Ейнштейн, любов і контрінтел

Мзадорнов пише:

У середині 20 століття була одна дивовижна детективно-романтична історія, яка ретельно захована, як з наших людей, так і з Америки. Дуже легко перевірити. Тим не менш, після того, як деякі архіви КГБ були виявлені.

У світі був відомий вчений Альберт Ейнштейн. По суті, майже кожен знає про це сьогодні. У будь-якому випадку, перед реформуванням освіти на західній моделі почалися в Росії, всі знають напевно. Однак не всі розуміють, що його геній і який він зробив. Теоретія релятивності для більшості, як незрозуміла комбінація як чорна діра Всесвіту, коладер, Кремля, тандем або постійне збільшення ентропії Всесвіту.

Що слід віднести до теорії релятивності та де?

Уявіть собі рівень розвитку радянських студентів, якщо такий анекдот був популярний: «Людина побігла вулиці, вдарив полю, впав, потім стрибнув, тримаючи голову, далі побігла: «Це добре, що навпіл, це добре, що навпіл!» Розкажіть цей жарт до одного з юнаків сьогодні - навряд чи сміється. Це більше, як обертати голову! кінетична енергетична формула mv2 навпіл! Якщо не навпіл, він не піднімався з землі і не запустив далі. Це вступ, хоча. Це набагато цікавіше.

Наприкінці 30-х років всесвітньо відомий геній Ейнштейн закохався в російську красу! Її назва була Маргарита. Вона була дружиною відомого радянського скульптора Коненкова. Коненков також оцінив у світі, але, звичайно, не стільки, скільки Ейнштейн. І так НКВД, не без допомоги витонченого розуму Йосипа Віссаріоновича, прийшла з наступним чином: відправити Коненков і дружину в Америку, орендувати квартиру для нього, де він може працювати, перетворюючи його в майстерню. А що він, так як багато виготовлених контемпорів вважають його генієм (навіть в Америці), ліпили скульптури, батли за наказом багатих американців. І його юна дружина, начебто, було друзів з дружинами і розсіяними різними секретами: хто з політиків, які люблять, хто любить, з ким він обманює, що говорить про те, кому вночі від держави секрети в інтимній скрині.

Маргарита Коненкова.

Більшість всіх, NKVD сподівається, що Маргарет буде друзями з дружиною президента Росвелта. Тому було ретельно і ретельно підготовлено. Навіть Коненков не розумів нічого спочатку, і коли він почав здогадати, хто його молодий дружина, вони вже жив в Америці, він виконав безліч замовлень, радянська держава оплачується в оренду майстерні, і навіть такий спосіб, як Коненков не міг змінити нічого! Як справжня російська людина-генія, він пішов тільки на одне - пити. Найдавнішим способом для справді російської селяни з будь-якої кризи. Особливо якщо це криза душі.

Якщо дружина Росвелта розуміла секрет радянських планів, або просто вона і дружина-президент не схожа на нескінченну п'яленість генія Коненкова, але дружба з першою парою Америки не сталося.
Елеонор Росвелт.

Як кажуть російська людина: «Чорна овець не менше вовняного кліка!». На майстерні скульптора, на тренінгу своєї дружини, на їх розкішне життя в «модному» Америці! Що неправильно?

ДТП виник несподівано. На одному з прийомів Маргарет був представлений в Ейнштейн. Ейнштейн був генієм, але людина! Поєднання рідко, як сьогодні: жінка красива, але розумна! З красивих жінок очі запалився, і я хотів приїхати з іншої теорії релятивності.

Коненковс і Ейнштейнс

До речі, він не був науковим менеджером. Він не був розумним. Детальніше Він не заповнив пам'ять з зайвими знаннями, так як складна медіократія часто робить. Більш того, друзі знають, як розкидані цей геній світлий може бути. Наприклад, улюблена активність Ейнштейна була кинути мильні бульбашки у ванній кімнаті. Іноді дружину запрошують гостей, і він застрягає в теплій бані, мильні бульбашки. Евфорія, високий, привід! Я забув його час, щоб перейти до столу.

Язики стверджували, що він виявив свою теорію релятивності двічі - для мильних бульбашок просто забули, що колись він вже сформульований!

Я не знаю, що я не знаю, я хлопець, який не піклується про прохолодних гостей і важливі мильні бульбашки, на які перешкоди грає так романтично з різними кольорами веселки, набагато більш привабливіше, ніж сьогодні формат поселення, і тому надмірно закріплений академічний.

Коротко див. Маргарита, Ейнштейн lit up! Маргарита була правильно підготовлена розвідкою і відразу ж, як радянська жінка не здавалася Західному ворогу. Я вирішив, не без постанови, звісно, розтягувати цей процес, так що світлий шон для реальних! раціональне мислення НКВД і інтуїція красивої розумної жінки виявилася сумішшю, що навіть винахідник теорії релятивності не міг перемогти. Соон, універсально визнаний геній людства від запаленого вогню!

Ейнштейн не дуже боявся Коненкова, хоча він був потужним у своєму тілі, але він відвертав весь час! І так він був в аморфному стані, і незабаром він може перетворити в колоїдну дисперсію. Звісно, після того, як я відчував, як vainly я одружився цей прекрасний кав'єшна.

Ейнштейн і Коненкова

До війни загинула дружина Ейнштейна. За цей час Ейнштейн і Маргарита вже поцілунали, подорожуючи в машині романтичного генія через мальовничі американські сільські кути, пагорби, долини річки. Американський вузький середній селян не визнав Einstein - телебачення і інтернет не існує в цей час. У безпосередній близькості цивілізованих міст пара була звільнена від визнання і загартування несумісних американців. На часі були багато з них!

Ейнштейн викладав Маргарита, щоб пити її улюблене козяче молоко! Геніус у всьому не тривіалі. Сьогодні банкіри та олігархи зварюють своїх обраних жінок в Бордо. І Ейнштейн спокусив Маргарита шляхом choking goat's молоко з нею! Як сказав Маргарит, це були найкращі роки життя.

Коли дружина Ейнштейна загинула, Маргарет переїхав з ним.

Альберт і Ельза Ейнштейн

Одного дня Ейнштейн вийшов з барбершопу, Маргарита чекала його на вході. Якось вони дізналися про заплановану нараду папарази. Після виїзду салону Ейнштейн не сердився, так як на замовлення в наших зірок величина, змащений і продемонстрував Маргарита, а в той же час всі папарази відразу, мова! Тоді Маргарит прославив його: Чому ви це робили? Ці фотографії тепер будуть надруковані у всіх газетах. Ейнштейн сказав: «Маргарет, є лише одна людина у світі, яка розуміє мої історії, і це не зовсім мене.» Люди поклоняться мене як чутний вчений. І, ймовірно, після смерті, вони швидко забудуть разом з моїми науковими відкриттями. І спасибі цій картині, можливо, пара поколінь запам'ятає мене! ?

Це як ми отримали найпопулярніші фото у світі – Ейнштейн з його язиком, що викинули! Тільки ніхто не знає, що на ній він показує мову російської енкаведешної краси! Символіка, право? Я не збираю вас секрети універсальної енергії.

Звісно, Ейнштейн був в курсі «Містерія Маргарету». Але вона також заслуговує на те, що він любить його. Однак обов'язки скауту не забули. А іноді вона намагалася, швидше за все, вночі, в горах, злиттям з козячим молоком, щоб закрутити геній на наукових перекосах. Навіть захоплюється фізичним підручником середньої школи, щоб не дивитися на очах просто красивим.

Ротшильд і його ilk запросили Ейнштейна стати першим президентом Ізраїлю. Ці розмови розпочалися під час війни. Ейнштейн плоско відмовився! Він дуже обережний до Ротшильда, що він, Ейнштейн, був генієм і не повинен руйнувати свій талант, перейшовши в політику. Але якщо він продовжує служити наукою, він може виявити теорію релятивності на третій раз!

Неідентично держава Ізраїлю була заснована в 48 році після Йозефа Віссаріоновича. Так сьогодні в Ізраїлі він повинен поставити пам'ятник!

А потім є таємниця таємничості...

Ейнштейн на ізраїльському банкноті.

Здається, що один раз великий Ейнштейн сказав, що його улюблений, як це: «Якщо всі військові влади зосереджені в руках Заходу, світ може потрапити в рабство до нього, а люди стануть духовними кризками!» Потужна зброя практично вигадана і готова бути протестованими. Настає велика неприємність. Винахідки колег, на основі наших загальних теорій, можуть призвести до непарних наслідків. Небезпечний, якщо зброя тільки в руках когось. У світі необхідно бути рівновагою, тільки тоді існує ймовірність того, що світова війна знову не станеться. й

Який Ейнштейн зробив наступний невідомий. Він не був шанувальником Йозефа Віссаріоновича. А хто серед сане людей, особливо геній, може бути? Але судячи від зборів тих, хто говорив з ним, і в першу чергу Маргарита він зрозумів, що тільки Радянський Союз міг проти Заходу.

Звичайно, не відомо, чи передається він будь-яка інформація, формули про приховані енергії через Маргарита або ні. Звертавшись до Радянського Союзу, якби вже було завершене завдання. У мене є ноги. Коненков отримав величезну квартиру на вулиці Горького в одному з кращих будинків Москви. Багато людей бачити це як винагорода за роботу добре зроблено. Так само для зволоження і для закривання очей до вимушених пригод своєї дружини указом партії та уряду. Про нас Випивання і не турбувати! Він дав найвищу зарплату радянських часів. Накази для монументальних робіт були зроблені від імені держави.

Експеримент Філадельфія.

Після війни, дійсно, якби в опозиції до атомної бомби вже придумали в Америці, науково-дослідні інститути, що стосуються ядерної енергії, були швидко і несподівано створені навіть для американців. І скоро Кремль не тільки анатомічна бомба, а й водню бомби! Можливо, деякі секретні дані були введені в розвиток.

р.

Коненков продовжив роботу, іноді все ще падає на безглузду п'яніння, так як якщо щось торкнулося його. Маргарет був сумним, так як якщо вона розуміла, що щось в житті ніколи не буде знову. Неподалік Коненков. Це ще одна дивовижна історія. Коненков не схожий на купання. Він змивається водою, і рідко. Я ніколи не хворий. Однією з причин довготи багатьох гірських порід є те, що вони рідко миють.

Коненков знизився раптово, без причини. Як людина, яка не знає, як хворіти, незвичайна температура викликала спеціальні страждання. Але немає нічого неправильного зловживання холодом. Однак, лікарі, які бояться за своє життя, просто у випадку, взяли скульптора до свого заповіту (навіть на інструкції партії та уряду), до Кремлянської лікарні. Щоб вивчити, є щось інше? Примушені змиваються, руйнують імунітет, а Коненков ... загинув!

1954, Коненков, скульптура. Автопортрет

674194

Коли Ейнштейн помер, Маргарет отримав пакет від нього. Плетемо етикетку молочного мішка! В останні дні свого життя найбільший вчений у світі замовив відправити знак коханій жінці про чудовий час, проведений в природі Америки, який зробив його забути навіть про теорію релятивності, адже любов абсолютно!

Ейнштейн згадав свою любов до решти свого життя.

Текст Михайло Задорнов

Джерело: