Барани в мініатюрі

Я люблю, як це! Ексклюзивний.
Прикраса. І від Бога буде, барабанщик. Я вгадую протилежну. Я використовував, щоб бути барабанником. 16 років. У мене була тиха пристрасть до приладу. А потім я пам'ятаю, зробивши невеликий барабанний комплект з картону і що б не пам'ятаю. Це був такий великий сувенір. Втілення юнацького сновидіння TAMA з двома бочками, з багатьма обсягами і пластинами, такими як Ларс Ульріх на концерті в Сіетлі. Білий з чорною пластикою. Я 30 тепер. Я працюю як ювелір, робимо кільця, ручки, сережки і т.д. Не сказати, що це багато задоволення, але робота все ще улюблена. Але для тих, хто не потребує догляду. Я хочу подарувати собі подарунок. Або навіть не сам, але деякі хороші люди музиканта.
Я вирішив зробити такий сувенір, копію системи перекусу срібла і міді. (або, можливо, золото, якщо це достатньо)
Що ще ніхто не зробив. Як мінімум я не бачив.
Я вирішив використовувати синорові барабани. У мене є журнал "Сонор" з великими фотографіями.

В той час як мислення про те, де почати, я вирішив видалити розміри з чого і ретельно фотографії деталей.

пердят

Я вирішив спробувати від плити. І оптимальний масштаб я думаю 1:15. На основі пластини Crash 14. Розмір в дюймах, тому 14X2.52 = 35.28 (розмір пластини в см) 35.28 розділений на 15 = 2.3 см діаметром моєї пластини.
Я бачив монету 10 копійок.)
Я закочував його, я його дробила, так що він був відступним, і це те, що сталося.

3610Р. 4200Р.

Потім я поставив штатив для стійки.

р.

І сам стенд...

Я вирішив почати з самих барабанів. Бочка і рім.

р.

Маленький барабан і перший обід для нього. У мене є багато.

Про нас

197247

З розмірами замовлення, ясно 1:15

Ще одна деталь. І я зробив сьогодні, я продовжую завтра.

Джерело: