570
Музей Дейтчес
Дивам, як пошук не знайшов, перший раз – не курка ковані черевики.
У Баварському місті Мюнхені знаходиться політехнічний музей, який на мій погляд набагато крутіше, ніж музей BMW, який знаходиться в одному місті.
Я буду закінчити фотографії.
Музей величезний, ми мали половину дня, перенісся, ймовірно, 10 відсотків максимум, це вхід.
Я оплачу близько 10 євро для входу, ціни можуть змінюватися як я був там давно. Перший номер - навігація.
Всі види водного транспорту
Майже все можна торкнутися, практично всі експонати мають прозорі стіни, щоб зрозуміти пристрій.
Фото з утримань, на жаль, не працює.
Щоб дізнатися, що всередині неї.
Ми приїхали до відкриття, тому було мало людей, але коли вийшли там натовп.
Симулятор управління судном з урахуванням сил, які діють на кораблі, коли він плаває.
Всі пояснення німецькою та англійською мовами менш чіткі.
Батіск, один з перших
Підмарин U1, кажуть в музей на річці
Молода халава кутова
І це те, що вони ще не з'ясували, як привезти до музею.
Навігаційний зал величезний, є установки кабін, кабін і колодок, було мало часу і я хотів бачити все, так що я взяв фотографію в випадковому порядку, я планую повернутися туди з сином і там вже ретельно прогулятися - ніхто не знає.
Невеликий зал про двигун внутрішнього згоряння і пристрій автомобілів - передачі і так далі. З особистих досягнень - граючи на машині, що об'єднує роботу коробки передач, дружина розуміла принцип дії
Але я забрав в приміщення літаками і є багато з них і з літаками і вертольотами.
р.
Основна мета музею полягає в тому, щоб зрозуміти, як це працює! відповідно, є багато експонатів, які ви можете зв'язатися.
Це птахи.
У літаках і реальних забивах
І це з серії: "І тепер хлопці, ми будемо виконувати автопсії Boeing!"
р.
Same Boeing.
4224562, Україна
Нарізка A300
Він.
р.
Але ці два літаки, я нагадував про симулятор I2 атаки літака
бічні
Я використовував, щоб повісити моделі в кімнаті, і люди тут міцніше.
ВА 2
Це другий поверх.
р.
Ви навіть можете потрапити в це.
р.
Афіша
Р
Червоний Барон
"Fascist Messer" Bf109 на мій погляд
Розвідка простору, тільки є абсолютно поганий світло, адже є тільки одна фото, але варто відвідати.
Кінотеатрографія та фотографія
камери
Принципи роботи
Як працює діафрагма
Це його.
730289
Проскудин-Горський апарат
Шпигунські камери
Як телевізійні роботи
р.
Ви можете замовити все.
Телебачення
Клітка
Клітка
Як працює.
На жаль, як я писав над фотографіями багато і не виходив добре, як я дійсно хотів бачити, але є дійсно багато залів там. Я рекомендую всіх, щоб діти повернулися з 7 до 99 років в закусці і їздити влітку, щоб подивитися на ці чудеса.
По-перше, про музей в WICI ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%...85%D0%B5%D0%BD0%BD%D0%BD%D0%BE%D%D0%BE%D%D0%BE%D1%%D0%BE%D1%%D0%BE%D%D1%%D0%BE%D%D%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D0%B%D0%B%D%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%
Я все.
Джерело:
У Баварському місті Мюнхені знаходиться політехнічний музей, який на мій погляд набагато крутіше, ніж музей BMW, який знаходиться в одному місті.
Я буду закінчити фотографії.
Музей величезний, ми мали половину дня, перенісся, ймовірно, 10 відсотків максимум, це вхід.
Я оплачу близько 10 євро для входу, ціни можуть змінюватися як я був там давно. Перший номер - навігація.
Всі види водного транспорту
Майже все можна торкнутися, практично всі експонати мають прозорі стіни, щоб зрозуміти пристрій.
Фото з утримань, на жаль, не працює.
Щоб дізнатися, що всередині неї.
Ми приїхали до відкриття, тому було мало людей, але коли вийшли там натовп.
Симулятор управління судном з урахуванням сил, які діють на кораблі, коли він плаває.
Всі пояснення німецькою та англійською мовами менш чіткі.
Батіск, один з перших
Підмарин U1, кажуть в музей на річці
Молода халава кутова
І це те, що вони ще не з'ясували, як привезти до музею.
Навігаційний зал величезний, є установки кабін, кабін і колодок, було мало часу і я хотів бачити все, так що я взяв фотографію в випадковому порядку, я планую повернутися туди з сином і там вже ретельно прогулятися - ніхто не знає.
Невеликий зал про двигун внутрішнього згоряння і пристрій автомобілів - передачі і так далі. З особистих досягнень - граючи на машині, що об'єднує роботу коробки передач, дружина розуміла принцип дії
Але я забрав в приміщення літаками і є багато з них і з літаками і вертольотами.
р.
Основна мета музею полягає в тому, щоб зрозуміти, як це працює! відповідно, є багато експонатів, які ви можете зв'язатися.
Це птахи.
У літаках і реальних забивах
І це з серії: "І тепер хлопці, ми будемо виконувати автопсії Boeing!"
р.
Same Boeing.
4224562, Україна
Нарізка A300
Він.
р.
Але ці два літаки, я нагадував про симулятор I2 атаки літака
бічні
Я використовував, щоб повісити моделі в кімнаті, і люди тут міцніше.
ВА 2
Це другий поверх.
р.
Ви навіть можете потрапити в це.
р.
Афіша
Р
Червоний Барон
"Fascist Messer" Bf109 на мій погляд
Розвідка простору, тільки є абсолютно поганий світло, адже є тільки одна фото, але варто відвідати.
Кінотеатрографія та фотографія
камери
Принципи роботи
Як працює діафрагма
Це його.
730289
Проскудин-Горський апарат
Шпигунські камери
Як телевізійні роботи
р.
Ви можете замовити все.
Телебачення
Клітка
Клітка
Як працює.
На жаль, як я писав над фотографіями багато і не виходив добре, як я дійсно хотів бачити, але є дійсно багато залів там. Я рекомендую всіх, щоб діти повернулися з 7 до 99 років в закусці і їздити влітку, щоб подивитися на ці чудеса.
По-перше, про музей в WICI ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B5%...85%D0%B5%D0%BD0%BD%D0%BD%D0%BE%D%D0%BE%D%D0%BE%D1%%D0%BE%D1%%D0%BE%D%D1%%D0%BE%D%D%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D0%B%D0%B%D%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%%D1%
Я все.
Джерело: