Бамж-Білорусь виграв гроші лотереї на новий будинок

Пощастила білоруська. Придбавши лотерейний квиток «Гослото» за алми, він ставить на малоймовірне поєднання чисел – і виграв головний приз – 700 тис. російських рублів.
62-річний Українська М. працював тренером в одному з спортивних шкіл Білорусі, коли катастрофа застрягла: його сім'я загинула в автомобільну аварію, а потім він під неясними обставинами був позбавлений житла. Юрій пішов до Москви, щоб подивитися на щастя, але він не пощастило там надовго: він не знайшов постійної роботи, він мав можливість переривати себе з випадковими заробітками - потім як навантажувач, потім в якості чоловіка, після чого блювотні рухи.
Коли ми подивимося на свій паспорт, ми побачили, що він білоруський, хто не має дозволу на проживання, ні реєстрації в Москві.
У подарунок він придбав лотерейний квиток. Ставка на малоймовірно, здавалося б, поєднання чисел, всі з одного десятка: 34, 36, 32, 31, 30. Він каже, що він вибрав «зручні дати для себе», він не особливо очікується виграти.
Багато людей грають в лотерею за 30 років. - Розвиваючі системи. При заповненні квитків використовується аналітична теорія ймовірності Ламіна - і нічого! І п'ять цифр з десяти! І будь ласка - 700 тис. рублів!
«З цими грошима я буду будувати будинок в Білорусі і жити там з собакою. й

Читати повністю

Джерело: