Зелений туризм в Моршині (Україна)

Фотозбірка містить 94 фотографії. Будь ласка, будь ласка, будь ласка, не порушайте.

Це наша друга поїздка в Моршин, чистий і красиве село в Черкаській області, Звенігородський район, де народився Тарас Шевченко.
Ми пішли свідомо, бо в Моринці вже два майстри, які отримують гостей. Один був четвертий рік, і цього року, після 12 осіб, пішов на другий.

Повідомляємо мене прямо зараз, для нас зелений (раульський) туризм – це можливість дихати найчистішого повітря, побачити справжні чудеса квітучої природи, їсти виключно смачну і корисну їжу, і отримати достатню кількість істинної гостинності і відкритості людей, які нас забезпечили укриття і харчування.

Всі права, нехай йти.

Р

Ми входимо в двір власників.

01. Мар

02. Мар

, Україна

Ми відразу ж зустрінемося з кавказькою назвою Сорбон.

03.03.2014 р.

169117

04.03.2014 р.

Р

Ми їдемо в двір.

05. У

06. У

Відомий Мойдодер зустрічає нас.

07. Мар

Додано до [mergetime]1304517475[/mergetime]

181967 р.

Це де ми проживали.

08.03.2014 р.

р.

09.03.2015 р.

Ми пропонуємо для відпочинку на дворі, для всіх смаків і віків.

10.

(доб. 3)

11.

12.

13.00 р.

14.

Ранкова прогулянка до озера, в той час як всі були запашними.
Щось виростає в садах.

15.00 р.

Р

Я зустрівся з тобою по дорозі, що, як мені, не можна приховати ознаки того, що він високий, і поширити його пальцями. Я не можу протидіяти фотографії двічі.

15.00 р.

16.00 р.

Тоді прийшла кальмар, реальна.

17.00 р.

Р

Імітував напад коу на фотографа.

18 років

І ось я на озері. Хвороба крі, мовчання

19.00 р.

20.

21.

Лебеді...

22.

8668654

23.

Миро озер, місцеве рибальство та інші моменти.

24.

25.

26.

27.

28.

Гарний будинок на пагорбі, ледь дерево зліва, ковдру кульок ...

29.

На зворотному шляху я зустрівся з тюнінг-компанії Sparco газону, місцевими життєвозами.

30.

Також був альфасамський трактор.

31.

Солодка дівчина розфарбувала паркан і посміхнулася сяйво на лінзі, потім сором'язлива.

32.

Слово для слова, прийшов час обіду, а стіл починає прикрашати пластинами з першими курсами.

33.

3610Р. 4200Р.

Окрема програма – майстер-клас з живопису Петриківського, який проводився відомим художником в її колах. До речі, вона навіть прикрашена чимось для пасіарі одного з наших президентів. Який, вгадувати що.

34.

Всі малюнки, звичайно, залишилися з їх авторів.

35.

Далі на програмі ми маємо катання на конях. Я зустрів ці коні на рік тому, кожен має свій характер, кожен має свої стосунки з іншими конями. Але в першу чергу, є гараж для автомобіля, який ми були взяті в і деякі кути для кінського подвір'я.

36.00 Р

Це кухня.

37.

Власник повністю не забирає паркани, всі тварини ходять самі.

38.

85775

39.00 р.

40.

По всій прогулянці були два коні. Це було через те, що мари не можуть бути допущені до одного. У зв'язку з ревнощами, вони також могли б вбити хофів.

41.

Відкрито величезний метелик, шириною близько 15 сантиметрів.

42.

р.

Одне вогнище тримало намагатися кидати ногу коня.

43.

Далі фактично ходять ліси, пряжі і луки.

44.

298047

45.

46.

47.

Ми досягнемо джерела води.

49.00 р.

І це Яр прямо під будинком, де народився Тарас Шевченко.

50.00 р.

р.

51.

52.

Після катання на конях ми чекали на вечерю, яка перетворюється на довгий вечір з бесідами, сміхом і вживанням алкоголю.

53.

р.

І з'явився ранок.

54.

Що ще ми робимо? О, і, змія,

55.

56.00 р.

Прогулянка по с. Будище, де знаходиться садиба Пана Engelhardt, серф якого був Тарас Шевченко. Він був Енгельхарт, який помітив здібності варіння, а потім Козак Тарас, і дав йому вивчення живопису в Університеті Вільнюса, щоб мати власний живописець. Детальніше можна знайти в інших джерелах.
У садибі тепер є школа, але дух місця збережений.

57.00 р.

Довгий чистий алей веде до будинку нерухомості.

58.

431569

59.00 р.

5955973

60.

Р

Садиба зачаровує своїм розміром, чистотою і красою. Почуття, що ми навіть стали трохи своїх власників, бо крім нас (як, дійсно, це минулий рік) практично не було людей. Манікюрні алеї, багаторічні дубові дерева були на службі очей і камер.

61.

62.

63.

Наш шлях кладемо до каскаду озер, до якого привели дерев'яні сходи з декількома альтанками.

64.

65.

66.00 Р

Дуже близько село Шевченківського, в якому розташувався музей Т.Г. Шевченка, а також могила його матері. Але ми не пішли там, бо він, ймовірно, був закритий 1 травня. Але на в'їзді в село ми все одно знімемо.

67.

р.

У Моршині є невеликий музей, а також відновлені хати батьків і діда Тараса Шевченка.

68.

69.00 р.

, Україна

Церква і сади навколо, де, можливо, Тарас написав свої вірші.

70.00 р.

71.

Погода на кінець дня.

72.

Але ми не злякалися і робили це.

73.00 р.

418973

Кілька більше картин природи. Знайди бджілку на одному і п'яти на іншому.

74.00 р.

75.00 р.

76.00 р.

3610Р. 4200Р.

77.

Протипоказання всіх засобів. Один друг прийшов ближче, ніж необхідно, охоронець трохи йому після пари секунд.

78.00 р.

394473

Для десерту на третій день ми пішли в село Буки, де є невеликий, але цікавий каньйон.

79.

80.

Поблизу — пам'ятник мій дідусь, де ми, в минулому, піонери-Ленінисти просто не змогли протистояти. З'явився так.

81.

За результатами даної короткострокової поїздки наведені наступні наслідки:
1,1 км Всі вони мали «кисне отруєння». Чистий світло, життєрадісний стан тіла і духу.
2,2 км Кожен відчув, що вони здобули пару фунтів.
3. У Багато емоцій з нового, незвичайного формату відпочинку.
4. У Доброго ставлення до всіх продуктів в супермаркеті, які в їх складі мають довгий перелік стабілізаторів, підсилювачів смаку та інших продуктів.

Останні фотографії, деякі не давалися посту, тому що вони не знайшли достатньо соковитих моментів.

Дякую за ваш час,
По-справжньому, мандрівник.

82.

р.

Джерело: