Перемикання та рейс Морських Гігантів

Незважаючи на свою величезну вагу, ця жіноча китва стрибає і води з такою ж простотою і витонченістю як дельфін. На цій фото ми бачимо п'ятнадцять-метровий хитовий кит вагою 45 тонн, стрибаючи з води на 12 метрів. Фотограф Дикого життя Джон Корнфорт став близько десяти метрів від морського гіганта, взявши ці дивовижні постріли.

7 фото 浜у 灞 绀

1,1 км Сама жінка халлі стрибає з води з берега Олександра Архіпелагу, південний східний Аляска.

2,2 км Хамбек китів зловити оселедець в «бульбашковій сітки» з берега Олександра Архипєлаго.
Триптих-невинно-річний Корнфорт, спочатку з Сіетл, взяв ці дивовижні фотографії під час своєї поїздки до Фредерік Звук, південний східний Аляска. "Це дійсно класно, що я можу отримати так близько до цих дивовижних істот", - сказав він.
«Тих страшно дивний. Зацікавити нас, як ми дивимося їх. На нашому човні я боявся, що він збирався нам з човном. Але удачливий, вони занадто смартливі, щоб заплутати човен з регулярною рибою, вони їсти.
Фото також включають в себе ступеню з зображенням колективного халату – так званої «бульбабної сітки». Цей вид китових кормів на оселедця, який проїжджає по морях в лижах. Один або два великих кит, що занурюють в воду на глибину і випромінюють потоки бульбашок, переходять в коло. Таким чином, оселедець виділяє потоку, а дрібну рибу розтоплюється, не вдається вийти з «мережі бульбашок». Тоді решта кит може отримати прибуток від преси.

3. У 4. Корнфорт спостерігали за дванадцять тижнів на рік на чотири роки поспіль.

р.

4. У Це як ритуал: група жіночих кит щорічно збираються в одному місці.

5. Умань Здається, що ці 45-титонні гіганти здатні перетворювати дельфіни, що виконуються в басейнах аквапарків.

Кожного року група кит, що складається виключно з жіночих, збираються в одному місці. І кожна людина виконує той же мисливський рік після року. «Це ще таємниця для мене, чому жінки збираються в цьому місці», – каже Корнфорт. Вони, ймовірно, мають матрична громада, як вбивця. Я дивився те ж самі жінки, які занурилися в воду, щоб створити бульбашкову сітку кожен раз. Ця сітка утворюється набагато більш глибока, ніж поверхня. В діаметрі досягає близько 75 метрів, щоб зловити величезну кількість оселедця. Ці китлі є настільки міцними і твердими, що вони можуть зануритися і розводити рибу кожні п'ять хвилин на десять годин. й

6. Жнівень Протягом чотирьох років Корнфорт прибув сюди за шість-тижневий період до фотографії кит. Під час останньої поїздки він повинен був плавати 195 км на човні, що тридцять днів. Він дивився на море, і нарешті його зусилля були нагороджені.
«Хамбек кит дивує ссавці», – каже він. Вони піднімаються над водою тільки другий, а потім знову занурилися в океан хвилі. Це незрівнянний вигляд, що тримає дихання, хоча це лише за хвилину. Я сподіваюся, що люди дивляться на ці фотографії і усвідомити, як чудово, це бачити ці істоти з власними очима. й

7. Про нас

Джерело: