Е, був час, коли в кишені моєї тренерської фірми «adibao» вішали з пакету чорних білих фото ріамбауда, Брюса Лі, Арні та інших голлівудських суперменів, за щік dilapidated і не смачний «Turba», сонце на п'яти і я впевнено підійде до руку по пляшках, щоб отримати кошти для нової камери для заднього колеса мій забитий «Cama». Весна приїжджає, зростаючий щит про те, щоб змити вулички з першим дощом, незабутній час дитинства приїжджає - час розваг «не-чильдіш».
На початку 90-х років піонери і жовтень вийшли в історію, в нелегкий час багато батьків стали не особливо цікавими для того, що їх діти роблять, молоді та підлітків були абсолютно безкоштовно у виборі дозвілля, але як ви знаєте, було практично нічого вибрати. Цей пост не про дитячого алкоголізму і наркоманії. Цей пост про дітей (як зараз ви не знайдете) розваги часу, коли все життя все ще попереду.
Всі права, нехай йти. Лоти літер + пара фото
Замочений, фугасний і бум.
Наше місто оточене 3 боків різними заводами, в тому числі Хромпік - klondike різних хімічних реагентів, але найцінніший прей після поїздок на територію був нітратом, а на шляху назад не забудьте подивитися на молоко, є необхідний компонент для оболонки фугасок - харчова фольга (з яких кришок були зроблені на молочних і кефірних пляшках).
По-перше, в одному з відокремлених підвалів сусіднього будинку, пропагований був «маркований», нітрат був розведений в звичайній воді, папір був прийнятий, просочений отриманим розчином, і прокладений до висихання на гарячих водних трубах. У процесі просочення взяли близько половини дня і кілька книг батька (газети та інші відходи).
По-перше, в одному з відокремлених підвалів сусіднього будинку, пропагований був «маркований», нітрат був розведений в звичайній воді, папір був прийнятий, просочений отриманим розчином, і прокладений до висихання на гарячих водних трубах. У процесі просочення взяли близько половини дня і кілька книг батька (газети та інші відходи).
Проселіт готовий, аркуш паперу в контакті з найменшою іскрою миттєво спалюється до землі, знімаючи величезну кількість енергії і диму. Якщо в процесі спалювання білих кульок були виділені, то це просочення вважається особливо потужною, з такою начинкою будь-яка Фугаска буде літати над 16-поверховою будівлею.
Пропіта використовувалася переважно для футасків, лист просочений щільно закручений в невеликий циліндр, потім не менш щільно загортається в харчовій фользі, отвір було зроблено в задній частині фугасного нігтя і гніт були вставлені з того ж просоченого. Туго і акуратно скручений Фугаска може літати на висоту 16-поверхового будинку, але траєкторія польоту завжди була непередбачувана, що багато разів призвело до спалених курток, штанів і дрібних опіків.
Навіть з непроголошення бомби були зроблені, скляні пляшки були взяті (головно з лікарських засобів, більш товсті склянки, краще), наповнені щільно замоченими, після спалювання гнітних пляшок були відкидані, почали курити і в кінці був невеликий вибух. Але сталося, що гніт вийшов, пляшки не вибухнули, тестер м'яко кинуться до «міну» і виявила причину, усунуті і виробляли вибух.
У мене був один друг (нейбор), він роздрукував про тисячі аркушів просочених і кладав їх за своїм гріхом в китайської шкіри, і тут він стоїть з бомбою, оточеним корінням, встановлює вогонь до гніту і відкидає його, а пляшки взяли і не вибухнули, хлопчик прийшла ближче, підняв бомбу і почав зануритися відірваного гніту, і тільки одна невелика іскра вилетала і вдарив його безпосередньо за гріхом, очевидство скажуть, що хлопець зламав як факел і кілька секунд стояв на залишках китайського коза. Після 3 днів бідна людина загинула в обласному опіковому центрі. Кірабіт.
Я не знаю, що ця речовина називається, але всі хлопці називають її kirabit. Це сірі гальки, що нагадують розпилюється цементом, він також може бути отриманий на Chrompic. Коли в контакті з водою кірбіт почав кип'ятити і я розумію, щоб звільнити горючий газ. Використовується в основному наступним чином: Невеликий шматочок береться, кидається в тон пива, додається невелика вода (по-перше це було звичайною косою), добре прокидається горілка, привозиться до отвору в банку і Баба !!! Охолоджувач, ніж будь-який пожежник. Невеликий шматочок був достатній для сто пострілів, хоча банки часто не змогли витримати 20 мікро-розчинів.
Матчі.
Так, так, регулярні матчі, або швидше їх верхнє паливо. Найпоширеніше використання відповідних клаптів. Прийнято звичайну конструкцію, камінь вводився в асфальт, кілька збігових голів заповнили в отриманий отвір і все це було з'єднано з таким же дюбелем, а потім зверху з вишневим каменем, звук не гірше китайського гасника. Не був серйозно поранений з таких розваг, крім асфальтобетонної колодки в дворі.
Вони виготовляли тріщини з велосипедних спиць (Я не буду описати детальніше, тому що є багато модифікацій), від болтів скручуються з шкільних столів, з пришивок і просто люблять вдягти в матчах, і як всім відомо, "Матчі до дітей не є іграшками, купувати запальники."
Вогонь.
Який підліток не схожий на спалювання багаття на відходи? Не подобається. Отже, наші пожежі не торкнулися з гасінням в початковому порядку, обов'язково хтось кидає щось вибухове в вогонь, все пішло в курсі, медичні ампули, кріпильні картриджі, покрівля, бальони з дихлопосом, список може піти довго. Після того, як курс пішов кисневий танк, добре. що було поза містом на свіжому вигляді площею майбутнього котеджного містечка, був незакінчений закинений будинок (4 стіни). За час вибуху на відстані 2 км від готелю. Коли ми повернулися до роботи однієї стіни, ми не рахували. Труби.
У своєму дитинстві не було повітряних кульок, в дитинстві були труби. Звичайна металева трубка довжиною близько 10 мм діаметром. На щастя, були заводські труби виробництва, і там цей хороший був об'ємним, будь-якої довжини і калібру. Правда, це не було небезпечно йти на кампанії для нової зброї, завод був добре охоронець, але це не припинило нас. У мене був один випадок, коли один з моїх товаришів був спійманий в заводі безпеки, але після того, як покарання був людом, вимушений мити підлоги на в'їзному залі.
Продовжуємо про труби, так як боєприпаси використовували ягоди золи, а незрілі глотки. Ви отримуєте апетитні ягоди і ви починаєте інтенсивне тренування легень. Чим сильніше і заточувати ви удар, тим далі і більш болючий він буде літати. З сусіднім подвір'ям влаштували 6х6 пагонів, зійшли навіть можливість втратити очі. Але це ніколи не припинило хвилювання і адреналіну, старі шкільні території щільно висаджують ягідними чагарниками, справжньою війною.
Деякі модернізували свою зброю, кладуть фіксатор льотного типу на кінці труби, загорнуті стрічкою, і навіть прикріплені ручки з старих гармат, щоб полегшити утримання. Труби припинили перевозити, коли сад школи був вирівняний на землю під землею.
Знімки, відповідні постріли.
Я починаю з найпростішими самознімними гарматами, або досить збігаються з усуненнями. Ведуться багато модифікацій, хтось зробив їх на весняну основу, хтось з ляпасу, який витягував гумку від своїх батьківських піддонів. Вони були зроблені в основному в той час, коли сніг знизився, і всі минулі роки сухої трави показали. Що ви робите з цим (ви запитуєте підліток)? Звичайно. Знімки матчу були лише для тих функцій. Похід додому з школи, як якщо ви не згинаєте в будь-якому місці, не скаут, нічого не налаштуйте, прогуляйтеся спокійно, як ніби нічого не сталося, і за газонами і газонами, що пливуть чорні скрабні кола ... Один недолік матчу, вони часто вмирають (збіг не світло), але його залежать тільки від свіжості циркаш і якості матчів.
р.
Самопал, скуки, вогонь.
Самопали, шахраї і вогонь є однаковою жорстокістю. У порівнянні з пожежною зброєю, з якої можна навіть вбити. В основному, це простий дизайн, товста трубка запечена щільно з одного кінця, отвір було зроблено для запалювання заряду, все це було прикріплено до домашньої ручки, пістолет мускет-типу. Небезпечна річ, не тільки для цілей, але і для самого шутера, глушка може просто лопнути. Скільки бідних птахів, котів та собак поранено та загинув історію молодих садівників.
Було багато розваг, таких як рогатки, бомби з стрічки тощо. Я сказав вам, що я особисто зробив. Ви кажете мені.
Дуже дякую.
Джерело: