Севастопольський ринок бреї

VIA MACOS

1,1 км У Севастополі я дивився на спонтанному ринку підводних каменів, який відповідає кожній неділі. Ні, я не хочу купити антикваріат і просто яскрава, але є надзвичайно цікаві товари, і продавці, як правило, дуже барвисті.

314197

2,2 км Поки в багатьох містах з'являються ринки блохи, в Криму, бізнес джгутів цвіте і пахне. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

3. У За традицією, товари розподіляються безпосередньо на вулиці, не особливо піклуючись про презентабельність зовнішнього вигляду та гігієни.

р.

4. У «Добрий день» або «Краща пропозиція» можна відрізнити від загальної маси ясенця таким чином.

5. Умань Ви сидите на скелі і насолоджуйтеся весняним сонцем.

6. Жнівень А люди ходять у пошуках риби, старих онуків.

7. Про нас Я завжди дивився, де це мало. Пошук по пам'яті? Чи знаєте ви когось?

р.

8. У Але скрипка - нижня білизна і купальники. Після того, як вони продаються тут, хтось готовий носити нижню білизну за невідомої людини?

9. Навігація Доставка товарів повинна бути регулярною. Стародавні продавці не можуть бути добре в Інтернеті і аукціоні, але вони мають щось нове щоденно.

701.84

10. Ми не повинні забувати, де ми. На цьому ринку є багато товарів військового призначення.

Р

11. І принаймні три країни.

12. Є навіть гумові килимки з анкерами.

13.00 р. У закритих павільйонах можна придбати прапори України та Криму за вагою або нарізати.

14. ...

74326.

15.00 р. Чому так багато коць в одному місці?

16. ...

17.00 р. Нещодавно на ринку був трагедія.

18 років Якщо одяг продається на одну сторону, технічні товари продаються на інший.

19.00 р. Я був персуатований, щоб купити цей пуміце, з словами: «Так, кожен бере їх до Москви і розбиває своїх друзів за допомогою шматочок. й

20. В цілому ринок блохи дозволяє кожному реалізувати свої дитячі мрії. Ви можете придбати ці судини і грати до лікаря.

21. Або справжній пікакс представника, і погляньте на золото шахту на мисі Херсонес.

22. Що було колись споживчий продукт і виробляється в величезних кількостях тепер практично історична мінливість.

23. ...

24. Продавці не мають ніде кидати, хоча вони легенів будуть Хороший продукт довго лежить, а прохідний туризм буде придбати зміни.

25. Контрадикція.

р.

26. ...

27. ...

р.

28...

29. І тепер що приваблює людей, щоб монітори так багато: милий, пишні кошенята!

30. Вони так милі, не вони?

, Україна

31. Я серйозний зараз. Є легенди, які блукають на цьому ринку блохи на тиждень, можна зібрати справжній корабель.

32. Я не знаю, якщо це правда, але це займе п'ятнадцять хвилин, щоб покласти на вітрильник або форму солдата тут.

33. Ось всі кораблі.

172374

34. ...

35. ...

36.00 Р Що б ви не сказали, Севастополь - місто Росії, не місто України.

Джерело: