551
Топол.
Blogger і фотограф zis пише:
У п'ятницю Міністерство оборони запрошувало групу людей, які перевіряють секретну частину ССР у Тверській області. У розділі є так секрет, що він навіть на картці Google у хорошій роздільній здатності. На початку 60-х років Микита Сергеевич продемонстрував командир Castro a R-16 ракети, здатні досягти Сполучених Штатів. І Куба, відповідно.
32 зображень
01. Мар
Покажіть мені, військовий людина, де ваш шведський стіл?
02. Мар
- Немає питань. Подаруйте мені меню.
- Я меню. Поппі бунг, жінка з ром, еклер, сигарети "Прима", вода "Белл".
до А кава?
- Кава тільки офіцерам. Кава змушує вас нервувати. Загальні замовлення.
03.03.2014 р.
Я знаю там місце на дорозі з деякими дивовижними компасами!
04.03.2014 р.
Для хороших людей, армія є матір'ю, і для поганих людей, мати-в-право.
05. У
Смішні Чи гірше.
1 999 р.
06. У
Що таке наше життя? Гра! І сама азартна гра починається, коли принаймні ваше здоров'я знаходиться на ставках, але ще більше задоволення - якщо життя стоїть на ставках. Купити його можна.
07. Мар
до Є такі чудові шифри. Останнє століття, чавун.
- Я люблю шифри. Я люблю чавун.
08.03.2014 р.
- Диви пасту?
Ноп.
- І я не можу бачити. У нас!
09.03.2015 р.
Ви можете тільки дихати в вітрі ...
10.
- Авіація, без попадання ...
- Рокет. Діти найкращі!
- Американець!
11.
Це не овочева основа, консорціонер. Це місце, де ви будете провести наступні два роки дуже цікаво.
548609
12.
- Військовий, дасть нам зброю?
- Три сто і тридцять п'ять...
р.
13.00 р.
- Вишивання коміра в комір.
до Ми не можемо
- Ніж може. Не про майстерність, це не про бажання, це не про що-небудь. Все про зшивку коміра.
14.
- Мама, я не хочу бути бійцем... Я страшний.
- Ну, слід викликати Дядько Вітя з Ерденево. Він є майстром, він знає, як не приєднатися до армії.
15.00 р.
до Що таке манна!
до Що ви запитали?
- Я не збираюся.
Р
16.00 р.
Генеральні гармати. І хто не вистачало - сапперові леза.
17.00 р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
18 років
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В іншому випадку, все буде проходити через наш ас.
, Україна
19.00 р.
- Гера, ви тут?
- Я тут, я там, я завжди...
- Хто говорить про це? Подивіться, як ви повинні: незнайомець, безкоштовно, приймати, приймати.
до Що ми п'ємо, дівчинки?
20.
до Це слово.
до І тоді я не збираю тебе!
до О, buddy, ви молодий. Ви не обираєте вівсяну, але вівся вибираєте. Призначте, напишіть ці прості, але водночас чудові слова.
р.
21.
Життя без армії подобається любов в гумці: є рух, немає прогресу.
, Україна
22.
Природа не є храмом, нехай тільки майстерня. Природа - це зйомка, і вогонь в ньому повинні бути привели до поразки.
23.
У повітрі був страшний дух свята.
24.
Таким чином, для того, щоб бути більш ефективним в агрегаті, необхідно отримати на автобусі і приступати до агрегату.
25.
Взяти мене, хто я? Як стати? Щоб покласти його злегка, кожен! Чому? Я російський солдат! Російський солдат ніколи не дає. Він нічого не втратив. Це наш найбільший військовий секрет.
26.
Все у людини повинно бути красиво: епаулети, тарди, нижня білизна. В іншому випадку це не людина, але ссавці.
27.
Воєнство не просто добре слово, але дуже швидко знеболюється. Ось як ми виграли всі війни. В той час як ворог малює наступальні карти, ми змінюємо пейзажі вручну. Коли настає час на атаку, ворог загубився в незнайомій місцевості і приходить до завершення непідготовленості. Це наша стратегія.
28.
- Звідси, хлопці, наша Батьківщина продиктує свою неперевершеність, щоб відпочити світової спільноти.
- Як про вибух?
- Ви будете божевільні! Більше одного разу! У всьому світі є проблеми! А потім.
Габаритний зображення
29.
до Це не для вас.
30.
Це був складний рік: податки, катастрофи, проституція, бандитрія і недоліки в армії. Неможливим було те, що з останнього, і досвідченим людиною – наш військовий офіцер – поставлений до роботи.
р.
31.
Військова армія потребує солдатів, армії без солдатів абсурд і пошкоджених.
32.
Продавці! Ви знаєте, що я можу сказати вам, і я знаю, що ви можете розповісти мені. Коротко проведіть!
Джерело:
У п'ятницю Міністерство оборони запрошувало групу людей, які перевіряють секретну частину ССР у Тверській області. У розділі є так секрет, що він навіть на картці Google у хорошій роздільній здатності. На початку 60-х років Микита Сергеевич продемонстрував командир Castro a R-16 ракети, здатні досягти Сполучених Штатів. І Куба, відповідно.
32 зображень
01. Мар
Покажіть мені, військовий людина, де ваш шведський стіл?
02. Мар
- Немає питань. Подаруйте мені меню.
- Я меню. Поппі бунг, жінка з ром, еклер, сигарети "Прима", вода "Белл".
до А кава?
- Кава тільки офіцерам. Кава змушує вас нервувати. Загальні замовлення.
03.03.2014 р.
Я знаю там місце на дорозі з деякими дивовижними компасами!
04.03.2014 р.
Для хороших людей, армія є матір'ю, і для поганих людей, мати-в-право.
05. У
Смішні Чи гірше.
1 999 р.
06. У
Що таке наше життя? Гра! І сама азартна гра починається, коли принаймні ваше здоров'я знаходиться на ставках, але ще більше задоволення - якщо життя стоїть на ставках. Купити його можна.
07. Мар
до Є такі чудові шифри. Останнє століття, чавун.
- Я люблю шифри. Я люблю чавун.
08.03.2014 р.
- Диви пасту?
Ноп.
- І я не можу бачити. У нас!
09.03.2015 р.
Ви можете тільки дихати в вітрі ...
10.
- Авіація, без попадання ...
- Рокет. Діти найкращі!
- Американець!
11.
Це не овочева основа, консорціонер. Це місце, де ви будете провести наступні два роки дуже цікаво.
548609
12.
- Військовий, дасть нам зброю?
- Три сто і тридцять п'ять...
р.
13.00 р.
- Вишивання коміра в комір.
до Ми не можемо
- Ніж може. Не про майстерність, це не про бажання, це не про що-небудь. Все про зшивку коміра.
14.
- Мама, я не хочу бути бійцем... Я страшний.
- Ну, слід викликати Дядько Вітя з Ерденево. Він є майстром, він знає, як не приєднатися до армії.
15.00 р.
до Що таке манна!
до Що ви запитали?
- Я не збираюся.
Р
16.00 р.
Генеральні гармати. І хто не вистачало - сапперові леза.
17.00 р.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
18 років
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. В іншому випадку, все буде проходити через наш ас.
, Україна
19.00 р.
- Гера, ви тут?
- Я тут, я там, я завжди...
- Хто говорить про це? Подивіться, як ви повинні: незнайомець, безкоштовно, приймати, приймати.
до Що ми п'ємо, дівчинки?
20.
до Це слово.
до І тоді я не збираю тебе!
до О, buddy, ви молодий. Ви не обираєте вівсяну, але вівся вибираєте. Призначте, напишіть ці прості, але водночас чудові слова.
р.
21.
Життя без армії подобається любов в гумці: є рух, немає прогресу.
, Україна
22.
Природа не є храмом, нехай тільки майстерня. Природа - це зйомка, і вогонь в ньому повинні бути привели до поразки.
23.
У повітрі був страшний дух свята.
24.
Таким чином, для того, щоб бути більш ефективним в агрегаті, необхідно отримати на автобусі і приступати до агрегату.
25.
Взяти мене, хто я? Як стати? Щоб покласти його злегка, кожен! Чому? Я російський солдат! Російський солдат ніколи не дає. Він нічого не втратив. Це наш найбільший військовий секрет.
26.
Все у людини повинно бути красиво: епаулети, тарди, нижня білизна. В іншому випадку це не людина, але ссавці.
27.
Воєнство не просто добре слово, але дуже швидко знеболюється. Ось як ми виграли всі війни. В той час як ворог малює наступальні карти, ми змінюємо пейзажі вручну. Коли настає час на атаку, ворог загубився в незнайомій місцевості і приходить до завершення непідготовленості. Це наша стратегія.
28.
- Звідси, хлопці, наша Батьківщина продиктує свою неперевершеність, щоб відпочити світової спільноти.
- Як про вибух?
- Ви будете божевільні! Більше одного разу! У всьому світі є проблеми! А потім.
Габаритний зображення
29.
до Це не для вас.
30.
Це був складний рік: податки, катастрофи, проституція, бандитрія і недоліки в армії. Неможливим було те, що з останнього, і досвідченим людиною – наш військовий офіцер – поставлений до роботи.
р.
31.
Військова армія потребує солдатів, армії без солдатів абсурд і пошкоджених.
32.
Продавці! Ви знаєте, що я можу сказати вам, і я знаю, що ви можете розповісти мені. Коротко проведіть!
Джерело: