707
"Погляд на світ очима дітей" - унікальна рекламна кампанія
Італійське рекламне агентство DLV BBDO створив кілька рекламних плакатів для презентації продуктів гіпермаркету, інвестування в дизайн унікального підходу.
Всі фотографії зроблені, якщо світ навколо шукає малюка.
Коли я виросту, я лікую сніговиків.
(Б)
Коли я виросту, я рибний акваріум у річці.
Ніщо я боїться.
Ні, ні, ні, ні, ні.
Цей метод різко збільшив продаж і зробив вас зацікавити навіть повністю непотрібними продуктами, які використовуються для того, щоб бути на полицях протягом місяця.
Р
Коли я виростаю, я занурю в море.
Коли я виросту, я зроблю одяг з тіні для сонця.
Як годувати рибу?
Коли я виросту, я можу побудувати будинок в гілках будь-якого.
Коли я виросту, я буду модним дизайнером для дерев.
Привабливі дорослі не такі великі завдання, але пробуджують дорослу дитину і відновлюючи фальшивий інтерес у світі навколо вас, означає освітлення сердець, говорить менеджер DLV BBDO.
Хто опускає всі листя восени?
Хто запускає автомобіль, коли він знаходиться на стоянці?
Хто малює хмари на горах?
Якщо ви ще не здогадували, що товар рекламується в серії, то ми дамо вам наконечник: прогулянки, автокрісла та предмети безпеки. Всі фото підкреслюють, як красиво і надійне світ дитини, навіть у найсвіжіших фантазіях. Він не боїться вночі, не під час дня, не один на човні, не тільки з поліцейським.
Чому сніг вологий?
Де ходять зірки, коли я падають?
Всі фотографії зроблені, якщо світ навколо шукає малюка.
Коли я виросту, я лікую сніговиків.
(Б)
Коли я виросту, я рибний акваріум у річці.
Ніщо я боїться.
Ні, ні, ні, ні, ні.
Цей метод різко збільшив продаж і зробив вас зацікавити навіть повністю непотрібними продуктами, які використовуються для того, щоб бути на полицях протягом місяця.
Р
Коли я виростаю, я занурю в море.
Коли я виросту, я зроблю одяг з тіні для сонця.
Як годувати рибу?
Коли я виросту, я можу побудувати будинок в гілках будь-якого.
Коли я виросту, я буду модним дизайнером для дерев.
Привабливі дорослі не такі великі завдання, але пробуджують дорослу дитину і відновлюючи фальшивий інтерес у світі навколо вас, означає освітлення сердець, говорить менеджер DLV BBDO.
Хто опускає всі листя восени?
Хто запускає автомобіль, коли він знаходиться на стоянці?
Хто малює хмари на горах?
Якщо ви ще не здогадували, що товар рекламується в серії, то ми дамо вам наконечник: прогулянки, автокрісла та предмети безпеки. Всі фото підкреслюють, як красиво і надійне світ дитини, навіть у найсвіжіших фантазіях. Він не боїться вночі, не під час дня, не один на човні, не тільки з поліцейським.
Чому сніг вологий?
Де ходять зірки, коли я падають?