З моєї шкіри.

через alexey_viper

Ви хочете показати в новому пітонному шкіряному жакеті або укласти блискучий zebra шкіряний мішок на столі? Якщо так, ви є потенційним клієнтом заводу Momo. Що робить цю компанію різними від тисяч інших tanneries? Це те, що ви можете прогулятися в магазин, і ви можете захопити прямо в письмовій швейній машині. Врахуйте свій пальчик на пилоподібні акваріуми, обравши жертву ваших фантазій. Ви можете зробити все тут. Просто оплатити.

01. У У гарячому повіті кулеметні трюли затоплюють десятки швейних машин.

02. Мар Кожен квадратний сантиметр площі займається. Не існує димових ломок - попит клієнтів часто не готовий чекати замовлення більше двох днів.

03.03.2014 р. І зустрічаються терміни. Сьогодні ви прибираєте з вимірювання, а день після завтрашнього дня можна підібрати замовлення.

04.04. Нескладнений склад. На перший погляд, здається, що тут панує хаос. Головне не краса, але можливість знайти правильний шматок шкіри в найкоротший термін.

05. Мар Як це? Ні?

р.

Мар Можливо, деякі з них будуть працювати?

07. Мар Без кондиціонера. Приміщення відкритий для протягів, і продувається десятками шанувальників.

7422286

08.03.2014 р. Готові вироби. Захоплює контроль обличчя в неординарному Pasha.

09.03.2015 р. Устаткування древнього, але її рідкість компенсується майстерністю робітників.

10. Бажаєте, що ти з цього пітона?

11. Або ті шкіряні черевики?

12. Коли ви читаєте це, білий світло для цих очей вже темний. назавжди.

Габаритний зображення

13.00 р. І шкіра рептилій поповнила стеки таких заготовок.

14. Представлені всі кольори веселки

15.00 р. Деякі люди працюють з посміханням.

16.00 р. А деякі люди йдуть назад і вперед.

17.00 р. "Так, так, головний, я зробив!"

18 років Поповнені щоденно

19.00 р. І вони дуже швидко оновлюються.

20. Переміщення триває майже 16 годин. 16 годин в одному положенні. Розважання є одним: розтягувати занурену ногу, сидячи на іншому, в якому кровоплину було відновлено.

21. З стопи майбутнього кіндерелі, які потрібно взуття від шкіри пітона знімають вимірювання.

22. "Нехай, можливо з цього?

р.

23. Я хотів замовити ноутбук мішок, виготовлений з шкіри цього екземпляра, але з яких причин я відмовився.

24. Заводський магазин - єдиний номер з кондиціонером. Пороги взуття збігаються.

25. Згинаються бруски під вагою вішалка з куртками і кальмарами.

26. І гроші. Гроші, як ви знаєте, любить рахунок.

Джерело: