Найпопулярніші пари нашого кінотеатру

Продовжуючи теми мачо радянського кінотеатру та кіноваг, я хотів би подивитися на найкрасивіші пари нашого кінотеатру.
(Особливе фото і текст, я буду постати в кінці)

1. Ірина Алферова та Олександр Абдулов провів зустріч з екскурсією на Театрі Ленком в Єревані. Там, Олександр перевозив Ірину на парк майже годину, щоб отримати згоду на стати дружиною. У 1976 році Альферова та Абдулова були визнані «найкрасивою плівкою 70-х». Попри те, що пара була одружена. Абдулову себе протягом тривалого часу після того, як їх розірвання відмовилося відкласти печатку розлучення в паспорті.

3250Р. 3700Р.

2. Володимир Висоцький та Марина Владі.
З Марина Владі, третя дружина, Висоцький зустрівся в кінці 60-х років. До цієї зустрічі він побачив акторку в кінофільмі «Відьма» на основі роману Олександра Купріна «Олеся» – і закохався в любов. У 1967 році Владі приїхали до Москви на фестиваль. У ресторані WTO відбулася зустріч. У той же день він зізнався свою любов до неї. Вони одружилися в 1970 році. Марина Владі вже дванадцять років їздила до Володимира Висоцького. Рік до смерті, Висоцький присвятив наступних лініях до Марина: «Я живий, дванадцять років ми зберігаємо тебе і Господь...»

3. У Володимир Меншов і Вера Альентова
Коли перспективна аспіраційна актриса Віра Олентова заміжала студента Володя Меншова, згідно з вчителями, вона підписала «східність». Вчителі були переплановані і навіть намагалися зберегти Веру з цього «відступного» етапу. Студент Меншов, на їх думку, був непромісний. Владимир і Вера були не тільки в особистому житті, але і на встановленні. Відомий режисер, Меншов у своїх фільмах головна роль спробувала довірити дружину, починаючи з найвідоміших - «Москва не вірить у сльози». У 1969 році народилася дочка Юлії. А тепер Юлія Меншова – успішна акторка і телеведуча. Vera Alentova має два онуки – Andrei і Taisia.

4. У Василь Шукшин та Лідія Федосіяєва-Шукшина
Лідія стала другою дружиною радянського письменника та режисера Василя Шукшина. У VGIKA зустрілася пара. Василь навчався в директорі, а Лідія на акторському факультеті. Зустріч з Шукшином перетворилася як особиста, так і творча доля Федосяєва. Вони одружилися, і актриса, разом з чоловіком, грали головні ролі в фільмах «Печки-бенчі» (1972) і «Каліна Червоний» (1973).

5. Умань Ігор Петренко та Катерина Климова

6. Жнівень Олександр Лазарєв і Світлана Немоляєва
Навесні 1959 р. Світлана Немоляєва була прийнята до Мистецького театру, який наприкінці 1950-х рр. завдяки зусиллям Н.П. Охлопкова, належить до найбільш значущих, популярних і відомих театрів. У тій же весні майже одночасно вступили в трупа і майбутній дружині Світлани – Олександра Лазарєва. Вони одружилися в 1960 році і все ще разом.

7. Про нас В’ячеслав Тихонов та Нена Мордюкова
Роман Мордюкова і Тихонов був яскравим - вони називали найкрасивішою парою в радянському кіно. Захоплююче любов і сімейне об'єднання були дивовижними для багатьох - дружини були дуже різні за темпом. Відкрита та енергійна Мордюкова та дієслова, меланхолі Тихонов. Два легендарних особистостей радянського кінотеатру жили лише 13 років.

8. У Михайло Боярський і Лариса Луп'ян
Михайло зустрівся з Ларисою Луп'яном у 1975 році. Не любимо при першому погляді. Почуття зламали під час спільної роботи в грі Troubadour та його друзів. Відносини героїв гри передані акторам. Я повинен сказати, що головний режисер театру Владимиров не заохочув акторських романів. Офіційно, вони формалізували свої відносини пізніше - в кінці 70-х років. У них є два діти, дочка – актриса Ліса Боярська (1985) і син – бізнесмен і музикант Сергій (1980).

9. Навігація Єгор Бероєв і Ксенія Альферова

10. Сергій Герасимов та Тамара Макарова
Сергій Герасимов – відомий режисер, який реж. «Святий сміливий», «Молода гвардія», «Сільент Дон». Тамара Макарова - це екранна зірка, яка відіграла багато нездатних ролей у своїх фільмах. Вони проживали 58 років. Їх імена не може бути відокремлена один від одного. Чарівний, блискучий, домінол, повний творчої енергії Герасимова. Калм, красивий, непристойний, так як при злегка видаленні з усього Макарова. Вони були дуже різними, але в дивно доповнилися один одному.

11 Владимир Івашов та Світлана Світлични

Додано до [mergetime]1302753481[/mergetime]
Я розумію, що список не завершений, додати :-

Джерело: