691
Битва Націй 2011
У Хотині, з 30 квітня по 3 травня 2011 року відбувся другий міжнародний фестиваль історичної реконструкції Середньовіччя під назвою «Битва Націй». Цього року команди з семи країн взяли участь – Україна, Росія, Польща, Білорусь, Італія, Німеччина та Канада. Тисячі глядачів і учасників зібралися на цьому фестивалі. Дуже дивний. Головною метою організаторів фестивалю «Битва Націй» стала продемонструвати історичну реконструкцію Середньовіччя, організацію битв та конкурсів, які об’єднали команди реенактористів з різних країн. І звичайно, аудиторія отримала неймовірно захоплюючий погляд.
через navvato
(Всього 70 фото)
2,2 км Найцікавіше, що нам сподобалося було відтворення митного та життя середньовіччя учасниками турніру. На території Хотинської фортеці були побудовані військові табори, учасники ходили в історичні костюми, а також представлені унікальні середньовічні бронетехніки та зброї, які були виготовлені сучасними майстрами зброї. У цій частині фотозвіту я хочу привернути увагу до способу життя, що учасники успішно відреставрували майже найменшу деталь. У другій частині будуть фотографії безпосередньо з битв.
3. У Історична реконструкція – це діяльність, що поєднує в собі знання історії, мистецтва та спортивних навичок. Як правило, реенактори займаються вивченням і розмноженням одягу, побутових предметів і зброї давніх часів.
4. У На в'їзді до замку були охоронці, вони строго перевірили квитки і кладуть ущільнювач на ліву руку, що було видно тільки в ультрафіолетовому світлі. На самому фестивалі місцева поліція відстежувала замовлення.
5. Умань На додаток до красивих і реалістичних боїв, глядачі також можуть відвідати ярмарок, де продаються ручної роботи: ювелірні вироби та одяг, бронетехніка та зброя Середньовіччя. На жаль, їжа і різноманітні домашні страви на цій виставці не дуже смачні, а також дуже дорогі. Найімовірніше продавці розраховують більше іноземців, ніж на звичайних відвідувачів.
6. Жнівень Учасники акції з насолодою, надані фотографам. Вони показали одяг і одяг.
7. Про нас Шукаєте після з'єднання.
3610Р. 4200Р.
8. У
9. Навігація
10. Переможці матимуть холодне пиво і рибу.
11. Наймодніші представники білоруських середніх віків.
12.
13.00 р. Він лангушує в тюрмі чекав лицаря.
14.
15.00 р. Любов вічний.
р.
16.00 р. Анонс: Молода людина познайомить жінку від свого сусіднього племени за приємний час висить, письмо пісні та балади під зоряним небом. Про себе: лицар, без шкідливих звичок, замок забезпечений, в особистому розпорядженні є транспортний засіб - білий кінь. Зв'язатися з нами Я не приймаю прокрутки без портретів.
17.00 р.
18 років Принесіть свій чоловік пиво після роботи благородною окупацією.
19.00 р. Середньовічний чоловічий взуття.
20. До бою.
р.
21. Учасниці бої добре їсти, а також у середні віки – м’ясо та вино.
22. Їжа варилася виключно на складі.
23. Декілька учасників привозять з ними птиці.
24.
25. Це те, що любителі використовуються для перегляду. Ніщо не змінилося в останню пару століть.
26.
27. Обід siesta
28. Я дуже любила ведучих на ярмарку з великою деталлю. Я хотів би зібрати їх, коли я був дитиною. По дорозі одного солдата стояв від 60 до 200 грн.
29. Вони прогрівають перед масовими бугурами.
30. У віці від 18 до тих пір, поки ви живете.
Херсон
31. Військовий табір був чітко домінований патриархією. Жінки не розуміли.
Р
32. Домогосподарка часу.
33. Це те, що виглядає кухня.
34.
, Україна
35.
36.00 Р
Р
37.
38. При виготовленні пошти в середньому становить 4 місяці. Пошта складається з 20-30 тис. кілець і плетені сталевим дротом вручну. 7-10 кг.
64347834
39.00 р. Усередині табору.
40. Він обіцяє зірки, замок і білий кінь напою.
р.
41. Всі правила Середньовіччя – на соломі.
42.
43.
44. Посилання віків.
45.
46. Невинний чернець заливається квасами і пивом з його серця. Для квасу взяли 5 грн, за пиво 8 грн.
47. У відносинах між бортами, гончарами готують обіди.
48.
49.00 р.
50.00 р. Речовини та обладнання перевозилися в грудях, як це.
51. Підготовка військової зброї.
52.
53. Склад.
доб.2
54. Головну вулицю табору можна сказати проспект.
55.
р.
56.00 р.
57.00 р. Я тут боротися.
58. Російські бруківки боролися на отвори. Ось чому ми вперше проїхали. Про нас
59.00 р.
60 хв Це те, що наметовий табір виглядав так.
61.
3610Р. 4200Р.
62.
63.
3250Р. 3700Р.
64.
65. Будинокник.
66.00 Р Захисники задні і губки Боб.
р.
67. Більше взуття. До речі, якісна робота, з підошвою.
68.
69.00 р.
Джерело:
через navvato
(Всього 70 фото)
2,2 км Найцікавіше, що нам сподобалося було відтворення митного та життя середньовіччя учасниками турніру. На території Хотинської фортеці були побудовані військові табори, учасники ходили в історичні костюми, а також представлені унікальні середньовічні бронетехніки та зброї, які були виготовлені сучасними майстрами зброї. У цій частині фотозвіту я хочу привернути увагу до способу життя, що учасники успішно відреставрували майже найменшу деталь. У другій частині будуть фотографії безпосередньо з битв.
3. У Історична реконструкція – це діяльність, що поєднує в собі знання історії, мистецтва та спортивних навичок. Як правило, реенактори займаються вивченням і розмноженням одягу, побутових предметів і зброї давніх часів.
4. У На в'їзді до замку були охоронці, вони строго перевірили квитки і кладуть ущільнювач на ліву руку, що було видно тільки в ультрафіолетовому світлі. На самому фестивалі місцева поліція відстежувала замовлення.
5. Умань На додаток до красивих і реалістичних боїв, глядачі також можуть відвідати ярмарок, де продаються ручної роботи: ювелірні вироби та одяг, бронетехніка та зброя Середньовіччя. На жаль, їжа і різноманітні домашні страви на цій виставці не дуже смачні, а також дуже дорогі. Найімовірніше продавці розраховують більше іноземців, ніж на звичайних відвідувачів.
6. Жнівень Учасники акції з насолодою, надані фотографам. Вони показали одяг і одяг.
7. Про нас Шукаєте після з'єднання.
3610Р. 4200Р.
8. У
9. Навігація
10. Переможці матимуть холодне пиво і рибу.
11. Наймодніші представники білоруських середніх віків.
12.
13.00 р. Він лангушує в тюрмі чекав лицаря.
14.
15.00 р. Любов вічний.
р.
16.00 р. Анонс: Молода людина познайомить жінку від свого сусіднього племени за приємний час висить, письмо пісні та балади під зоряним небом. Про себе: лицар, без шкідливих звичок, замок забезпечений, в особистому розпорядженні є транспортний засіб - білий кінь. Зв'язатися з нами Я не приймаю прокрутки без портретів.
17.00 р.
18 років Принесіть свій чоловік пиво після роботи благородною окупацією.
19.00 р. Середньовічний чоловічий взуття.
20. До бою.
р.
21. Учасниці бої добре їсти, а також у середні віки – м’ясо та вино.
22. Їжа варилася виключно на складі.
23. Декілька учасників привозять з ними птиці.
24.
25. Це те, що любителі використовуються для перегляду. Ніщо не змінилося в останню пару століть.
26.
27. Обід siesta
28. Я дуже любила ведучих на ярмарку з великою деталлю. Я хотів би зібрати їх, коли я був дитиною. По дорозі одного солдата стояв від 60 до 200 грн.
29. Вони прогрівають перед масовими бугурами.
30. У віці від 18 до тих пір, поки ви живете.
Херсон
31. Військовий табір був чітко домінований патриархією. Жінки не розуміли.
Р
32. Домогосподарка часу.
33. Це те, що виглядає кухня.
34.
, Україна
35.
36.00 Р
Р
37.
38. При виготовленні пошти в середньому становить 4 місяці. Пошта складається з 20-30 тис. кілець і плетені сталевим дротом вручну. 7-10 кг.
64347834
39.00 р. Усередині табору.
40. Він обіцяє зірки, замок і білий кінь напою.
р.
41. Всі правила Середньовіччя – на соломі.
42.
43.
44. Посилання віків.
45.
46. Невинний чернець заливається квасами і пивом з його серця. Для квасу взяли 5 грн, за пиво 8 грн.
47. У відносинах між бортами, гончарами готують обіди.
48.
49.00 р.
50.00 р. Речовини та обладнання перевозилися в грудях, як це.
51. Підготовка військової зброї.
52.
53. Склад.
доб.2
54. Головну вулицю табору можна сказати проспект.
55.
р.
56.00 р.
57.00 р. Я тут боротися.
58. Російські бруківки боролися на отвори. Ось чому ми вперше проїхали. Про нас
59.00 р.
60 хв Це те, що наметовий табір виглядав так.
61.
3610Р. 4200Р.
62.
63.
3250Р. 3700Р.
64.
65. Будинокник.
66.00 Р Захисники задні і губки Боб.
р.
67. Більше взуття. До речі, якісна робота, з підошвою.
68.
69.00 р.
Джерело: