минулого століття. А ті церкви, які залишаються унікальними прикладами церковної архітектури 18-19 ст.

Церква Святої Трійці

Однією з символів міста є годинниковик на одному з домінантних точок Ніжного Тагила - лисиця. Побудований на початку 18 століття, як годинниковер, він довго був використаний в якості вогненної вежі - вся місто була в долоні вашої руки. На деякий час був астрономічний обсерваторій. Тепер це просто прекрасний приклад давньої архітектури.

Ніжний Тагіл сьогодні є одним з найбільших міст Уралу, що перевершує розмір і населення деяких обласних центрів.
Населення міста, разом з передмістями нещодавно включена в місто, майже 350 тис. осіб.

Нижний металургійний завод є одним з найбільших металургійних заводів Росії. Забезпечує більшість потреб РЗД в рейках. Так, якщо ви їдете поїзди, поїзди, 90% ймовірності, яку ви їдете на рейки, що виробляються в Нижньому Тагіллі.

Уральський вагонобудівний завод є основним постачальником вагонів для потреб російських залізниць і деяких залізниць інших країн. Якщо ви подорожуєте поїздом, поїздом, див. довгий вантажний поїзд - більшість автомобілів, що виробляються в Нижньому Тагіллі.

Уралвагонзавод є головним виробником кращих танків у світі - T-90!
T-90 - єдиний в світі танк "стрибки" - так що без критичних наслідків для екіпажу і підвіски на повній швидкості стрибають з гірок до 2 метрів (гори, пагорби, штучні нерівності)
Один з небагатьох «поплавних резервуарів» здатний подолати великі водні перешкоди і ввести в бій.

Я поставив неправильну картину.
Там він, T-90.

На додаток до таких промислових гігантів, як зазначена Високорська гірничодобувна і переробна завод, Нижній Тагиль металургійний комбайн і Уралвагонзавод, в нашому місті є кілька великих рослин - Уралхіпспласт, нижня жилетова пивоварня, Нижній Тагил завод металоконструкцій (виробництво ряду металоконструкцій, які не виробляють в будь-якій точці світу через складність виробництва), Нижній Тагил завод теплоізоляційних виробів, Нижній Тагиль котел і радіаторний завод тощо.
Низькі теги є робочим містом. Місто не менше "все" від Челябінська, не менш цікавим, ніж багато міст Золотого Кільце.

Ніжний Тагил знаходиться на схилі Уральських гір, що приносить свою специфіку його географії - місто оточене горами різної висоти з усіх боків. У зв'язку з цим, з деяких кутів, панорама Нижнього Тагилу можна плутати з деякими Швейцарія.
Долгой гора є одним з найбільших в Росії, а після реконструкції вони будуть проводитися змагання світового класу.

У місті є кілька інститутів, які навчають фахівців різних профілів – від всіх втомлених економістів і юристів, до дуже популярних технічних фахівців.
Культурне життя представлено 2-х місними театрами - драматичними, ляльковими.
Кілька кінотеатрів, музеїв.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Узагалі, наше місто не є однією з задньої води з важкими працівниками, дикими заводами і повною безнадійністю - але красивим, динамічно розвиненим містом, що є реальним "Ірон Серце" Уралів і Росії.

І нарешті, кілька фото мого міста з деякими короткими коментарями.
Уралвагонзаводський прохід. У передмісті - Т-34

Центральна площа. Театр, пам'ятник винахідникам локомотивів - батько і син Черпанов

Ніжний Тагил - залізне серце Уралу Р

Ніжний міток ембанкмент. улюблене місце в місті

Каскад водоспадів в парку Бондіна. Ось цирк на фоні.

Ніжний Тагил - залізне серце Уралу р.

Фонтан. На фоні церкви Олександра Невський

Галицький район. Наймолодший, але найбільш динамічно розвиваючи площу міста

Ніжний Тагил - залізне серце Уралу доб.

каррі на місці одного найвищого гора Нижнього Тагила. Гора під назвою High Mountain.

Парк Бондін в ніч

Це день.

Станція

4404666

Фокс-таун

мій дворик:-

Я хочу розповісти вам про наше місто. Але я не відволікаю вашу увагу ще. Дуже красива, влітку поросла в зелені, взимку під сніговим ковдрою нагадує живу казку.
Приїжджайте до нашого міста і подивіться на себе!
P.S. Якщо серед японських є співвітчизники - Velka доповнить пост своїми фотографіями!

Джерело: