Велику угоду або як я провів вихідні.

Не тільки очищувачі, але й будівельники, які не говорять російською мовою.

Ми сидимо в п'ятницю, торкнувшись золотим напоєм і закускою, а потім викличуть високі органи влади, вони кажуть, так і так, ми ремонтували на 3 поверхах там (і у нас є лічильник з перемикачами, Wi-Fi сервер і т.д.) вам потрібно піти пара snot * відрізати, а потім побачити вашу стійку в порядку, а потім є такі мес, у вас є.
Я повинен сказати, що там були тільки пакети, які випадково висять і висихають в Чужорідних, а з іншим був повний порядок, а ще через попередні постріли.
Приймаючись до місця, щоб сказати, що ми @fuck - скажемо нічого.
Не випадково висить додаткові дроти, залишаючи в резерві.
Я розповім, коли це все!

(21 зображень)
1,1 км Всі в пилу, піску та ін.

859573 р.

2.інциди

579354 р.

3. У

4. top – вниз: 3 мультфільми, зламаний перемикач, керований перемикач, вимикач-1, вимикач-2, oops, патч-панель (старий Siemens, як 95),

5. Умань Статус на сервери

6. що нам потрібно: пучок інструментів, спирту, ганчі, пилососа, сумки, нова патч-панель.

7. Про нас Розсіювання стійки.

8 Colleagues Спробуйте зв'язатися з Wi-Fi сервер

9.АПК

10. керований перемикач в парсингу

11.

12.

13.00 р.

р.

14. Статус на сервери

15.00 р. Стійка як нова.

16. ті самі не залишилися під час підйому під час ремонту, добре 10 метрів)

17. Операція обрізання була виконана успішно, проблеми були додані тим, що всі дроти ніколи не позначені і повинні бути знайдені на стійці і позначені один за одним, тільки після того, як було можливо зрізати ((((((()))))

18 років

19. очищають і протирають все.

20. редагування.

21. Майже завершено. Є бізнес протягом 5 хвилин, краще видалити дроти з боків і встановити Wi-Fi сервер. Всі

доб.2

Джерело: