655
Ніч Червоної площі
Написання фотоblogger-rufer Раскалов Віталія raskalov-vit:
Сьогодні Я покажу вам, як можна підняти дахи, які безпосередньо поруч з Кремлем. Все, що вам потрібно, є пара бджіл, морозильних друзів і одна безкоштовна ніч. Що вийшов з нього, і які точки, які ми відвідали, ви можете побачити всередині повідомлення.
32 зображень
1,1 км На першому поверсі готелю Ritz-Carlton ми піднялися. Як виявилося, зйомки в цьому ресторані коштує 5,000 рублів за годину, але ми знайшли роботисередки вдарили дах безкоштовно!
2,2 км Перегляд тут досить добре, на цьому фоні вони люблять фотографувати зірки.
р.
3. Арсенал Вежа, Нікольська, Спаська та Сенат.
4. У Після пиття Жигулевської на дах елітного залізничного вокзалу ми переїхали до купе журналіста Московського державного університету.
5. Умань купол зовні.
р.
6. Жнівень Помилка всередині, на балках сидить nevozmut
7. Про нас Дивитися, тінь камери, до речі.
8. У Головний зал відділу журналістики Московського державного університету виглядає так, заздрістю всіх студентів тут!
5369834
9. Навігація Манеж і Трійця Вежа.
Р
10. Гранітна вежа, грот в Олександрому саду та Арсеналі.
11. Музей «Рабочий квартал Амури»
12. Після Зурфака ми були на даху з дійсно красивими і унікальними видами Кремля. Софія набережна.
13. Вежа Бетменова і храм Пресвятої Богородиці.
14.
15. Соборна площа, Іван Велика дзвіниця та Гранд Кремлянський палац.
16.00 р.
17.00 р. Дзвінниця храму Софії, Вежі води та Московського міста в хазі.
155502 км
18 років
19.00 р. Великий Московський міст.
20. На світанку ми вже переїжджаємо до гарного смачного місця.
21. Будівля міста Дума, тепер ремонт на цьому даху, щоб отримати більше реальних.
22. Історична і Червона площа. Ви побачите, що невисока покрівля, яка явно виділяє Червону площу, тому ми досягнемо цього!
23. Гюм і Храм Василя Блаженного.
24. Вежа Сенат, Сенат і Маузолей.
Р
25. Тут кожен улюблений Red Square.
р.
26. Недільні ворота.
27. Музей історії.
28. Собор Казанської ікони Божої Матері.
29. Саме те, що вони робили.
30. Червона площа і лев FSOshnik.
доб.2
31. Я думаю, що ми скидаємо в цій картині.
32. Але з швидким ходом ми дісталися до виходу, Артем зламав об'єктив, і я дивився досить добре світанку і повністю порожнім містом. Я знову побачу тебе,
Джерело:
Сьогодні Я покажу вам, як можна підняти дахи, які безпосередньо поруч з Кремлем. Все, що вам потрібно, є пара бджіл, морозильних друзів і одна безкоштовна ніч. Що вийшов з нього, і які точки, які ми відвідали, ви можете побачити всередині повідомлення.
32 зображень
1,1 км На першому поверсі готелю Ritz-Carlton ми піднялися. Як виявилося, зйомки в цьому ресторані коштує 5,000 рублів за годину, але ми знайшли роботисередки вдарили дах безкоштовно!
2,2 км Перегляд тут досить добре, на цьому фоні вони люблять фотографувати зірки.
р.
3. Арсенал Вежа, Нікольська, Спаська та Сенат.
4. У Після пиття Жигулевської на дах елітного залізничного вокзалу ми переїхали до купе журналіста Московського державного університету.
5. Умань купол зовні.
р.
6. Жнівень Помилка всередині, на балках сидить nevozmut
7. Про нас Дивитися, тінь камери, до речі.
8. У Головний зал відділу журналістики Московського державного університету виглядає так, заздрістю всіх студентів тут!
5369834
9. Навігація Манеж і Трійця Вежа.
Р
10. Гранітна вежа, грот в Олександрому саду та Арсеналі.
11. Музей «Рабочий квартал Амури»
12. Після Зурфака ми були на даху з дійсно красивими і унікальними видами Кремля. Софія набережна.
13. Вежа Бетменова і храм Пресвятої Богородиці.
14.
15. Соборна площа, Іван Велика дзвіниця та Гранд Кремлянський палац.
16.00 р.
17.00 р. Дзвінниця храму Софії, Вежі води та Московського міста в хазі.
155502 км
18 років
19.00 р. Великий Московський міст.
20. На світанку ми вже переїжджаємо до гарного смачного місця.
21. Будівля міста Дума, тепер ремонт на цьому даху, щоб отримати більше реальних.
22. Історична і Червона площа. Ви побачите, що невисока покрівля, яка явно виділяє Червону площу, тому ми досягнемо цього!
23. Гюм і Храм Василя Блаженного.
24. Вежа Сенат, Сенат і Маузолей.
Р
25. Тут кожен улюблений Red Square.
р.
26. Недільні ворота.
27. Музей історії.
28. Собор Казанської ікони Божої Матері.
29. Саме те, що вони робили.
30. Червона площа і лев FSOshnik.
доб.2
31. Я думаю, що ми скидаємо в цій картині.
32. Але з швидким ходом ми дісталися до виходу, Артем зламав об'єктив, і я дивився досить добре світанку і повністю порожнім містом. Я знову побачу тебе,
Джерело:
Випускники 80-х і 90-х - а потім модно!
Китай. Боротьба зі шкідниками, сексуально неспроможними пандами і більше