Вулиці Києва

Вулиці Києва, які вони виглядали як під час війни, так і на що вони зараз.

19 фотографії.

ura-inform.com/en/photo/2011/05/18/ulitsy_kieva_vo/25

1,1 км Астарський могила (не обов'язково).

2,2 км Бессарабський ринок або люди Бессарабки.

3. У Верховна Рада

4. У Набережна Дніпра, оглядовий майданчик, навпроти Маріїнського палацу.

Херсон

5. Умань Перехрестя вул. Хрещатик та Хмельницької (Леніна), біля ТЦУ, одна з небагатьох будівель на Хрещатику, яка зберегла вибухи у вересні 41.
Фото було прийнято в перші місяці війни.

6. Жнівень Таке місце, тільки з іншого кута, з видом на вул. Б. Хмельницького (Леніна).

7. Європейська площа, якщо я не помилився, називалася Сталінська площа. Перегляд готелю Дніпро. Війна ще не приїжджає до Києва.

8. Європейська площа, сходинка до арки Дружба народів, тепер, а потім Сталінська площа і парк.
Не існує війни, або є одна десь, але не тут.

9. Навігація Я не знаю, що це називається, але війна вже прийшла.

10. Майдан Незалежності, раніше площа Калініна та Жовтнева Революція. Він був більш красивим, ніж на мій погляд.
Прийміть до війни або в перші кілька місяців.
До речі, Хрещатик не забито і не проводилися

759464 р.

11. Я не можу сказати, що вулиця називається, здається, кінець Грушевського, але поруч з лавра і приміщення київського Арсеналу.

12. Початок бульвару Шевченка (Бібіковський бульвар). Початок війни.

13.00 р. Це місце називається Park Alley, я можу бути неправильним.

р.

14. Софія Площа, також площа Червоних Героїв Перекопа, площа Богдана Хмельницького.

15.00 р. Площі Перемоги, власне, це був Євбаз і майже околиці міста.

16.00 р. На стадіоні «Лобановський Динамо» був також стадіон. Але смертний матч був відтворений на інший крок. До речі, чому «збігається», поки я знаю, знімався лише чотири, а потім через тиждень після гри з Luftwaffe, якщо я не помилився.

17.00 р. Вид з Софії площі.

Р

18 років Іван Франк Театр...

19.00 р. вул. Грушевського.

Джерело: