Квітень День Весілля

НедоСМІ продовжує слідувати родинним життям героїв «Зомбудування» Віталія та Ірка. Пройшовши за лаштунками до реєстру Григорів Грибоєдова, вони розлучалися в січні, щоб приїхати сюди знову 1 квітня.
30 фото по Shades of Grey

Місце зустрічі в McDuck

03 мар

3250Р. 3700Р.

04 мар

Помста Григоредовського реєстратора для преюдії на неформальні весілля та устілки під час церемонії та при подачі документів було підготовлено 2 місяці. Ідея народилася прямо після попереднього живопису.

18 пар неформальних друзів, які підписалися на картину в цей день, щоб стояти перед працівником реєстру, щоб сказати: «No!» І тільки за дев'ятнадцятий раз, в кінці дня, коли приходять наші герої, повинні звучати "Так!"

Для того, щоб не заважати появі іншої звичайної шлюбної пари, інформації забили майже весь день в розкладі реєстру. Грибойдовський був порожнім, Вітаєм та Іркою.

08 мар

09 мар

р.

10 хв

11.

12.

р.

13 хв

14.

р.

Друзі з камерами вперше вводять приміщення. Звернувшись до одного з них, щоб зняти його капелюх, і про його відмову помітили:
до І справа, не знімайте, тому брудні волосся не стразнуть.
Початок церемонії.
«Привіт, пам'ятаю тебе», - сказав Віталійч до хосту, тримаючи руку Ірини.
- Віталій Владиславович і Ірина Валеріївна, Я запитую вас відповісти, є Ваше бажання стати дружиною, щирим і вільним? Будь ласка, зв'яжіться з нами
до І сидіти з ноги на нозі така відповідь на нас? - запитав Віталія. Вона не виходила з свого крісла, читати її стандартні питання.
"Для Божої, я можу стояти," вона стояв. Я пишу вам відповісти, Віталія Владиславовича, чи є Ваше бажання, вільний і щирий.
«Даритний, ага!» відповів Віталійич, що повторює жест з YouTube.
- Добра ніч, добра.
Пара не завадить такий поворот і Віталійч швидко виправдовує:
- Як, yeah.
- Так, Віталій Владиславович і І-і-ріна Валеріївна, Я запитую вас відповісти, є Ваше бажання стати дружиною, щирим і вільним? Будь ласка, зв'яжіться з нами
Так.

- Ваша відповідь, наречена.
Про нас
Відповідно до Закону про сім'ю Російської Федерації, за відсутності добровільної згоди, я не можу зареєструвати шлюб.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - висихати гостей. Вітаю всіх.

Р

Китаянка наречена лялька кинула як букет, хто її ловить - ніколи не буде маррі.

Що таке відхилення паспорта. Штампи кладуть заздалегідь, а потім перекреслюють і засвідчуються круглою печаткою. Четвертий знак про шлюб був зроблений на сторінці з дітьми.

- Гробоедовський реєстр, офіційно закачаний Віталійч! Після останнього часу ми пообіцяли не приїхати сюди.

А тепер для пива і пам'ятника, чекає лімо.

21.

22.

23.

347292

24.

25.

200 рублів були оплачені за лімузин.

27.

28.

29 кв.м.

30.

Джерело: