Японія: Підземний Aobadai

Написання ralphmirebs
На шляху до школи я неодноразово проходив велику сітку в середині дороги, через яку я міг почути громір води. На одному прекрасному моменті я втомився від життя в оточенні таємничих невідомих, околиця була розглянута для присутності підземних річок. Ріка, непарно вистачало, а отвір відразу знайшов. Ноги в Ельці, Сильва на голові, Фенікс в руці, сумка над плечем - вперед!
26 зображень

Річка, чи точніше струмок, знаходився під дорожню дорогу, іноді відкриваючи на поверхню відкриті ділянки, через які містки кинули. Я хотів би сказати, що це просто великий душ, тому що він проходить безпосередньо під шаром асфальту. У бетонних блоках, з яких було зібрано досить чисто, а поруч з одним мостом було «граффіті алеї».

Під перехрестя, де я вперше знайшов сітку, канал розщеплення — основне зліва, під дорожню дорогу. Для тих, хто знайомий з зоною, я скажу, що це вулиця, де знаходиться столяр, в якій студенти канріну працюють під час перезавантаження.

Далі ліжко підземного потоку, слідуючи вигинами дороги, йде під дорожню дорогу до Раїто, на шляху зміни форми колектора. Через деякий час квадратний колектор переходить в двометровий раунд. У стикувальних місцях є великі підземні камери, які включають в себе безліч різних бурових з'єднань різних розмірів. Дизайн санвузлів і пазів є традиційним японським, я бачив такі рішення в інших місцях.

05 мар

737881

06 мар

(ХХХ)

07 мар

08 мар

09 мар

10.

Як ви переїжджаєте, діаметр круглого колектора зменшується до 1800 мм, потім 1600 мм. Дана камера розташована під перехрестям біля Раймеріто.

Я не хочу піднімати маленькі труби, і там нічого нового немає, тому я пішов назад до першої вилки і пішов по ньому. Я зустрівся з невеликим водоспадом, за яким колектор різко втратив у висоту.

р.

13 хв

14.

Ця форма простягається по вулиці з червоним асфальтом на наступний великий перетин. На її довжину колектор багаторазово перехрещується трубами з написами «газ», «висока напруга», «вода».

Під перехресним перехресним перехрестям. Невеликий рух закінчується в мертвому кінці і слугує тротуарним захопленням, а великим тунелем, що обертається зліва, досягає головного перехрестя Аобадаї, поруч з станцією.

17.00 р.

Він робить поворот, переходить в круглу форму і довгий час простягається по вулиці, минулого автобусного терміналу, роботи Катерини, обрамлена в поштовому офісі, ресторан Fugu ...

19.00 р.

р.

20.

Там, в трубі я зустрів гаманець. Гаманець повинен бути знайдений, відхилений, і відкинути через те, що в ньому немає, тільки банківська картка. Я отримав картку в банку, за яку я отримав приз у вигляді пакету паперу і пакету мокрих серветок. Я також знайшов три розряджені стільникові телефони в різних штатах. Моделі, що слухаються своїм зовнішнім виглядом, досить старі і лежать там більше першого року.

1 999 р.

22.

23.

518986

Останній досліджував великий зв'язок перед водоспадом. Пройшов вузьку трубу довгий час, перехрестивши перехрестя, де знаходиться Mitsubishi Bank і приходив до дуже цікавої структури, яка є багатоповерховим краплином добре з рейками і пластиковими мережами між підлогами. Всередині колодязя побудована стіна з вікнами, а за нею проводиться фактична краплина - бетонні плити, що гасять швидкість струма води. На першому поверсі, який має доступ до поверхні, добре включає в себе два 1600 мм з'єднання, що протікає через бетонні канавки з різних сторін. У місці, де знаходиться цей колодязь, є пагорб і колодязь з'єднує душові кабіни «рівного вечері» з нижніми.

25.

49916916

26.

, Україна

Джерело: