Шлях брилера: Від забою проти

Я дуже рекомендую не шукати зелені.

Автор пише: Два роки тому я був відправлений, щоб знімати ілюстрацію для серії матеріалів про ювілей птахофабрики Zelenets. План був наступним чином: інкубатори та молоді тварини, лінії різання та магазини, ветерани виробництва. Під час процесу виробництва Big Bosses нічого не погодився. Тому перед тим, хто на фото звіті не вистачає жовтих пухнастих грудей, що з оболонки, і старших, з медалями і провисами.

17 зображень + текст

1,1 км Шлях до забою починається тут. Невеликий номер, освітлений дім синім світлом. Ультрафіолет не є тут, щоб вбити проростки, оскільки ті, хто має справу з лікарнями та амбулаторними клініками, можуть подумати, це тут для евтанізації курчат. Вчорашні курчати затирають ніжками і крадіжками небайдужих рухів, що скручуються транспортером.

2,2 км Потім курчатки йдуть на обрядове миття. Я не хочу мити.

03 мар

4. У Син бере на безшумний механізм.

05 мар

6. Жнівень Души спальних бройлерів йдуть на курячий рай. Боди йдуть в Ошпарк.

7. Про нас Курчаті з ошпарку блискучі і ... знецілені. Не думаю, що я вирішив не пошкодити вашу ніжну душу за винятком богослужіння і декапітації. Я просто пропущена ця цікава деталь.

8. У Каркаси проходять суворий візуальний контроль. Найкращі копії відзнакуються в магазинах в цілому. Деякі торговці люблять вирізати мертві птахи самостійно.

09 мар

Шлях брилера: Від забою проти Р

10. Решта буде розчленована.

11.

Шлях брилера: Від забою проти р.

12. Курячі антрали з цього моменту називають «за продуктами», промивають і сортують.

13.00 р. Якщо вони продаються, вони будуть продані.

14. Вони не мають шансів бути продані.

15.00 р. Деякі вироби беруть на охолодження.

16.00 р. Решта зважена і відправлена в магазини.

17.00 р. Ну і в магазинах, пікі покупець вирішує, що він хоче більше сьогодні, крило, стегна або груди.

Джерело: