Abandoned TV Tower, Єкатерінбург

Якщо все зроблено.

через dedmaxopka.livejournal.com/

У місті Єкатерінбург з’явився високий, безтурботна вежа практично в центрі міста. Я не хотів би зателефонувати йому пам'ятку міста, але обов'язково об'єкт гідний нашої уваги. Як я написав раніше, телеведуча на нашому поїздці в Ekb є першою метою. Так ми не змогли потрапити на неї.

1,1 км Вежа TV

Історія даного об'єкта не приваблива, все банально - масштабний проект, початок будівництва в 80-х і через кризу, будівництво заморожене на початку 90-х років. Після заморожування, екстремальні любителі, сходження на вежу. Були випадки самогубства і зачаття дітей на об'єкті - один менше, інший.

І так, висота дизайну телевізійної вежі становить 361 м, планувалося перенести всі міські телевізійні та радіозв'язки. Тільки ~220m було побудовано, і вони все-таки занурюються, вони будують? Не існує точної відповіді.

Проект «Свердловськ» схожий на вежу Вільнюса, успішно побудований в 1977 році. Згідно з проектом, RTPS повинен був виглядати так: бетонний стовп 220 метрів високий, внизу - 6-поверхове розширення для телевізійної студії, шведського столу і конференц-залу; на висоті 188 метрів - ресторан з поворотним підлогою (поворотна швидкість - 1 об/хв), як на Останкіно TV Tower. Вище стовпа повинна бути металевою антеною 141 метрів. В’їзд до телеведучої вежі був запланований через підземний тунель з вул. Демберстова.

Це виглядає так! Як у Єкатеринбурзі повинна бути телевізійна вежа.

2,2 км Але в нашому випадку ми маємо це:

р.

3. У вона.

Сьогодні ця вежа, навіть в незакінченому стані, є найвищою спорудою в Єкатерінбурзі (перша в місті Анті-III хмарочос - 25 метрів нижче). Вежа є найвищим занедбаним корпусом у світі. (Масти не рахують, бо не є будівлям.)

Ми завершили вбивство двох птахів з одним каменем!

Я розповім вам, як ви піднімалися. Історія нашої «заморожені» сходження на момент, коли я і раскалов_віт прибули до Єкатерінбурга і шукаючи погоду, щоб перенести сходження до тих пір, поки погода стала кращою. Але погода не була кращою і знижена температура. І зараз, останні дні нашого перебування в Ekb - ми повинні піднятися! Гаразд, давайте їхати на світ. Ми збираємо, і це 25.

4. Почати! 0 кв.м

Це круто, але це не так холодно, як ви бачили. Підіймається всередині вежі і піднімається вгору до дистилерії. Сонце ще не виходило і доводилося підняти в темряві на сталевих конструкціях, схожих на спаржу. Перший 150 метрів був навіть красивим, щоб піднятися - один раз вікна, два вікна, ви подивитеся на них, ви бачите висоту, і як яскраве небо. Але коли прийшов на відкриті ділянки, тіло почав вигодовувати холодом, або досить руки, через сніг на лісах (див. 1-е фото). На першому місці, з якого ми знімали світанку, зайшли 5 хвилин раніше Віталій, витрачаючи 30-35 хвилин на підйом.

5. Умань Це те, що вони зробили.

Час роботи не тривав, 5 хвилин я завоював мене багато світанок зі світлинами міста.

6. Жнівень

7. Про нас

01, Україна

8. У Вигини річки Ісет

9. Навігація

10.

61662.

11.

34985734

12.

р.

13.00 р. У цій точці місто почав «зробити» і повільно прокинутися.

Ми зустрілися, вирішили піднятися до вершини. З'явився, ми зрозуміли, що ми не змогли залишитися там протягом тривалого часу - на висоті він був холодним, він був десь -28*, і сильний вітер, який проникнув все.

Це був незабутній досвід, хоча висота була вниз. Відчуття, що ви перебуваєте в самому верхньому куті і вище недалеко від міста, нічого не буде. Внизу там десь, в тумані і трохи синього. Великий район, є місце, щоб перетворити навколо, краса навколо - зніміть фотографії стільки, скільки вам подобається! Але, bleat, це дикий холод! Тільки я збираю камеру, а руки починають боні, а рукавиці розірвати як з непристойних проти лісу, практично не рятують від застуди.

Так виявилося, що більшість часу я прогрівав руки, і Раскалов в цей раз кинувся навколо, сказав, що це було ебать охолонути, злетіти і в підсумку заморожувати ніс.

14. Запрошення!

15.00 р. Топ, закінчити! 220мм

16.00 р. З огляду на те, що ми не знайшли в Інтернеті. Триколор пофарбований Devel43 з другом. Вони навіть пообіцяли фарбувати білу смугу. Очікується.

17.00 р.

18 років Світшоти

р.

19.00 р.

20. Висоцький, ака Анті.

21.

22. І це кілька спальних зон на відстані. Полярне місто.

23. Ще один вид вниз і ми вимкнемо.

24. Вгору і вниз, як це. Підсумок 200 метрів металу. До речі, покажіть мені, де знаходяться всі сосни дерева всередині лісів? На висоті 70 метрів! Як перетягни там і чому?

25. На першому "перегляді", з якого був знятий світ

26.

Додано до [mergetime]1305324095[/mergetime]
Коли ми вийшли вниз, ми пішли додому, щоб спати. Втім, коли я влаштував стопу на землі, я «загнав» і був відгнічений всім способом будинку. Але все ж, незабутні враження від телевізійної вежі. Я знову сказав. Літо.

Дуже дякую.

Я не автор фото, але я поділився з вами.

Джерело: