Медикамент в Бельгії, через очі пацієнта.

З Я в даний час пройшов лікування в одному з провінційних лікарень я вирішив писати «гарячий трек».
Найприємніша відмінність від лікарень в СНД (і одна з найважливіших, як для мене) є відмінною вентиляційною системою. Не існує одночасного букета запаху лікарських засобів, плодів, парфумів, їжі тощо. Завжди свіже і смачне повітря. Навіть в елітних клініках СНД, я завжди був захоплений цим госпітальним ароматом.
Лікарня починається з ідентифікаційного браслета, щоб у критичній ситуації представляти, хто перед вами і з якого відділу він є.

Фото номеру

Для пацієнтів є максимальною кількістю подвійних і обладнаних, якщо не за останні технології (не слід враховувати, що це лікарні в районних містах і державах), то вони досить самодостатні.
Я знайшов найбільш «поганий» номер, тому що у мене є регулярне страхування. Але є напівлюкс і люкс в відсіку.
Номер близько 15 кв.м. На вході ви можете побачити старий клімат-контроль (робочий) і два штати називають ключі (це ключі застрягають в душовій кабіні і в туалеті, вони також дублюються на пульті пацієнта), зелений відповідає за чай, каву та інші дрібниці, і червоний, відповідно, для більш серйозних потреб.
Дуже радий електричним ліжком-трансформером, що дозволяє приймати незручні положення тіла. Стіл також хороший, і їсти і працювати на ноутбуці. Найбільша радість - металева стійка під час крапель. Це на колесах, тому ви можете вільно пересуватися з ним не тільки навколо лікарні, але і ходити в парк або піти в магазин. GPS-обладнання може бути прикріплена до цієї стійки, яка дасть сигналізацію, якщо, наприклад, стійку впав в лісі або клієнту натискає кнопку сигналізації. Це значно розширює ступінь свободи.

Фото номеру.

Габаритний зображення

Фото з кімнати 3

Найбільша радість - металева стійка під час крапель. Це на колесах, тому ви можете вільно пересуватися з ним не тільки навколо лікарні, але і ходити в парк або піти в магазин. GPS-обладнання може бути прикріплена до цієї стійки, яка дасть сигналізацію, якщо, наприклад, стійку впав в лісі або клієнту натискає кнопку сигналізації. Це значно розширює ступінь свободи.

Про нас Наприклад, номер для куріння в кожному відділенні, обладнаному гарною витяжкою, кавовими машинами і т.д.
Звісно, ставлення персоналу найбільше турбує. Щоб вони були дійсно щирими, або вони знають, як грати в майстерно, але лікують вас, як сім'я. Через три дні це «солодість» починає процідитися. Три рази на день, медсестри приходять і просять:

Чи болить він?
Як ви спати? Солодкий?
Як ви йдете в ванну кімнату?
Ви добре їсти?
Не спекотний? Не холодно?
Як ви відчуваєте?
Чи можна переходити на телевізор або радіо?
Кава або чай? Як про спекотний шоколад?

І це не враховує обов'язковий триразовий візит з вимірюванням тиску, пульсу, температури, вимірювання маси.
Всі мої запити, які, якщо я боляче або потрібна кава, я розповість їх ігнорувати. Це дійсно дратує.

Додано до [mergetime]1304083136[/mergetime]
Ви можете запитати питання по дорозі. В той час як я тихо додаю інформацію.

Додано до [mergetime]1304083205[/mergetime]
Я не можу писати в окремому місці. Написати в попередній. Як це працює?

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное