Як Морські бурові роботи

Сергій Доля пише:
Сьогодні Я поговорю про те, як Морська льодяно-резисторна платформа (MLSP) побудована за допомогою прикладу нафтової платформи в Каспянському морі.

Незважаючи на те, що платформа стоїть майже в центрі Каспійського моря, глибина тут становить лише 12 метрів. Вода прозора і дно добре видно з вертольота.

35 зображень

Цей буріння почав перекачування нафти трохи менше року тому 28 квітня 2010 року і розрахований на 30 років роботи. Він складається з двох частин, підключених до 74-метрового місту:

р.

У житловому блоці вимірювальні 30 до 30 метрів живуть 118 осіб. Робота в 2 зрушення на 12 годин на добу. годинник триває 2 тижні. Плавання і рибальство з платформи суворо заборонені, а також перекидання бортових будь-яких сміття. Ви можете курити тільки в одному місці в житловому комплексі. Для кидання булька в море негайно погорнув:

Житловий блок називається LSP2 (Ice-proof Stationary Platform), а головний буровий блок LSP1:

319082

Він називається льодостійким, тому що взимку море вкрите льодом і він призначений для того, щоб витримати його. шланг, який ви бачите на фото, є морськими водами, які використовували для охолодження. Вона була взята з моря, керованих трубами і завезеними назад. Платформа побудована за принципом нульових розрядів:

Він називається льодостійким, тому що взимку море вкрите льодом і він призначений для того, щоб витримати його. шланг, який ви бачите на фото, є морськими водами, які використовували для охолодження. Вона була взята з моря, керованих трубами і завезеними назад. Платформа побудована за принципом нульових розрядів:

Роботодавці перевозяться на станції вертольотом. 1 час.

Перед польотом, кожен інструктажний і літаючий в жилетах. Якщо вода холодна, то мокрі костюми змушені носити:

Як тільки на вертолітних землях, до нього наділяються 2 пожежі - тут дуже бояться:

759538 р.

Перед тим як потрапити на платформу, всі прибуття проходять обов'язкові брифінги безпеки. Ми отримали розширену брифінг, бо ми на майданчику вперше:

Ви можете переїхати на LSP1 тільки в шоломах, роботі взуття та куртки, але в житловому комплексі ви можете ходити навіть в домашніх тапочки, які багато роблять:

Морська платформа є об'єктом підвищеної небезпеки, а безпека тут приділяє багато уваги:

(доб. 4)

На житловому блоці і на ЛСП 1 є рятувальники, кожен з яких може розмістити 61 осіб. Таке lifeboats 4 на житловому LSP2 і 2 на LSP1, тобто всі 118 людей можуть безпечно підходити на рятувальників - це не титан:

Пасажири з корабля піднімаються на спеціальну «елеватор», яка може одночасно розмістити 4 осіб:

У кожному номері на кожній палубі є евакуаційні знаки - червоні стріли на підлозі:

Всі дроти акуратно знімаються, низькі стелі або сходи позначені червоними і білими смугастими розмітками:

1990Р. 2199Р.

Наприкінці нашого туру я дізнався, що ця платформа була повністю побудована тут. Я був здивований, як я був впевнений, що вона була «передня машина» – скап тут і не пахне. Все зроблено дуже ретельно і з якісними матеріалами:

18 років

Я вирішив розбити свою історію на 2 пости. Сьогодні Я поговорю про житловий блок, а про найцікавіше - про свердловини і виробничий процес - в наступному пості.

Про нас на ЛСП2. Платформа є морем, і головним є тут, як на кораблі, капітан:

У житловому комплексі є дублікатний процесор (Центральний пульт дистанційного керування). В цілому, всі контрольні прилади DObachi (нафтогенератори ставлять акцент на O), проводяться з іншої панелі управління, розташованої на LSP1, і це використовується як резервне копіювання:

21.

З вікна резервного пульта можна чітко побачити робочу одиницю:

Головний офіс капітана, і за дверима його спальня:

Обкладинка на ліжках і кольорових постільних білків - єдине, що відрізняється кавказький зовнішній вигляд дрилі:

р.

Всі салони були відкриті, хоча їх власники були на зміщення. На майданчику немає крадіжки і ніхто не закриває двері.

26.

Кожен салон обладнаний власною ванною кімнатою з душовою кабіною:

Інженерний офіс:

Лікар-платформа. Дуже сидять свічки:

Місцевий підтверджувач. На вертоліт не приїжджає щодня, а в «черзі чого» пацієнт може лежати тут під наглядом лікаря:

р.

На платформі є багато дівчат:

р.

Всі мити руки перед їдальнею:

У номері є 4 варіанти обіду:

Я вибрав трикутні пельмені "Goodbye Дієта":

Їжа і вода дозволяють автономно існувати протягом 15 днів. Спирт категорично заборонений, як в разі надзвичайної ситуації, всі люди повинні бути в належному стані.

Джерело: