Зооо в Ростов-на-Дону

Напередодні Великого Дня Перемоги поставлено завдання провести вихідні з максимальною користю. Для того, щоб відвідати зоопарк та інші цікаві речі. Зооо було обрано через те, що з останнього візиту дитина вже виросла і думає щось, тому необхідно освіжити пам'ять всіх видів тварин.

Ви можете виправити назву або пропустити лист.

Зооо в Ростов-на-Дону Р

Перше, що вони переїхали на слони, для них з'явилися в Ростові порівняно недавно і після тривалої перерви. Наскільки я розумію - в свіжому повітрі прогулялася найменша з доступних слонів.

Зооо в Ростов-на-Дону

Решта не може бути видно - очевидно, так далеко від зимової версії змісту. Ви навіть не можете шукати онлайн – сайт був вугорий, слон відриває його.

Зооо в Ростов-на-Дону

Традиційно вони переїхали на птахи преси. Про корм.

Зооо в Ростов-на-Дону

Боррродах. Не Олександрур. Але брамарах!

Зооо в Ростов-на-Дону

Арол. Гора arol ...

Зооо в Ростов-на-Дону

Птахи сидять в паркані з рабської сітки, а іноді в безпосередній близькості від відвідувачів. Пальці, що застрягають ризики, що повертаються додому неповним

Зооо в Ростов-на-Дону

Птахи не завжди сидять в величних позах, періодично роблять деякі незрозумілі рухи - або претендувати, що хтось мисливець, або просто туманний.

Зооо в Ростов-на-Дону

Ми переїхали, шукаючи декорацію.

Зооо в Ростов-на-Дону

Натюрморт зелений, свіжі і без пилу.

Зооо в Ростов-на-Дону

Фламінго. Рожевий.

Зооо в Ростов-на-Дону

Пташка красива, але приварена в ручці вирощена дамська білизна, чисто побутові шкарпетки, для нічого, що є більш красивим.

Зооо в Ростов-на-Дону

Полярні ведмеді. У минулому тварини фолієві в басейні і грають з шиною. Люди збираються дивитися на це безперечно. Цього разу ведмедики були мережива - один просто...

Зооо в Ростов-на-Дону

Друга була запашна.
Я люблю фотографії своїх розваг два роки тому.

Зооо в Ростов-на-Дону

Звісно, замість тісного і непристойного закриття, ведмеді будують дуже вражаючу структуру.

Зооо в Ростов-на-Дону р.

В цілому більшість тварин на фотографії дуже проблемна, тому що каркас отримує або решітку або дрібну сіточку.
Золотий фазан. Птахи. Не пиво.

1 999 р.

Підручники. У розділі поля є терористична.

419694

Властивість страшного бата відійшла. Найчарівніша і приваблива залишається.

Зооо в Ростов-на-Дону

Ще один учасник сімейства котів. Більше барів в рамці, ніж тварини.

Зооо в Ростов-на-Дону

Табір. Весь час ми були на зоопарку.

77616931

Я дуже щасливий.

Зооо в Ростов-на-Дону

Я думав про те, чи сидіти чи лежати.

Зооо в Ростов-на-Дону

Пробити Я також накладений. А ось винтун, боб, як я бачив камеру, відійшов.

Зооо в Ростов-на-Дону

Моніки живуть в двох місцях, досить віддалені від одного. Шукаю перший, перейдіть на другий

Зооо в Ростов-на-Дону

Гострий живіт орангута. Не можна побачити первинні сексуальні характеристики, тому громадськість вирішила, що такий живіт може стати справжнім чоловіком.

Зооо в Ростов-на-Дону

По дорозі він повільно і розумно загинув на банан тільки зміцнив цей вигляд.

Зооо в Ростов-на-Дону р.

Під ключ. Синорус Хусара

Зооо в Ростов-на-Дону

Цей характер має яйця, як і щітка - синій і синій. Він відмовився показати їх на камеру.

Зооо в Ростов-на-Дону

І тепер прибули.

Зооо в Ростов-на-Дону

Виїжджаючи на відвідувачів, смачні вражають всілякі мальовничі пози і виглядають безпосередньо на лінзі.

Зооо в Ростов-на-Дону

А верб з молодшим поколінням (два роки тому). Не схожа на нашу увагу. Ми вирішили, що це не буде дуже успішною технікою у роботі з клієнтами.

Зооо в Ростов-на-Дону

У верблюді є дві перегніги, оскільки життя є боротьба.

Зооо в Ростов-на-Дону

Кулан

Зооо в Ростов-на-Дону

Я збираюся їздити, я збираюся їсти м'ясо Івашкіна.

Зооо в Ростов-на-Дону

Донікі. Як упакувати тварин не використовуються, тому просто

Зооо в Ростов-на-Дону

Лама

Зооо в Ростов-на-Дону

А потім ми пішли дивитися на це місце.

Зооо в Ростов-на-Дону р.

Звичайно, не живий, але повністю бетонний. У школі на спині.

8634443

Там вони сходження - висаджують чуйний п'яний дядько. Як отримати проблему, хоча. Нотизуючи рухи тіла, люди починають розблокувати - кожен чекає шоу з паданими в воді.

Зооо в Ростов-на-Дону

Але дівчата є спритними і помірно довголегованими - на Великому Землі парашутовані з спини без пригод. Розвантаження.

879880

Спостереження чорної лебеді, ми йдемо на кангаро

Зооо в Ростов-на-Дону

Ми подаємо їх печиво.

Зооо в Ростов-на-Дону р.

Ми не хочемо йти на темну сторону.

Зооо в Ростов-на-Дону

Потім риба. Ми просто спостерігаємо, тому що зйомки досить проблематично.
Піранга

Зооо в Ростов-на-Дону

Тропічний астронот, ака Оскар

8506268р.

Червоноземна черепаха

Зооо в Ростов-на-Дону

Ще одна риба, чітко море, одна з ангелів

Зооо в Ростов-на-Дону

В цілому весна не найкращий час для відвідування зоопарку - звірят тварин. І давав той факт, що в деяких ручках земля ще не сухий - вони виглядають як коси молі з планети Вуканату.

Зооо в Ростов-на-Дону

Крім того, деякі ще в теплих ручках - наприклад, риносерос можна побачити тільки, стоячи на лавці і дивлячись на в'яжучий вікно.
Ось два роки раніше.

Зооо в Ростов-на-Дону

Якщо ви подивитеся уважно - ви можете бачити ріно другий, маленький ріг має на увазі у вигляді труби, з якої зварюється паркан. Вона має стільки задоволення - зачепивши трубу між її роги і Элозитом.
Рино-авіар знаходиться дуже дивно - прямо під вікнами житлового будинку. Таким чином, його мешканці можуть повністю вільно захопити боб у всіх видах.

Зооо в Ростов-на-Дону р.

Тигр зробив розкішну ручку з глазуруванням.

Зооо в Ростов-на-Дону

Однак в глазурі є деякі недоліки - він змащував одне скло з брудними лапами, а другий - позначається

Зооо в Ростов-на-Дону (Рівне)

Крім незвичайних і екзотичних тварин в зоопарку можна побачити досить звичайний - в корпусі з кранами затирають гуси.

Зооо в Ростов-на-Дону

На іншому сонці прогрівають досить побутово поросятами (за розміром і не можна сказати, що вона карликова).

Зооо в Ростов-на-Дону

Тут багато котів прогулянку.

Зооо в Ростов-на-Дону

Судденно я забули відвідати інший кут зоопарку. Я не маю сили зліва, тому я сидів, щоб дивитися.
пердят

Зооо в Ростов-на-Дону

Рука!

Зооо в Ростов-на-Дону доб.10

Лебеді, тепер білий.

Зооо в Ростов-на-Дону

2 роки тому він був пізніше 12 червня. Тварини вже активно розмножувалися. Ми вперше зустрілися з бродом лебедів - мати з нею, ще не похилили:

Зооо в Ростов-на-Дону

На свій фон, дуки повністю втрачені.

Зооо в Ростов-на-Дону

Домашні тварини.

Зооо в Ростов-на-Дону

Право біля паркану, оленя знизився на гідний отвір - вони постійно згортають там, блювотні рухи для їжі від відвідувачів. Погода досить волога, тому отвір мусить до вух.

Зооо в Ростов-на-Дону

Зоопарк змінюється на краще. Як я вже письмовий, з'явилися нові корпуси, кілька будуються - наприклад, це будівля невідомого призначення.

Зооо в Ростов-на-Дону

Тепер, крім стаціонарного туалету в далекій частині зоопарку є туалети.
Але є багато древніх ручок – зламаних і дещо ремонтних. Частина території виглядає досить нехтована - просто здається, що ведмедя або тигр вийде з кухні для годування відвідувачів.

Зооо в Ростов-на-Дону

З мінусів я можу відзначити майже повну відсутність сувенірів - можна знайти кілька магнітів на хакерах і це все. Немає карток, ніяких значків.
Також дуже багато з точками харчування - шашлики і попкорн в деяких місцях навіть перервує класичний зооопарковий дух.
Я не можу допомогти, але зауважити, що я не бачу п'яні на всіх, і рульова аудиторія стала значно меншою. Останній раз, велика кількість майже вкрадених персонажів неприємно дивиться.
Просто кілька фото, знятих під час прогулянки ...
Японська привид

Зооо в Ростов-на-Дону

Піна

4581.0298

Невідомий гриб

Зооо в Ростов-на-Дону

Як я сказав, що деякі тварини все ще взимку.
Як карликовий hippopotamus. Вона виглядала як це два роки тому.
Чоловік - приналежність до чоловічого сексу нав'язливо продемонстрував. Ця тварина має таку звичку - в момент дефекації бриско спини її хвоста, розсіювання екскремента - позначається на території під контролем з таким макаром - відвідувачі зоопарку помітили просту токарність до них зі свербіжним пробігом по боках.

Зооо в Ростов-на-Дону

Кілька старих фото.
Зебра, тобто zebra, для жец. Деякі види агресивних ...

Зооо в Ростов-на-Дону

Яскрава, що кожен знає великий і знає краще.

Зооо в Ростов-на-Дону р.

Вультури (топ таємний птах)

Це його.

4798012р.

Джерело: