Чорний камінь Риболовля або Diamond Arm

Blogger mariebang пише:

Перший раз я потрапив до Чорного каменю в 2004 році. Причина була найкрасивішою: День народження колеги, яку ми дали в подарунок ... рибалка. Тоді я дізнався, що я був риболовцем. Я насолоджуюсь рибою, є хвилювання, я чекаю пацієнтка, але знімати гачок, що блукають рибу за межі моєї сили. Так з часу я побіг на березі кричуща "АААА!" Допоможіть мені, допомогти мені!

У той час рибальство на Чорному Камені була рибальська поїздка на такому досить звичайному озері з альтанками і городженими грилями. Риба виснажена там, ви платите гроші за можливість рибу, тому це було класно. Для цього.

23 фотографії

1,1 км Через чотири роки я знову потрапив. поїхали з чоловіком, щоб взяти друг до озера біля Червоного Поппи, який в Бахчисараїському районі і поїхав неправильно. Після того, як кілька місяців, вони подали ще раз, але більш цілеспрямовано (як фото в пост від двох поїздок).

2,2 км Перше, що нам застряло зовнішній вигляд Чорних каменів. Місце було перетворено досить багато. Я не можу протистояти і фотографувався чарівною людиною в фліпперах.

3. У Місцева міліція

р.

4. і просто дуже цікавий флот,

5. на деяких примірниках яких можна їздити.

6. Жнівень

7. Про нас Підвісна «Ока», армована рамою, і не менше насереднім написом. Або можливо, вони йдуть в такі будинки управління, і це так, що вони не захоплюють і несуть в спині?

8. У Не менш заміщений «Москвич», армований каркасом, пластикова пляшка

9. і дерево.

10. Аеродинаміка – напис. Він отримав Турбо 13.

11. Цей автомобіль не потребує армування. Ви можете сидіти безкоштовно. Хто знає, можливо в новому житті, Москвіч стане тим самим.

12. Що таке рульове колесо, хеш? Чому так багато спідометрів?

13.00 р. І це мене. Фото з другої більш орієнтованої поїздки.

3610Р. 4200Р.

14. Принц на білому коні, Мельник на сірому Донецькі та...

15.00 р. Васильович на агрегаті. Кінь і князь палять боковини. Хлопчик і тато спокійно милуватися.

р.

16.00 р. Крім прокатки на грубій місцевості, вищевказані режими транспорту можна знімати. Тире під відкритим небом.

17.00 р. Але повернувшись до Black Stones. Протягом декількох років біля озера побудували комунізм кафе, майданчика, і, якщо пам'ять не змінили мене, котеджі – міні-готелі. Таким чином, ви можете як прийти, так і видалити боргу, зловити рибу і обсмажити її відразу, і прийти до всіх готових.

18 років Що таке? - Реализм.

19.00 р. Попередження: Не пити занадто багато квасса. А Кувуус!

20. Наскільки кухня і ціни хвилюються, я не розповість. З того моменту, як перший раз був випадково потрапив, другий раз пішов, щоб побачити BRDM. Я сподіваюсь, щоб їздити на третій раз.

21. Для mastshatab мій висота 1.59. (Я пішов, якщоче)

22. Місце дуже красиве і гарне приміщення. Але є одна «але». Коли пост і фотографії були майже готові, я читаю в Севастополі газеті, що тварини, що зберігаються в місцевих «зоо», голодують і не піклуються про них. Не знаю. Нехай це не сонячний і красивий, як на фото.

23.

Джерело: