Знайте ворога на обличчі: 10 роблю поведінки в магазині

Blogger iridium77 пише:

Я вже не купую всілякі напівфабрикати, продукти харчування в пакетах a la “персик зі смаком дині”, молоко в коробках (щодо додається до молока, якщо це взагалі, так що вона не зіпсує протягом року зовні холодильника, і так як вона сметана... вона починає гіркувати, і Google) і багато інших продуктів з тривалістю. Також, коли я ходжу в супермаркет, я тільки кладаю, що мені дійсно потрібно в кошику.

Не секрет (або, можливо, секрет) що супермеркети призначені для того, щоб збити своє бажання купити натуральні та/або недорогі продукти. Навіть якщо ви вже розумієте це, іноді дуже важливо нагадувати собі ці дрібні і незначні трюки і трюки, спрямовані на продаж нас не тільки стільки імен і не тільки найдорожчих продуктів, але і зробити наш раціон надзвичайно нездоровим.

Я поділуться з вами деякими моментами відбиття від капітана Олива в кількості 10 штук:

1,1 км Перед тим, як увійти, пам'ятайте, що ви прийшли на (якщо ви достатньо організовані і ділігентні, ви можете зробити список продуктів заздалегідь), і зробити приблизний маршрут у вашій голові (сухий відділ - м'ясо відділення - відділ рослин - відділ дистиляції - і т.д.).

2,2 км Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
[нек]
3. У Музика, яка супроводжує вас по алеях супермаркету, його ритму, а також в магазинах одягу (де вона здатна зробити будь-яку сіру мишу, як модель на прогулянці) підбирається так, щоб ви напевно хотіли купити все, це не жарт. Поки ви співаєте разом з "Намагались зробити мене піти в реабі, але я кажу ні, ні, ні, ні," ваші пікіруючі руки будуть явно переносити їжу з поличок до вашого кошика в музику.

4. У Великі оголошення про акції 3x2 (покупка трьох, оплата за два) і супер знижки 50% на певні товари – перед дробленням купити щось за такою «особливою ціною», розрахувати, скільки коштує одне ім’я (для гуманітарних осіб: розділіть кількість за кількістю штук) і перевірте, чи існують аналогічні товари неподалік (найчастіше на нижніх полицях) без знижок, які будуть коштувати вам дешевше.

5. Умань Пам'ятайте, супермаркети ЗНО, які дуже часто приїжджають до магазинів "тільки для молока" (або інших основних товарів). Ви коли-небудь пішли з супермаркету з молоком? Якщо ви не будете мати мегаполісу, це навряд чи. Чому це? Дійсні та інші підрозділи «базики» завжди розташовані в далеких кутах магазину, тому на шляху до мети ви очікуєте частування та супер-дії, а також товари, які «Ви можете купити».

6. Жнівень Логічне продовження попереднього абзацу є висновок, що найбільш необхідні (як і найбільш натуральні) вироби, які ви, швидше за все, знайдете, якщо ви прогуляєте по периметру магазину, центральні і широкі "альлі", ймовірно, будуть заповнені напівфабрикати, "пластична їжа" (Я називаю чіпси, довгоочікуваний хліб і схожу чорну їжу). Підсумок: Це хороша ідея, щоб дізнатися свій тарифний план, або принаймні, просто тримати його на увазі.

7. Про нас Якщо ваша висота незвичайно велика або незвичайно невелика, розгляньте себе щасливим в контексті супермаркетних хитрощів - найбільш нездорові, а також найдорожчі товари зазвичай експонуються на рівні очей середньої людини. Зберігайте це на увазі і відчуйте безкоштовно, щоб виконати кватки або гойдалки ікрою, стоячи на кінчиках, дивлячись на нижній і верхній полиці.

8. У Про свою лінью, супермаркети також знають все, чому вони підготували спеціально для вас вже упаковані і вагові фрукти і овочі, і навіть спеціальні набори супу (онії, морква, капуста і т.д. - всі в одному пакеті, взяли - і суп готовий). Звичайно, ви можете бути занадто лази, щоб покласти на рукавички, вибрати яблуні шматка і зважити все це добре. Але, як ви очікуєте, купуючи щось, де все вже зроблено для вас, ви значно переплачуєте. Крім того, типовий пакет-трай, покритий прозорою плівкою, дозволяє супермаркетам «пристосувати» загнати або обрізати овочі і фрукти з одного краю. Запевняйтеся, що вони користуються цією можливістю.

9. Навігація Важкий артилерій: дії з подарунками. При покупці на суму понад 3000 рублів. – пан в подарунок. Про такі акції краще дізнатися вже в офісі коробки, вона збігається - це дрібно. Найчастіше люди, які здобули 2000 рублів, починають гармонійно виглядати «що ще купити, щоб отримати каструлю». В результаті ви витрачаєте більше, ніж ви заплановані, і, швидше за все, на нестійкість. При цьому ви отримаєте каструлю на 1000 рублів, яку можна успішно купити, скажете, 200 рублів.
І добре, якщо мова йде про сковорідці ... буває, що з якоїсь причини ми обов'язково хочемо купити товари для потрібної кількості, щоб отримати подарунок м'якої іграшки або якийсь теплий плетений сувенірної плати. Вам не потрібно нічого.

10. Якщо ви успішно і без втрат, що прогулялися по супермаркету, навіть при касовому реєстрі не поспішайте відпочивати - тут ви чекаєте найдешевший трюк у світі для слабких. Сматер різнокольорових ясен, цукерок, солодощів та інших різнокольорових трюфелів спочатку не зацікавить вас. Але, стоячи в лінії, ви почнете шукати в цьому супі віртуальних частинок і протичастинок з бодром. Соонер або пізніше рука може трембл і покласти пару пачок гумки в кошик з новими суперфігурами «похилого манго» і «від дитинства знайомого гуава». Про чисторосійську (Я не впевнений, але в той час як я не бачив її в будь-якій точці Росії) особливість — продаж сигарет, презервативів і тестів на вагітність прямо при виїзді — я мовчаю, адже ефект є тим же, «на жаль, потрібно купити одночасно. й

Всі хороші покупки і здоров'я!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное