403
Ринок в Камбоджі
Найкраща знайомства з новою країною, де туристи перетягують вас, але на звичайному ринку. Покиньте відступи, налаштуйте в нормальному сприйнятті нового - і вперед, ви не пошкодуєте його. Це те, що нормальний ринок, як в Камбоджі (місто біля моря Сіануквіль).
184970
В цілому ви можете придбати абсолютно все на ринку - від ювелірних виробів до зношених сандалівузлів. Але основним товаром є фрукти, овочі та риба з морепродуктами
Фрукти, овочі (і все інше) дешево в Камбоджі. У кіно Чоловіки в чорному кольорі 2 я хочу піти в Камбоджа. Ви можете їсти лобстер за долар! Це правда. Ну, не за долар, зробіть знижку на інфляцію. Але за $3-5, це легко.
Кокос, половина долара.
Манго - долар і половина за десятку
Риба на ринку для продажу - від звичайної туни
шемале
свінгери
Креветка - від одного до трьох доларів. Найдорожчі, розмір банана – п'ять
Краби - про ту ж ціну
Незважаючи на потужну навколишню стонізм, всі морепродукти є найсвіжіші. Краби сидять в басейнах з аерацією води, покупець приймає тільки живі товари.
Збірна риба ви швидко і ретельно порізати і нарізати на потрібні порції
Для нас це екзотичний, і для хмерів це звичайний закусок. Фроги, наприклад.
Або змії.
Khmer Malakhovs Briskly продає продукцію традиційної медицини - scolopendras, scorpions та інші злих духів
Всі продавці посміхаються, доброзичливі, доброзичливі. Трейдуючись, покупцеві, хто знає, як і любить легайн - особливо поважне ставлення: людина знає ціну трудової пенні і поважає інших людей праці, такий Бог сам замовив знижку на виготовлення. І якщо ви отримуєте його як постійний клієнт, це дрібно.
Габаритний зображення
Ми продаємо Батьківщину і за будь-який злочин ми будемо йти!
р.
Чи не ви поділитеся це гарно? Ну, подивіться, ви будете гірше...
І ось блакитний краб. Я думаю, що це.
Джерело:
184970
В цілому ви можете придбати абсолютно все на ринку - від ювелірних виробів до зношених сандалівузлів. Але основним товаром є фрукти, овочі та риба з морепродуктами
Фрукти, овочі (і все інше) дешево в Камбоджі. У кіно Чоловіки в чорному кольорі 2 я хочу піти в Камбоджа. Ви можете їсти лобстер за долар! Це правда. Ну, не за долар, зробіть знижку на інфляцію. Але за $3-5, це легко.
Кокос, половина долара.
Манго - долар і половина за десятку
Риба на ринку для продажу - від звичайної туни
шемале
свінгери
Креветка - від одного до трьох доларів. Найдорожчі, розмір банана – п'ять
Краби - про ту ж ціну
Незважаючи на потужну навколишню стонізм, всі морепродукти є найсвіжіші. Краби сидять в басейнах з аерацією води, покупець приймає тільки живі товари.
Збірна риба ви швидко і ретельно порізати і нарізати на потрібні порції
Для нас це екзотичний, і для хмерів це звичайний закусок. Фроги, наприклад.
Або змії.
Khmer Malakhovs Briskly продає продукцію традиційної медицини - scolopendras, scorpions та інші злих духів
Всі продавці посміхаються, доброзичливі, доброзичливі. Трейдуючись, покупцеві, хто знає, як і любить легайн - особливо поважне ставлення: людина знає ціну трудової пенні і поважає інших людей праці, такий Бог сам замовив знижку на виготовлення. І якщо ви отримуєте його як постійний клієнт, це дрібно.
Габаритний зображення
Ми продаємо Батьківщину і за будь-який злочин ми будемо йти!
р.
Чи не ви поділитеся це гарно? Ну, подивіться, ви будете гірше...
І ось блакитний краб. Я думаю, що це.
Джерело: