681
Зоологічний музей Санкт-Петербурга
Учора я побував у зоологічному музеї з дітьми, погода була не дуже гарною, тому було прийнято рішення про те, що ранок до цієї поїздки. По-перше кілька слів, потім буде багато фотографій, деякі з коментарів. Фото та текст – шахта. Тут можна ознайомитися тут.
Не забудьте, що деякі з них більше 200 років. З останнього часу я відвідав музей (близько 25 років тому). Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони були, коли мій батько був там, і що був раніше.
Важко фотографувати що-небудь, коли вітрина сяючий, пробіли мало і вітрин мають широкі кадри. У зв'язку з його "запаленням" допускається себе до холіганізації - буде пара фото:
Пост не перший, створений самим, є безкоштовним _____ музеїв, здоровий спосіб життя і Санкт-Петербург.
Ось ми йдемо.
На коні Петра Першого Лістату і собаки продаються «покрова» власного. Є ще один собака в верхньому правому куті.
Вид китового скелета. Це великий. Дійсно великий.
Пила кит. Він може підійти мене в повному розмірі.
дисплей
Це риба Калуга. Її обличчя дуже смішний.
р.
Головна
ці два
Габаритний зображення
Це дива.
4675725
Крокодил череп.
Власне, в музеї біля входу ви відразу потрапляєте в великий зал, де представлені китові скелети і житлові позиції з морським життям, в цьому залі на другому поверсі є також експозиція комах і метеликів, там ми приїдемо пізніше і буде фото залу з китними скелетами - вид на вершину, а при цьому ми переїжджаємо до залу, де представлені риба, птахи, тварини, викопи і морква.
Штори. На даху.
І кішка в горищі.
В цілому музей дуже цікавий як для дорослих, так і для дітей, щоб пошкодити фотографії не перенесуть емоції, які ви отримаєте там.
Птахи. Морква. Я думаю, що є сто різних шматків у вікні (в іншому місці)
р.
Платяпи. Я люблю їх.
Березовський (шехе) Мамонт. Собаки збивають свого стовбура. Або лисиця ... Я не пам'ятаю.
Я теж сміється.
ангел
Мамонт на боці.
мамонт
Керівництво партії.
На жаль, я не можу передати масштаб. Це величезний!
Мінуси виросли 185 см. Я згорнув стоячи.
Ще один.
Один з експонатів мій батько працював з.
Знаменитий мамонт Діма.
р.
дисплей
Натюрморт
Натюрморт
Це сапочка слона або мамонта. Розмір людини.
Пумба ходила.
Вовки їсти мозаїку.
Десер.
І є Елк.
Всі сорти козаків, буквально.
Габаритний зображення
красива виставка
кицька
Натюрморт
і більше. У діарамі, реальні фаршировані леви
Мастурбація
Більше мозаїки. Гарний дисплей.
мамонтові тушки.
Р
Це розмір дна. Дивовижна
Є деякі з них.
Сам об'єкт не був фотографований. для тих, хто цікавиться - аналог людини. в розмірах - також
р.
Фоссіл ріжки. Я взяв мій малюнок. Я рекомендую дивитися його жити. Розмір вражає!
Ведмедики.
Сова. Більше сова.
А потім починаються марини.
Це краба. Довгий знаходиться близько 1,5 метрів.
Делікація
Так це сталося...
І нарешті...
Вид залу з китовими скелетами зверху, з боку сходів
На другому поверсі знаходиться інсекційний дисплей.
Деякі з них надихають повагу - розмір те, що вам потрібно!
Натюрморт
метелики
р.
Натюрморт
499.00 Р
Натюрморт
Натюрморт
Зверху з голови. Самий китовий скелет.
Це його.
Погода стає краще і звичайно, тепер є часом для відпочинку в свіжому повітрі, але при поганій погоді відвідати цей музей дуже цікавим. Дитяча порада – неприпустимо, і дорослі не будуть нудні протягом години і півдня.
Джерело:
Не забудьте, що деякі з них більше 200 років. З останнього часу я відвідав музей (близько 25 років тому). Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вони були, коли мій батько був там, і що був раніше.
Важко фотографувати що-небудь, коли вітрина сяючий, пробіли мало і вітрин мають широкі кадри. У зв'язку з його "запаленням" допускається себе до холіганізації - буде пара фото:
Пост не перший, створений самим, є безкоштовним _____ музеїв, здоровий спосіб життя і Санкт-Петербург.
Ось ми йдемо.
На коні Петра Першого Лістату і собаки продаються «покрова» власного. Є ще один собака в верхньому правому куті.
Вид китового скелета. Це великий. Дійсно великий.
Пила кит. Він може підійти мене в повному розмірі.
дисплей
Це риба Калуга. Її обличчя дуже смішний.
р.
Головна
ці два
Габаритний зображення
Це дива.
4675725
Крокодил череп.
Власне, в музеї біля входу ви відразу потрапляєте в великий зал, де представлені китові скелети і житлові позиції з морським життям, в цьому залі на другому поверсі є також експозиція комах і метеликів, там ми приїдемо пізніше і буде фото залу з китними скелетами - вид на вершину, а при цьому ми переїжджаємо до залу, де представлені риба, птахи, тварини, викопи і морква.
Штори. На даху.
І кішка в горищі.
В цілому музей дуже цікавий як для дорослих, так і для дітей, щоб пошкодити фотографії не перенесуть емоції, які ви отримаєте там.
Птахи. Морква. Я думаю, що є сто різних шматків у вікні (в іншому місці)
р.
Платяпи. Я люблю їх.
Березовський (шехе) Мамонт. Собаки збивають свого стовбура. Або лисиця ... Я не пам'ятаю.
Я теж сміється.
ангел
Мамонт на боці.
мамонт
Керівництво партії.
На жаль, я не можу передати масштаб. Це величезний!
Мінуси виросли 185 см. Я згорнув стоячи.
Ще один.
Один з експонатів мій батько працював з.
Знаменитий мамонт Діма.
р.
дисплей
Натюрморт
Натюрморт
Це сапочка слона або мамонта. Розмір людини.
Пумба ходила.
Вовки їсти мозаїку.
Десер.
І є Елк.
Всі сорти козаків, буквально.
Габаритний зображення
красива виставка
кицька
Натюрморт
і більше. У діарамі, реальні фаршировані леви
Мастурбація
Більше мозаїки. Гарний дисплей.
мамонтові тушки.
Р
Це розмір дна. Дивовижна
Є деякі з них.
Сам об'єкт не був фотографований. для тих, хто цікавиться - аналог людини. в розмірах - також
р.
Фоссіл ріжки. Я взяв мій малюнок. Я рекомендую дивитися його жити. Розмір вражає!
Ведмедики.
Сова. Більше сова.
А потім починаються марини.
Це краба. Довгий знаходиться близько 1,5 метрів.
Делікація
Так це сталося...
І нарешті...
Вид залу з китовими скелетами зверху, з боку сходів
На другому поверсі знаходиться інсекційний дисплей.
Деякі з них надихають повагу - розмір те, що вам потрібно!
Натюрморт
метелики
р.
Натюрморт
499.00 Р
Натюрморт
Натюрморт
Зверху з голови. Самий китовий скелет.
Це його.
Погода стає краще і звичайно, тепер є часом для відпочинку в свіжому повітрі, але при поганій погоді відвідати цей музей дуже цікавим. Дитяча порада – неприпустимо, і дорослі не будуть нудні протягом години і півдня.
Джерело: