Хоббі Експо: Нечизні іграшки

За фотоблогер Роман Вуколов:

З 25 по 27 березня в Crocus я не міг пропустити цю виставку, яка проходила з 25 березня по 27 березня. У одному залі діти і дорослі зібралися тут, пристрасно про все, що приводи, купання, мухи, і в той же час вписуються полки.

Виставка «Хоббі Експо» проводиться в Москві, в Крокусі за 2 години. Я пропустив цей рік. І цього року він також збігався з Старшим, і звичайно я вирішив подивитися тут. Як дитина, у мене є електричний залізничний стандарт TT (метр 12 мм), кращий подарунок для мене, потім був звичайний автомобіль або локомотив для цієї дороги, а також, так як він коштує всі гідні гроші (як, дійсно, зараз), деякі я збираю своїми руками, наприклад, різні будівлі. З Я ручила все це дуже акуратно, залізниця і всі її прокатні запаси збереглися до цього дня. І нещодавно я вирішив знову поповнювати збірку, а першим доповненням стала модель ICE поїзда німецьких залізниць, відома тут під брендом «Сапсан». Як виявилося, колись популярний в колишньому СРСР (і GDR) стандарт TT тепер практично замінений на більший H0 і, непарно достатньо, невеликий N. По-перше, лише кілька компаній в Росії та Німеччині продовжують виробляти її, а діапазон не настільки насичений, як H0, і я зацікавив в першу чергу моделі вітчизняних PS. Ми, як правило, робимо це для більшості ентузіастів, роблячи щось для себе, або невеликої серії, для продажу, для дуже непристойних грошей. Алас. Я думаю, що я буду вчитися 3D друк. На виставці були в першу чергу зацікавлені виробники і продавці моделей залізниць. Ось де ми починаємо наш огляд.
21 зображень

1,1 км Це те, що я завжди мріяв мати вдома. Але якщо я кладаю, що в моєму приміщенні, я не маю ніде жити.

2,2 км Модельні автомобілі вітчизняних ПС, виготовлені як я розумію наших виробників.

Р

3. У Той місто також нагадує російську губернію.

...

5. Умань На виставці помітили продукти таких компаній, як Пересвіт, Тіліг, Брава, Роко та інші. У мене є каталоги, я навчаюся в моєму житті.

6. Жнівень Модель популярного вітчизняного тепловозів М62 (за загальним парфом - Машка). Виготовляється кількома різними виробниками. «Пересвіт» навіть оголошує випуск своєї двосекційної версії 2М62, а, що радує, під масштабом ТТ.

7. Про нас Деякі види великої ваги, ймовірно, H0.

8. У Парові локомотиви різних розмірів.

9. Навігація Більшість залів були зарезервовані на змаганнях радіокерованих моделей. Деякі люди гонки воліють треки.

10. Зовні.

11. Дуже реалістичні моделі та перешкоди.

12. ...

КСНУМКС. ...

14. Є багато молодих людей серед модельєрів, які дуже цікаві.

р.

15.00 р. Автомобільні моделі мають власний полігон. Вони не тільки виглядають і рухаються, як реально, але імітують оббивання дизельного двигуна!

16.00 р. Також було багато моделей лавок на масштабі 1:43.

17.00 р. У невеликому басейні також були присутні моделі корабля, і навіть запустили щось на невеликому басейні.

18 років Але було цікавіше дивитися рейси з радіокерованого літака: реальна площина не може ходити так, і модель - будь ласка!

204832

19.00 р. Модельні винищувачі.

20. Також красиві мініатюрні моделі.

21. І був НЛО, як це.

Джерело: