Білий Храм в Чіанг Рі (Wat Rong Khun)

Підбір 31 фото + Ogarskaya text

Не пропустіть

Коли я побачила цей храм на малюнку, я був так зачарований і вражений! Я не можу вірити, що така красива будівля існує в цьому світі!

Виявилося, що все досить реально і до цього місця не так складно. Білий Храм або Ват Ронг Куун, як він повністю називається, знаходиться в північному Таїланді кілька кілометрів від Чіанг Рай.

Відбиття

На мій погляд, це найцікавіший і незвичайний храм в Таїланді. Його краса просто хвилює уяву!

Територія храму дуже незрівняна, тут приємно прогулятися. Букет з фонтанів, статуеток, риб, як це купить в ставку.

Цей храм досить молодий, будівництво почалося в 1998 році і ще не повністю завершено.

Білий Храм в Чіанг Рі (Wat Rong Khun) р.

Храм побудований одним з найвідоміших і популярних артистів в Таїланді, Коситпіра Чалермчаї, його часто називають «Тай Сальвадор Далі». Пан Чалермча сам придумав цей храм, а також його загальний вигляд, і буквально кожна статуя.

Митець в основному будує храм своїми грошима, не залучаючи спонсорів, щоб ніхто не міг диктувати його умови йому. Я був здивований, що в'їзд не зробив грошей, хоча здається логічно, і допоможе спорудження храму.

Натюрморт

більше

фото номер 10 хв

No 12

No 13

No 14

No 15

No 16

Всі фрагменти храму вкриті цими маленькими вікнами.

Окуляри дуже красиво занурюються на сонці. Храм близає весь час. У житті виглядає набагато більш ефектніше, ніж на фото. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що ви можете бачити їх нескінченно!

No.19

30323632

No 20

Білий Храм в Чіанг Рі (Wat Rong Khun) Р

No 21

No 22

No 23

No 24

No 25

Ці руки можна побачити при вході в храм.

У мене була непорозуміння між світлим повітряним зображенням храму і цими жорстокими статуелями.

Ви повинні бачити всередині храму. Не можна показувати, як всередині я можу, краще піти там, і побачити все своїми очима. Карти храму вражають мене не менше зовнішнього вигляду! Я ніколи не бачив нічого подібного в моєму житті! Це, мабуть, самий незвичайний буддійський храм у світі!

Про боротьбу сил світла і темряви. На малюнку є абсолютно незвичайні персонажі, такі як Neo від The Matrix, сцени від Avatar і Star Wars, всі види роботів і монстрів, і над усім цим Будда і його дискрипсами. Ця картина Kositpipat Chalermchay створена три роки. Митець таким чином хотів показати вічні правди мовою більш зрозумілим і близьким до сучасного молодшого покоління, отже, такий незвичайний переклад.

І тут пан Чалермчай себе, хто може захопити себе коханою людиною поруч з цією талановитою людиною.

No 31

Джерело: