Чудотворці машинобудування

Я не знаю, можливо, є окрема тема про це, але я не знайшов його відразу, тому я почав новий.
2 зображень

Подруга шахтних робіт в сервісному центрі і сьогодні розповіла про те, що чоловік прийшов до них сьогодні з гвинтом USB придбаний по річці з китайської мови. Як шнек написаний на прикладі фільму (1,5 ГБ), а при перегляді комп'ютера буде показувати лише останні кілька хвилин цього фільму, хоча справа говорить про те, що шнек 500 ГБ. У системі гвинт також визначається як 500.
Comrade коментує, що протягом тривалого часу вони сміхалися з цією лопаткою, оскільки такий гвинт вже приніс до служби, і він також був придбаний в Китаї.
Шуруповерт був відкритий прямо на прийомі, показав чоловіка, який він фактично купив і, вилучений тим, що він пилився, ескортований до виходу.
Історія обох бідних людей майже однакова.
Зовні сабж дивиться «виправдати гідність», має пучок припливних написів. При покупці його китайці навіть пов'язали його на комп'ютер для перевірки і перекидають навантаження картин на неї (наприклад, ви бачите, це працює).
У вересні минулого року він спеціально фотографував його на стільниковому телефоні. І він також раптом перестав бути визначений системою.

Суть sabzh: 128 Мб флеш-накопичувач, інформація написана на ній в колі. Як це робиться не зрозуміло. Але коли ви пишете великий файл, весь файл "клімати" на ньому, і коли ви читаєте файл, тільки останній 128 Мб інформації видно, хоча об'єм файлу буде відображатися правильно, як оригінальний.
Це тістечка.
Я думаю, що мораль ясно.

Кредит ДядькоФокс
Прийняти тут.

р.

Джерело: