Квітень День Весілля

НедоСМІ продовжує слідувати родинним життям героїв «Зомбудування» Віталія та Ірка. Пройшовши за лаштунками до реєстру Григорів Грибоєдова, вони розлучалися в січні, щоб приїхати сюди знову 1 квітня.
30 фото по Shades of Grey

Квітень День Весілля

Місце зустрічі в McDuck

Квітень День Весілля

03 мар

3250Р. 3700Р.

04 мар

Квітень День Весілля

Помста Григоредовського реєстратора для преюдії на неформальні весілля та устілки під час церемонії та при подачі документів було підготовлено 2 місяці. Ідея народилася прямо після попереднього живопису.

Квітень День Весілля

18 пар неформальних друзів, які підписалися на картину в цей день, щоб стояти перед працівником реєстру, щоб сказати: «No!» І тільки за дев'ятнадцятий раз, в кінці дня, коли приходять наші герої, повинні звучати "Так!"

Квітень День Весілля

Для того, щоб не заважати появі іншої звичайної шлюбної пари, інформації забили майже весь день в розкладі реєстру. Грибойдовський був порожнім, Вітаєм та Іркою.

Квітень День Весілля

08 мар

Квітень День Весілля

09 мар

Квітень День Весілля р.

10 хв

Квітень День Весілля

11.

Квітень День Весілля

12.

Квітень День Весілля р.

13 хв

Квітень День Весілля

14.

Квітень День Весілля р.

Друзі з камерами вперше вводять приміщення. Звернувшись до одного з них, щоб зняти його капелюх, і про його відмову помітили:
до І справа, не знімайте, тому брудні волосся не стразнуть.
Початок церемонії.
«Привіт, пам'ятаю тебе», - сказав Віталійч до хосту, тримаючи руку Ірини.
- Віталій Владиславович і Ірина Валеріївна, Я запитую вас відповісти, є Ваше бажання стати дружиною, щирим і вільним? Будь ласка, зв'яжіться з нами
до І сидіти з ноги на нозі така відповідь на нас? - запитав Віталія. Вона не виходила з свого крісла, читати її стандартні питання.
"Для Божої, я можу стояти," вона стояв. Я пишу вам відповісти, Віталія Владиславовича, чи є Ваше бажання, вільний і щирий.
«Даритний, ага!» відповів Віталійич, що повторює жест з YouTube.
- Добра ніч, добра.
Пара не завадить такий поворот і Віталійч швидко виправдовує:
- Як, yeah.
- Так, Віталій Владиславович і І-і-ріна Валеріївна, Я запитую вас відповісти, є Ваше бажання стати дружиною, щирим і вільним? Будь ласка, зв'яжіться з нами
Так.

Квітень День Весілля

- Ваша відповідь, наречена.
Про нас
Відповідно до Закону про сім'ю Російської Федерації, за відсутності добровільної згоди, я не можу зареєструвати шлюб.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - висихати гостей. Вітаю всіх.

Квітень День Весілля Р

Китаянка наречена лялька кинула як букет, хто її ловить - ніколи не буде маррі.

Квітень День Весілля

Що таке відхилення паспорта. Штампи кладуть заздалегідь, а потім перекреслюють і засвідчуються круглою печаткою. Четвертий знак про шлюб був зроблений на сторінці з дітьми.

Квітень День Весілля

- Гробоедовський реєстр, офіційно закачаний Віталійч! Після останнього часу ми пообіцяли не приїхати сюди.

Квітень День Весілля

А тепер для пива і пам'ятника, чекає лімо.

Квітень День Весілля

21.

Квітень День Весілля

22.

Квітень День Весілля

23.

347292

24.

Квітень День Весілля

25.

Квітень День Весілля

200 рублів були оплачені за лімузин.