947
Дівчата тільки
Багато критики чують дівчат у своїй адресі, про те, що вони ведуть за гроші, змащують іноземець і все це.
Це повідомлення буде противагою. Дівчинці мають щось сказати нам чоловікам.
Для зручності чоловіки діляться на кілька категорій.
Категорія один. Людина з автомобілем.
Це майже один в два. Вони сидять в них, або на них, або висувають їх, або скромно тримати на одному з автомобілів частин, так як якщо зробити це ясно, що я не просто стоїть тут, це мій автомобіль.
Автор:
Цей останній хлопець, здається, добре підходить для мене. Ось так багато збігу!
Категорія два. Людина з твариною.
Це кінцевий мозковий злив. Якщо чоловік не з машиністом, він буде відчувати себе деяким звіром. На фото нижче можна побачити, що асортимент тварин дуже великий. Може бути, вони думають, що жінки збуджують чоловіків собаки? Чи варто пробудити жіночий материнський інстинкт? Я втратив в здогадці...
18278 р.
Але тут я не могла сильно протистояти, щоб не лякати пристрасть. Це просто один mimimi!
Категорія три. Чоловіки в трусики.
Добре, це ясно. Якщо чоловіки в першій категорії демонструють своє благополуччя, другий - свого роду серця, то чоловіки в цій категорії - їх комори.
Я повинен визнати, що немає трусів. Але вони не приходять так часто – адже це сайт для серйозних відносин!
Часто існує перехідний варіант. Коли людина в своїх мурах, але без них. Можна тільки вгадати про причини безсонності. Але як правило, ця причина написана на лобі чоловіків в червоних неонових буквах.
Категорія чотири. Чоловіки з їжею.
Тут, як кажуть, коментарі є зайвими.
58824534
Категорія 5 Паспорт фото.
Моя улюблена категорія :) Ні свиней і чебуреків для вас. Ви можете побачити відразу, що серйозні, гідні люди.
Категорія шість. Оригінали
Дуже рідкісна категорія. Але незважаючи на це, є так багато з них.
Дівчата, які ви хочете? З цієї кількості я повністю плутаюся - я не буду вибирати...
Джерело: puerrtto.livejournal.com
Це повідомлення буде противагою. Дівчинці мають щось сказати нам чоловікам.
Для зручності чоловіки діляться на кілька категорій.
Категорія один. Людина з автомобілем.
Це майже один в два. Вони сидять в них, або на них, або висувають їх, або скромно тримати на одному з автомобілів частин, так як якщо зробити це ясно, що я не просто стоїть тут, це мій автомобіль.
Автор:
Цей останній хлопець, здається, добре підходить для мене. Ось так багато збігу!
Категорія два. Людина з твариною.
Це кінцевий мозковий злив. Якщо чоловік не з машиністом, він буде відчувати себе деяким звіром. На фото нижче можна побачити, що асортимент тварин дуже великий. Може бути, вони думають, що жінки збуджують чоловіків собаки? Чи варто пробудити жіночий материнський інстинкт? Я втратив в здогадці...
18278 р.
Але тут я не могла сильно протистояти, щоб не лякати пристрасть. Це просто один mimimi!
Категорія три. Чоловіки в трусики.
Добре, це ясно. Якщо чоловіки в першій категорії демонструють своє благополуччя, другий - свого роду серця, то чоловіки в цій категорії - їх комори.
Я повинен визнати, що немає трусів. Але вони не приходять так часто – адже це сайт для серйозних відносин!
Часто існує перехідний варіант. Коли людина в своїх мурах, але без них. Можна тільки вгадати про причини безсонності. Але як правило, ця причина написана на лобі чоловіків в червоних неонових буквах.
Категорія чотири. Чоловіки з їжею.
Тут, як кажуть, коментарі є зайвими.
58824534
Категорія 5 Паспорт фото.
Моя улюблена категорія :) Ні свиней і чебуреків для вас. Ви можете побачити відразу, що серйозні, гідні люди.
Категорія шість. Оригінали
Дуже рідкісна категорія. Але незважаючи на це, є так багато з них.
Дівчата, які ви хочете? З цієї кількості я повністю плутаюся - я не буду вибирати...
Джерело: puerrtto.livejournal.com