Не укради, или "Боскіт"

Близько 8 ранку, субота. Водіння минулого будівництва банера, і я див. цю картину. Це диво німецької автомобільної індустрії в кисті. Немає нікого. Стоппед, вийшов. Як він не збирався. Я зателефоную цей хлопець, запитаю його, що відбувається там. Він не розуміє, пояснить ситуацію і рухає. За 2 години пізніше він викликав і спілкується. Від першої особи.
Я прийшов на будівельну ділянку, там вже працюють люди біля автомобіля. Всередині є піддони, що підозрюють, що були тут До речі, одна піддона тут коштує 10 євро, якщо ви повернете його після того, як ви приймали його з матеріалом. Працівники вже називають поліцією. Вони курять. На машині натяжуються два тіла і з кабелем. Гутен Морген розмитий благ. Хто ти? Так, говорить одна, остання ніч з другом прийшла сюди, щоб запалити, і коли пішов він не бачив, де він повернувся назад, і пропустив набережну. Де ви отримали піддони? Не блимає очей. Так, ви не знаєте міліцію. Ось тут. Я отримав тебе. Після інтерв'ю і всіляких формальностей, витягнувши цей автомобіль, зробив його розвантажити всі піддони назад, 20 грандіозних вогненних! Бажаю, щоб я отримував ці піддони вночі і отримував це. Якщо ви повернулися і пішли додому на ліжко, ніхто не доведе нічого. Я не знаю, куди піти вночі. Так не було видно, тому я оплачений. По-перше, тепер буде хороший штраф, по-друге, він отримує зареєстрований з міліцією, теж не дуже добре. Ці моменти в житті.

2,2 км

р.

3. У

Джерело: