Напередодні Великого Дня Перемоги поставлено завдання провести вихідні з максимальною користю. Для того, щоб відвідати зоопарк та інші цікаві речі. Зооо було обрано через те, що з останнього візиту дитина вже виросла і думає щось, тому необхідно освіжити пам'ять всіх видів тварин.
Ви можете виправити назву або пропустити лист.
Р
Перше, що вони переїхали на слони, для них з'явилися в Ростові порівняно недавно і після тривалої перерви. Наскільки я розумію - в свіжому повітрі прогулялася найменша з доступних слонів.
Решта не може бути видно - очевидно, так далеко від зимової версії змісту. Ви навіть не можете шукати онлайн – сайт був вугорий, слон відриває його.
Традиційно вони переїхали на птахи преси. Про корм.
Боррродах. Не Олександрур. Але брамарах!
Арол. Гора arol ...
Птахи сидять в паркані з рабської сітки, а іноді в безпосередній близькості від відвідувачів. Пальці, що застрягають ризики, що повертаються додому неповним
Птахи не завжди сидять в величних позах, періодично роблять деякі незрозумілі рухи - або претендувати, що хтось мисливець, або просто туманний.
Ми переїхали, шукаючи декорацію.
Натюрморт зелений, свіжі і без пилу.
Фламінго. Рожевий.
Пташка красива, але приварена в ручці вирощена дамська білизна, чисто побутові шкарпетки, для нічого, що є більш красивим.
Полярні ведмеді. У минулому тварини фолієві в басейні і грають з шиною. Люди збираються дивитися на це безперечно. Цього разу ведмедики були мережива - один просто...
Друга була запашна.
Я люблю фотографії своїх розваг два роки тому.
Звісно, замість тісного і непристойного закриття, ведмеді будують дуже вражаючу структуру.
р.
В цілому більшість тварин на фотографії дуже проблемна, тому що каркас отримує або решітку або дрібну сіточку.
Золотий фазан. Птахи. Не пиво.
1 999 р.
Підручники. У розділі поля є терористична.
419694
Властивість страшного бата відійшла. Найчарівніша і приваблива залишається.
Ще один учасник сімейства котів. Більше барів в рамці, ніж тварини.
Табір. Весь час ми були на зоопарку.
77616931
Я дуже щасливий.
Я думав про те, чи сидіти чи лежати.
Пробити Я також накладений. А ось винтун, боб, як я бачив камеру, відійшов.
Моніки живуть в двох місцях, досить віддалені від одного. Шукаю перший, перейдіть на другий
Гострий живіт орангута. Не можна побачити первинні сексуальні характеристики, тому громадськість вирішила, що такий живіт може стати справжнім чоловіком.
По дорозі він повільно і розумно загинув на банан тільки зміцнив цей вигляд.
р.
Під ключ. Синорус Хусара
Цей характер має яйця, як і щітка - синій і синій. Він відмовився показати їх на камеру.
І тепер прибули.
Виїжджаючи на відвідувачів, смачні вражають всілякі мальовничі пози і виглядають безпосередньо на лінзі.
А верб з молодшим поколінням (два роки тому). Не схожа на нашу увагу. Ми вирішили, що це не буде дуже успішною технікою у роботі з клієнтами.
У верблюді є дві перегніги, оскільки життя є боротьба.
Кулан
Я збираюся їздити, я збираюся їсти м'ясо Івашкіна.
Донікі. Як упакувати тварин не використовуються, тому просто
Лама
А потім ми пішли дивитися на це місце.
р.
Звичайно, не живий, але повністю бетонний. У школі на спині.
8634443
Там вони сходження - висаджують чуйний п'яний дядько. Як отримати проблему, хоча. Нотизуючи рухи тіла, люди починають розблокувати - кожен чекає шоу з паданими в воді.
Але дівчата є спритними і помірно довголегованими - на Великому Землі парашутовані з спини без пригод. Розвантаження.
879880
Спостереження чорної лебеді, ми йдемо на кангаро
Ми подаємо їх печиво.
р.
Ми не хочемо йти на темну сторону.
Потім риба. Ми просто спостерігаємо, тому що зйомки досить проблематично.
Піранга
Тропічний астронот, ака Оскар
8506268р.
Червоноземна черепаха
Ще одна риба, чітко море, одна з ангелів
В цілому весна не найкращий час для відвідування зоопарку - звірят тварин. І давав той факт, що в деяких ручках земля ще не сухий - вони виглядають як коси молі з планети Вуканату.
Крім того, деякі ще в теплих ручках - наприклад, риносерос можна побачити тільки, стоячи на лавці і дивлячись на в'яжучий вікно.
Ось два роки раніше.
Якщо ви подивитеся уважно - ви можете бачити ріно другий, маленький ріг має на увазі у вигляді труби, з якої зварюється паркан. Вона має стільки задоволення - зачепивши трубу між її роги і Элозитом.
Рино-авіар знаходиться дуже дивно - прямо під вікнами житлового будинку. Таким чином, його мешканці можуть повністю вільно захопити боб у всіх видах.
р.
Тигр зробив розкішну ручку з глазуруванням.
Однак в глазурі є деякі недоліки - він змащував одне скло з брудними лапами, а другий - позначається
(Рівне)
Крім незвичайних і екзотичних тварин в зоопарку можна побачити досить звичайний - в корпусі з кранами затирають гуси.
На іншому сонці прогрівають досить побутово поросятами (за розміром і не можна сказати, що вона карликова).
Тут багато котів прогулянку.
Судденно я забули відвідати інший кут зоопарку. Я не маю сили зліва, тому я сидів, щоб дивитися.
пердят
Рука!
доб.10
Лебеді, тепер білий.
2 роки тому він був пізніше 12 червня. Тварини вже активно розмножувалися. Ми вперше зустрілися з бродом лебедів - мати з нею, ще не похилили:
На свій фон, дуки повністю втрачені.
Домашні тварини.
Право біля паркану, оленя знизився на гідний отвір - вони постійно згортають там, блювотні рухи для їжі від відвідувачів. Погода досить волога, тому отвір мусить до вух.
Зоопарк змінюється на краще. Як я вже письмовий, з'явилися нові корпуси, кілька будуються - наприклад, це будівля невідомого призначення.
Тепер, крім стаціонарного туалету в далекій частині зоопарку є туалети.
Але є багато древніх ручок – зламаних і дещо ремонтних. Частина території виглядає досить нехтована - просто здається, що ведмедя або тигр вийде з кухні для годування відвідувачів.
З мінусів я можу відзначити майже повну відсутність сувенірів - можна знайти кілька магнітів на хакерах і це все. Немає карток, ніяких значків.
Також дуже багато з точками харчування - шашлики і попкорн в деяких місцях навіть перервує класичний зооопарковий дух.
Я не можу допомогти, але зауважити, що я не бачу п'яні на всіх, і рульова аудиторія стала значно меншою. Останній раз, велика кількість майже вкрадених персонажів неприємно дивиться.
Просто кілька фото, знятих під час прогулянки ...
Японська привид
Піна
4581.0298
Невідомий гриб
Як я сказав, що деякі тварини все ще взимку.
Як карликовий hippopotamus. Вона виглядала як це два роки тому.
Чоловік - приналежність до чоловічого сексу нав'язливо продемонстрував. Ця тварина має таку звичку - в момент дефекації бриско спини її хвоста, розсіювання екскремента - позначається на території під контролем з таким макаром - відвідувачі зоопарку помітили просту токарність до них зі свербіжним пробігом по боках.
Кілька старих фото.
Зебра, тобто zebra, для жец. Деякі види агресивних ...
Яскрава, що кожен знає великий і знає краще.
р.
Вультури (топ таємний птах)
Це його.
4798012р.
Джерело: