Самохідний, Самохідний собака, арктичний шпигун

Привіт, кожен! Це мій перший пост, до якого я був запитаний попередніми повідомленнями, присвяченими різним породам, тому я вирішив не залишитися, але це не всі мої основні позначення, оскільки я втомився відповісти на ті ж питання про власну бобику.
Самохідний, Самохідний собака, Арктики Spitz - тут є кілька імен однієї породи, собаки яких схожі одночасно до Лайка, лисиця і білий вовк. Згідно з міжнародним стандартом FCI, Самоїди відносяться до 5-ї групи, яка об'єднує всіх лайкоїдів.
Самуїди розводять на півночі. Назва породи «Самоїд» походить від назви племен, що проживають на півночі Росії. Оригінальне ім'я Ненець - "Самудований" - виник з назви "Саам-єдна", тобто "Ланд Самі". Місцеві мешканці використовували ці собаки для полювання, які використовуються як шлаки в санях і, а також оленячих шасі. Вони мешкали поруч із своїми майстрами, заглиблюють у своїх оселях і навіть подаються в якості обігрівачів. Незважаючи на те, що ця собака легко погладжує застуди - розтягуючи в сніговий сніг
Природа цих відтінків дуже смішна і грайлива. Вони люблять спілкуватися з людьми і родичами. Не існує агресії до людей, тому вони не повинні використовуватися як опікуни. Вони можуть лише кинути весело, зустрічі незнайомця, запрошення його грати.
Сніжно-білий пухнастий хутр прекрасно захищає собаку від важких заморозків, а через білий колір влітку не перегрівається.

Собаки дуже доброзичливі - вони люблять дітей і інших собак, і котів теж.

З котом.

Ще один кіт.

Навіть їжа готова ділитися.

Діти ще раз пригнічують.

Лідер!

Самохідний, Самохідний собака, арктичний шпигун р.

Ось як він грає приховувати і шукати.

Джерело: