Crocodile проти Antelope - Tragedy на перетині

Вони не мали шансів вижити. Величезний крокодил атакував лока дикого, що переправляли річку в Кения Масай Мара заповідника під час своєї щорічної міграції. На телебаченні найчастіше показані диких тварин, але ця сцена жорстокості просто вражає.

5 зображень Новини

Італійським художником загинув це захоплення сцени: «Не часто ви бачите це в дикій природі, я ще не можу забути запах, пил, шум». Не їсти тварин загиблих.

1,1 км Потужність природи.
Незахищені атлопи не чекали такого сильного і величезного крокодила. Передавач змащений в воді, чекаючи на ательподії, які перетинали ріку.

2,2 км Не можна відступати.
Велику траву диких перехрестя річки Масай Мара під час своєї щорічної міграції.

3. У У той же час, коли в заповіднику захопили дикої природи фотограф Паоло Торчио, який закінчився в заповіднику.

4. У Зіткнені тварини борються, щоб втекти щелепи бродного предатора, що досягає своєї мети через міцність і лезо-загартові зуби.

5. Умань Чому? Після того, як крокодил ate чотири дикий, він не був навіть їсти його прей.
«Це самий драматичний момент при міграції тварин, вони можуть зробити роумінг-тренку на протязі всього дня і раптом, все одно, все зупиняється». Кійський фотограф Paolo коментує: Щоб захопити той момент, як це, фотограф може чекати життя. Я ніколи не бачив таких сцен, тому я спробував поставити всю емоційність того, що сталося в моїх фотографіях.

33755134

Джерело: