Реальні торти Бухара

Блоггер протченков пише в щоденному щоденнику:

Я довго хотів побачити, як виготовлені торти Узбека. Кілька днів тому я шукав на ньому. Тепер я пропоную вам теж.

22 зображень

1,1 км Прогулянка по Бухарі в останні вихідні, я бачив низькі двері з знаком, що навіть іноземець (не подобається мені, але іноземець) може зрозуміти.

Реальні торти Бухара

2,2 км Це була пекарня, де працювали два брати. Равшан і Азіз. Перше, що вони сказали, що я був з Санкт-Петербурга – “Е, бро, Zenit є чемпіоном!” Вимкнено, вони люблять футбол.
Равшана 38.

Реальні торти Бухара

3. Азізу - 28

Реальні торти Бухара

4. У Отримайтеся дуже рано. До 5:30 готується перша партія тортів. Вони йдуть в ліжко рано, якщо вони дивляться на ніч до.
Зовсім досить, вони роблять торти не з Узбекського борошна, але з казахського борошна - краще.

Реальні торти Бухара

5. Умань Вони говорять російською мовою ще краще. Їх друзі роблять той же бізнес в Санкт-Петербурзі.

Реальні торти Бухара

6. Жнівень Вони працюють щодня, і влаштовують вихідні для себе «як би вони хочуть». Є кілька пекарні.

Реальні торти Бухара

7. Про нас Син Равшана допомагає їм. Тексти пісень, а це означає: Він не посередині його, але він робить все інше.

Реальні торти Бухара

8. У Це форми, які кладуть візерунок на торті.

Реальні торти Бухара

9,9 км

Реальні торти Бухара

10 хв

Реальні торти Бухара

11. Цей хлопчик був найстарішим з усіх діточок.

Реальні торти Бухара

12. Равшан має три діти, Азіз має два.

Реальні торти Бухара

13 хв

Реальні торти Бухара , Україна

14. Я був дозволений шукати в танделі.

Реальні торти Бухара

15.00 р. Торти кріпляться до внутрішніх стінок духовки.

Реальні торти Бухара

16.00 р. Для того щоб приклеїти торт до стіни, потрібно буквально зануритися в засмагу.

Реальні торти Бухара

17.00 р. Дуже гаряча всередині. Торти з випіканки на 8 хвилин.

Реальні торти Бухара

18 років Це простіше.

Реальні торти Бухара

19.00 р. Просто захопити покер.

Реальні торти Бухара

20. Хлопці роблять близько 300 тортів на добу. Продається відразу за 500 сувенірів - близько 6 рублів.

Реальні торти Бухара р.

21. Готовий продукт.

Реальні торти Бухара

22.

159080

Джерело: