Jeepney - це відьомий від Філіппінських доріг!

Написання leeloo-ok^

Про це чудовий винахід водіїв філіппінки обов'язково писати всіх, хто відвідав чарівну країну острова!
Цього разу я не хочу бути оригінальним.
Тому я також сприяє світу джиппінгу.
Цікаво, чи є така наука?
Ну, ні, що це означає!

Так, зустрітися - громіздкі дороги Філіппіни - джипні!!!

Я впевнений, що перша картина важко зрозуміти, що це так особливий і який відрізняє його від звичайного джипа.
Що, якщо ми подивимося на неї з іншого кута?
Він виглядає трохи схожим на хрест між джипом і дашундом, це не так?

У той час, коли американські війська зберігали свої військові бази на території Філіппіна, вони накопичили багато старих джипів, які не поспішають викинути - і давали німблові філіппінки, які відмінно знайшли їх використання!

Зібрано трохи, прикріплюємо довге тіло - і реграз - найкрасивіші таранти готові до роботи !!! Чому мікроавтобус?

Я повинен сказати, що навіть слово джипні прозоро підкаже його призначення.
Jeep є джипом в Філіппінах і Джифні є таксі.
За допомогою простих маніпуляцій з стрункими і отримати джипні - джип, перетворений в мікроавтобус і подовжено трохи збільшити місткість пасажира!

Розмова пасажира!
Вважаю, що ми все ще в Азії, що означає, що немає обмеження кількості людей, які можуть перевозити за одиницю часу!
На жаль, завжди є вікна, дах, поручні та стежки!

...

І звичайно, філіппінки підійшов дизайн своїх улюбленців з творчістю і фантазією, властивою всім азіатам!!! Забарвлений, розфарбований, переповнений всілякими блискучими речами!!! Правда, що в Манілі ви не можете знайти дві ідентичні джипні!
Є багато з них, повірте мене! Теми креслень і написів не обмежуються нічого іншого, ніж майстерність і винахідливість власника, але теми ковбойлерів, перегонів, мультфільмів і релігії.

Люблю водіїв для їх осушування настільки великий, що кожен рік в Манілі навіть має особливий карнавал – «Король Джепні», який вибирає найяскравіші і оригінальні джипні!!!
Бажаю, що я зустрівся з ним, навіть з оком.

В цілому ми можемо говорити про ці красиві люди дуже довго. Але краще всього дивитися! І, переважно зовні, тому що всередині зазвичай досить тісні і гарячі (звідси про постійність в стоячих джемах), і особистий простір зводиться до майже нуль (після всього, ми в Азії - і тут люди люблять бути ближче до одного!) Але захоплюватися від бокових і правди можна невизначено.

Ви можете сміливо сперечатися про жахи і тремтіння Маніли, про злочин і неоднозначне нічне життя. Але одне, що я можу сказати напевно - для цього натовпу чудових джипів на вулицях вона може пробачати багато!

Зареєструватися

Джерело: