Елюзивні активи

Прогулянка по Волгограду з родиною.
Є багато автомобілів, але ми все ще переміщуємо на швидкості лижих пішоходів.
На ліву - неприємна компанія на круїзі. Буває, здається, звичайні життєрадісні хлопці, але ви відчуваєте, що у них є деякі веселощі, не добре - за рахунок інших.
З вікна пасажира, гучний і смішний погляд вперед, протрудований півметра, як собака збирається до дачі. Він був на телефоні і повинен був відірвати з вулиці. Від відкритого вікна задньої двері просто злипають і вентильовані в вітрових ніжках в чорному взутті. П'ять людей в машині і всіх хлопчиків.
Я чую, а потім я бачу в моєму дзеркалі спини, що скутер йде. Невеликий стілець з колесами трохи більше, ніж офісні стільці. На скутері, щільно збуджена разом, хлопець і дівчина сідають, як без шоломів, але дівчина в коротких джинсових шортах. Вони клинуть між мною і круїзером і раптом дівчина знімається з неї взуття з ноги прилипає з джипа і мопеда в одному різкому русі, прискорюючи, рухаючи вперед, маневруючи між автомобілями. Тим часом потік припиняється до нуля.
jeep honks in impotent anger, намагається steer to the oncoming, але є також залізний потік. «Бойс» гучно сниться, жолоб в білому носку поповнився з задньої дверима, але швидко усвідомлює, що ходьба за скобами з виходом взуття, не можна довше тримати...
Все це було несподівано і дивився дикий, я перевернув голову і зустрів очі з водієм сусіднього «гілочка», він посміхався широким, демонструючи мені нижню склянку.
Драйвер:[next]
до Ні, хороша дівчина, це! П'ять хвилин тому, я чаю ці фейки в джип, і там було те, що мопед проходячи, так що вони всі збираються з вікон до талії, щоб доторкнутися до дівчині. Вони не досягали, вони щось ловили, а потім вони заливали їх від голови, щоб зробити з деякими білими начинками з McDonald's ... Хлопці змушені зупинитися на очах.
І тепер ви бачили...

З того, що «інструмент» не може зловити, бо льотчик Citroen є тільки Fantomas.

浜у 涓 蹇

Джерело: