Головна

Після розміщення моїх фото Великодніх яєць, пофарбованих флуоресцентною фарбою, я почав отримувати повідомлення, в яких люди, які мають флуоресцентні лампи, запитують, де отримати такі фарби.
Я вирішив створити цю тему, де я збираюся показати вам матеріали, які я використовую, і я хочу розповісти вам, як зробити те, що називається фракталами.

У вас буде багато інформації і 20 фото.

Отже, ось приклад відповідних матеріалів, всі види фарб і пластмаси можна купити в будь-якому магазині канцелярських виробів, нитки, які я взяв в спеціальні магазини для вишивки і рукоділля. Ключове слово тут «флуоресцентний», продавці знають його, і відразу ж зрозуміти, що потрібно.

Тепер я збираюся говорити про фрактальну. Отже, крок один: нанести коло з олівцем на стіну, і розділити його на 33 рівні сегменти (введення 32 точок на ньому на одній відстані один від одного). Щось таке.

Додано до [mergetime]1303728453[/mergetime]
Фото

Ось три фотографії процесу.

кількість двох

Додано до [mergetime]1303728556[/mergetime]
три, обрізка готових )

Додано до [mergetime]1303728599[/mergetime]
Ми забиваємо в місця, де розташовані 32 м'яких гвоздик: це невеликі гвоздики з розширеними декоративними капелюхами.

Тепер увагу: принцип фрактального створення - беремо ніготь у верхній частині кола як початок, обв'язуємо нитку навколо неї, витягуємо її вертикально вниз на протилежні гвоздики, відступаємо від неї по одному зубчику проти годинникової стрілки, і обв'язуємо нитку навколо нього, знову відступаємо до протилежного, знову відступаємо одну проти годинникової стрілки, і т.д.

Через деякий час, якщо ми не втратимо або неправильно, наша нитка повернеться до оригінального різьблення No1, залишаючи всередині нашого кола гарний геометричний візерунок.

Тепер можна повністю експериментувати з квітами нитки, а розмірами кроку, який в попередньому прикладі був рівний до одного (концепція тут: чим менший крок, тим щільніше і насичений візерунок, а ближче до центру - лінії). Головне, під час кожної нитки, не змінює розмір кроку, поки він повернеться до початкової точки, звідки ми запустили її.
Більше фотографій

додати ще один колір

змінити крок знову

Р

Тепер ми додаємо колір знову, як ви бачите інтер'єрні кольори візуально здаються набагато більш глибокіше, ніж яскраві, тому візерунок здається об'ємним.

На кутах я набрав три цвяхи і зробив ці кути, нитку на них приймала багато, довелося перерву і піти в магазин.

Перший фрактальний готовий, тепер він виглядає так.

Тепер кілька фото з іншого номера.

196376

й

Ось два стіни з афарі.

р.

У центрі ми додаємо червоний.

готовий

Тепер ми чекаємо до того, як він отримує темний і перевертаємо на флуоресцентні лампи.

Всі права, кінець збірника )

Джерело: