452
35 років і мільйон зубних пазуків
Я ще не народився, але художник Scott Weaver вже почав працювати над цією внутрішньою складною скульптурою, яка називається Rolling через бухту, і продовжує змінювати і розширювати його сьогодні. Сама скульптура складається з декількох «тем», які пропускають один в інший, покритих історичними пам'ятками, і знаковими символами Сан-Франциско, всі відтворені з невеликою кількістю клею, зубними паками і неймовірною неоднорідністю. Він допускає декілька скульптур зубних пастирів ще більше, ніж його, але ніхто не має унікального набору компонентів, таких як скульптура. Вейвер оцінив понад 3000 годин на проекті, а зубні пачки зібрані з усього світу.
"Я використовував різні бренди зубної палички в залежності від того, що я побудував. У мене є багато друзів і членів сім'ї, які збирають зубні палички на їх подорожі. Наприклад, деякі дерева в парку Golden Gate виготовляються з зубних трубок з Кенії, Марокко, Іспанії, Німеччини та Італії. Серце всередині Палацу образотворчого мистецтва виконано з зубних трусиків, які люди гасять на нашому весіллі.
Детальніше
Натюрморт
473784
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Р
все
Джерело:
"Я використовував різні бренди зубної палички в залежності від того, що я побудував. У мене є багато друзів і членів сім'ї, які збирають зубні палички на їх подорожі. Наприклад, деякі дерева в парку Golden Gate виготовляються з зубних трубок з Кенії, Марокко, Іспанії, Німеччини та Італії. Серце всередині Палацу образотворчого мистецтва виконано з зубних трусиків, які люди гасять на нашому весіллі.
Детальніше
Натюрморт
473784
Натюрморт
Натюрморт
Натюрморт
Р
все
Джерело: