Бюджетний велосипедний акустика

Я поділую історію створення бюджетного велосипеда.
15 фото + 1 відео

Більшість велосипедистів стикаються з вибором водіння безпечно, але не весело, або носіння навушників, але не слухаючи, що відбувається навколо них.
Ідею бюджетної автоакустики прийшла до мене минулого літа, але я все одно не отримую руки на ній. І так, я колись занурився через розбіжи заморського сайту китайської тематикиекстремально і надійшло через недорогий динамік, який має вбудований акумулятор і заряджає від USB.

Після читання характеристик я вказав, що це буде дуже добре, щоб отримати цей пристрій.
Характеристики прості:
Малий динамік, вбудована батарея, зарядка USB (доставка входить).
Я зв'язався з другом, який має можливість замовити пропозицію
Я пропустиме опис агонізації чекаю на посилку, але вона була проголошена, бо багато пристроїв я наказав.
І так, отримавши пристрій, я спочатку дивився про його розмір, тому що, відверто, я думав, що це буде більшим.
Деякі фотографії:

2034699

Перегляд задньої частини пристрою

Доповідач може бути відкритий злегка обертаючи 2 частини свого тіла в різних напрямках.

Випробувано з гравцем і звернулися висновки:
Хороший і гучний звук.
З У мене є iPod і не вільно налаштований еквалайзер, вибір впав на 2 режими:
«Маленькі динаміки» та «Червоний високий»
Функція гармоніки не впливає на якість звучання.
Китайський не буде китайським, якщо вони не обдурили.
Сайт показує потужність 750м Афіша
А шматочок паперу, яка була в ящику, було 250 мАг, але це говорить про це, що 5-6 годин будуть звуки.
Що стосується коробки, ми можемо сказати, що ми також дивилися, тому що він повністю пластиковий, і дуже міцний.
Покажіть вам інструкції.

309162

Так, залишився задоволений, я почав думати про те, як прикріпити пристрій до велосипеда.
Зважаючи на наявні засоби, я знайшов наступне:
1,1 км Кріплення кремової коробки (дуже щільний, але не крихкий пластик), це форма:

2,2 км Кріплення, яке раніше було придбано для ліхтаря, але не було використано, тому що вона давала вібрацію на ліхтарик. Довгий час
Проксимус

Після миття і сушіння коробки я був дуже щасливим, тому що пристрій вводив коробку відмінно.
( Трохи заважають кільцем, щоб прикріпити пристрій до чогось).
Отже, результат це:
вигляд злегка модифікованої коробки

53954647р.

Суть модифікації (в нижній частині коробки вирізаємо отвір для дроту, на боці коробки)
кільце отвір, кришка отвір, розмір динаміка)

Матеріали, що використовуються:

Наклеюється кріплення до тіла:

Поставте спікера:

Надійшла кришка:

Як розширення використовується один раз, купивши адаптер до iPhone,
Дозволяє підключитися до телефонних навушників з будь-яким формою роз'єму:

850.00 р.

Результат:

Я хочу сказати, що насправді акустика дуже гучна, але заряд триває близько 1 години.
Я вирішив цю проблему просто:
Я поясню тим, хто зламати, щоб подивитися відео
Вбудований акумулятор потужністю 250 мАг (~1 година музики)
Зовнішній акумулятор "18650" (наприклад, для ліхтарів, переважно) 2400 мАг (ручні години музики)
- Напруга і тай, і є 3.7
Я мусив витягнути все разом і voila.
(Для того, що я не пам'ятаю, що сталося мені.)
Я сподіваюся, що ця інформація буде корисною для когось.

Джерело: