Чому масло розливається?

Це фото з магазину Euroopt в Мінську на вулиці. Редактори на форумі розмістили користувача сайту під псевдонімом Джиган з наступним коментарем: "У невеликій оптовій секції нічого не буває: справа - горілка, посередина - мінеральна вода, зліва - печиво і все !!! Задоволення! Це просто жах: автомобілі знаходяться на кільці в лінії на бордюрах, вздовж кільця ви не зупинитеся в будь-якій точці світу! ?

Зареєструватися

Це полиця, де був цукор, в євроопті на Казінець, — коментує фото Джиган.

Весь пост про подорож до Євроопу на своєму сайті LiveJournal опублікував iva_dim.
Ми даємо вам котирування: «Я вирішив піти на опитування, одночасно і купити ряд продуктів, які можуть, на мій погляд, якщо не зникнути, то принаймні отримати гарне збільшення ціни ... перше, що я бачив це радісне плакат:

"Це хороший старт, - Я думав, і я пішов дивитися на доступність виробу. І ось де я почав розуміти глибину паніки, які бродять громадян. Хто був до невеликого оптового розділу оцінить такі фотографії.

р.

Одноразові напої з вуглецевим виробництвом Білорусі, попарені ківі в холодильнику з овочами, розфарбовуючи цю картину. Останні підноси помаранчевих апельсинів вивозили на кошику. Невеликі оптовики навіть перетягують питну воду.

Ви коли-небудь бачили корк? Ну, я бачив її. Деякі намагаються потрапити до оливи, але не можна, другий спробуй вийти з цього пекла, але вони перешкоджають першим.

Після розірвання натовпу і захоплення пляшки нафти, я ходив покупка для відпочинку. Все прокидається - спирт, злаки, паста. Немає Sahara ... Алетер дійсно хтось добре перейшов на масу. Я ніколи не бачив кошик без цього товару. Вийняти в ящиках.

... До питання одного чоловіка, очевидно, друга: чому вам потрібно так багато? Відповіді була чисто Білоруська – просто у випадку.

8. У

Р

Джерело: