Привіт, дорогі друзі!
Відродити патріотизм серед геймерів, nerds і залучити інтерес інших сегментів населення, я презентую вам великий винахід, який з'явився в нашому улюбленому і великому Радянському Союзі. Для цього приладу було проведено дозвілля наших батьків, дядьків, мам, братів і себе. Саме тут Михайло Гладишов, Олександр Шибаєв, Анна Тихомірова та багато інших чемпіонів Росії продемонстрували свою любов до спорту! У зв'язку з цим пристроєм, плем'я Центрального комітету КПСУ обрали Михайла Горбачова як Генеральний секретар, адже він виграв всіх, хто викликав його цій великій грі!
Привіт!
«Електроніка Відеопорт-3» - телевізійна ігрова консоль, вироблена в СРСР в 80-х роках минулого століття. Завдяки утворенню двокольорового зображення на екрані телевізора, дозволено проводити низку спортивних ігор, які сприяють розвитку реакції, метра очей та координації рухів, інстиляції та тренувань спортивних навичок зйомки.
У своїх руках є така копія:
електроніка "Відеоспорт3"
13М0.081.015ТУ
Ціна: 115р
Зав. No 147435
Дата виходу 8.91
Це одна з найбільш «свіжих» версій цієї чудової консолі.
Пакет:
Ігрова консоль 1 шт. - в центрі
Джойстик, 2 шт.
Фістол, 1 шт.
Блок живлення, вбудований 1-й.
Відеокабель з антеновим наконечником, для підключення до телевізора, вбудований 1 шт.
пістолет - пістолет. На екрані телевізора працює біла площа, яку ми повинні точно і акуратно потрапити в. Будь-який, хто пам'ятає Duck Hunt буде розуміти і гасити на цьому чудовому, що має сонце влітку.
Йоймаки.
Він являє собою фальшивий об'єкт, який зараз використовується в ігровій станції Move і WiiMote. Joy - це зручний вигин під великим пальцем, щоб джойстик не літати в дорогий телевізор (як це відбувається з Wii). Два джойстики з'єднуються з одним дротом, роз'ємом 5, як гармата. Перший гравець грає білий і другий чорний.
Це те, як ви повинні тримати джойстик, щоб виграти.
Сама коробка представлена на фото
Ця консоль за весь період використання ніколи не не була, не відмовлялася від одної відмови (крім відірвання живлення собаки, яка була успішно підключена назад). Neither Xbox360, Dendy, ні Sega може досягти цієї якості.
Ігри побудовані в консолі, вибір здійснюється за допомогою важелі, і є унікальна можливість запустити кілька ігор одночасно, які будуть представлені в фотографіях: тут є ігрові режими:
Футбол
теніс
Мультфільми
Лапта
Стіна.
Зйомка-1 (здійснення на ціль, що переміщається в межах невидимих меж ігрового поля);
Зйомка-2 (здійснення на ціль, літають по поле екрана зліва направо);
Зйомка-3 (здійснення за фіксованою метою);
Зйомка-4 (здійснення стрибків на цілі);
Консоль забезпечує можливість спільної гри.
Регулювання на праву дозволяє регулювати якість зображення і складність ботів. Чим більше ми повертаємо право, тим краще боти.
Є різні режими гри: перший важіль зменшує висоту «років», що робить гру hardcorn! Другий важіль змінює швидкість м'яча до випадкового - потім він повільно летить, після чого швидко кинеться!
Наступні важелі дозволяють зникнути м'яч, а також змінити його поведінку і останній важіль включає як режим, для одного гравця.
Вибір типу гри здійснюється за допомогою ключа «Game».
Клавіатура дозволяє виробляти Benchmark TV.
1 еталон:
2 еталон
Ігри
Футбол: 3 проти 2, на РК 40 - незабутні враження!
Лапта
Хто не знає, хто не любить її?
Ось один з режимів «щітки»:
Футбол і пістолетна стрільба: консоль дозволяє грати як ігри - тільки один пристрій з'єднує)
р.
Зйомка пістолета на проточну площу:
Також не можна відкликати велику Electronics IM 02, яка була також доступна, але зникла в неживо ((((()))))
У мене є така чудова річ, яка приносить мене в будь-який час, щоб яскравий і красивий час, коли кожна гра була гідна її вага в золото і коли ми просто стали nerds, і кожен чекає надії на дуже ігри, які, після більш ніж 20 років, готові зловити сльоз в очах.
І тепер, всі я бачу перед моїми очима надії це:
Дуже дякую.
Тільки Vodka і любов для хардкор музика дати мені можливість зробити це!
Джерело: