Поліція жорстокість

Blogger Ternovskaya пише:

Я завжди маю нагоду поліцейських і сподіваюсь на те, що найближчим часом не буде людей в своїх ранах, які благно порушують закон, замість захисту громадян.

Я закінчив затриманий і взявся до поліцейського відділення «Віхіно». Протидія відбувалася перед десятками свідків. Не вплине на те, що сталося. АТС був ще більш веселим: загрози, спроби зв'язати різні порушення до справи і т.д.

Військово-морський будинок 13 будинок 2. Неподалік від мене на всіх, тому я вирішив покинутися до фільму події. Перед ATC є велика парковка, де пішохідний доступ не обмежений. Після чого огорожа, бар'єр і прохідна дорога, після чого стежка веде до будівлі ATC.

Листи + 6 фотографії

Військово-морські заготовки до ранку. Будівля підійшло людей, які підтримують Олексій та журналісти. У певній точці чоловіка, невідомої для мене, почав ставити постери всюди.

03 мар

Склеюється з серця, на епоксидах.

Р

Я пропустив, як поліцейські прийшли на площу і оточені зібраних людей. Я швидко повернувся і почав знімати фотографії. Але це не було. «Не знімати!»

Наступний бесіда дивився щось, як це:

до Не беріть мене!
- Чому це, ви обов'язково і у мене є всі права
до Ні, це об'єкт безпеки і я проти вас знімків мене.
Ви можете бути проти нього, але законом, що має право зробити так, поки ви на обов'язки, і я в відкритому громадському місці, не в об'єкті безпеки.
- і мій зсув надходить, покажіть мені Ваш ідентифікатор!
Ви знаєте, якщо ви не на обов'язку, я не збираюся показати вам що-небудь.
- і перевірте свої документи, мені потрібно ім'я на замші (навійшов до іншого офіцера поліції)

Я запитую, щоб розповісти мені про причини перевірки. За три хвилини перший учасник конфлікту (який презентував себе як поліцейський, голова відділу і, можливо, якщо я не помилився, його прізвище Тютюрин) не знайдено. Хоча він може плутати ім'я другого поліцейського, він не говорить про свою колегу:

Я не знаю, що сайт буде на сайті.
Я зняв, що сталося на площі.
Це охоронна споруда, в'їзд до авто закривається тут (це про цегляну висить на вході)
- але немає обмежень на пішоходів, є безкоштовна громадська територія
до Не знаю, що ви тут зняли.
- Я прокоментую, що відбувається на площі.
- Чи покажете мені документи?
до Так, будь ласка (passport)
- так, добре, візьміть його до поліцейського вокзалу (звідси поліцейський великий, перш ніж це говорить про те, що він більше не в лінії обов'язки і з ким все почалося), і тут (всі один з плакатів), додайте його до справи!

На цій точці приїжджає Олексій Військовий. Я маю час сказати йому, що я був заарештований за збираю фотографії перед поліцейською станцією. Ліоша намагається пересуватися, але вони візьмуть на машину.

У поліцейській станції "Віхіно" міліція сидить на написання деяких документів, і накладає на стіл один з плакатів, що занесені на площі. І я вже зателефоную юристу Національній юридичній службі, який є нашим партнером проекту «Станція без президенцій».

Управлінець намагається пояснити мені. Є також фрази, такі як «навіть, це Олексій Військовий сказав що-небудь на площі?», «за якою метою було з фотографіями безпеки?» і т.д. Я відмовляю сказати все, тому що я не зобов'язаний зробити будь-які коментарі, я вважаю все, що відбувається без законності і зловживання службовим органом.

Періодично, інші поліцейські вводять в приміщення, які бажають стати героями дня. Кожна з них вважає, що їх обов'язок взяти постер з столу і попросити мене, «Що це, що означає це?» Я повинен пояснити, що цей плакат не має нічого спільного.

В одній точці чоловіка зі скатертини настає одне питання. Я сказав йому, що я не збираюся пояснити що-небудь до нього, до якого людина відповідає, що тоді він буде «попередити все, щоб мене просто за поліцейським парканом». Я попросив йому, що він був, але поліцейський, який був присутній сказав, що він не знає і нічого не чув.

Більше діалогів:

Що ви хочете, що ви хочете?
Я хочу взяти фотографії в рідному місті.
- До лісу!

Я хочу, щоб я написав дві заяви: до начальника відділу міліції та до прокуратури (поліція повинна подати форми до мене, але вона виходить на це третій раз).

У вас є жир обличчя, що з'являється в:

до Так, ви були в армії?
Як це стосується того, що сталося?
Я вже виглядав, я не служив (і winks на мене)

Надії, що це може бути використана. Але, алас, вік не той же, і я навчався нормально.

Настає новий бос, усвідомлює, що я не скажу нічого собі, і говорить про те, що дві міліціонери визнають порожній папір, що вони свідчили мене, щоб сказати що-небудь.

Я згадував, що я можу звільнити і надати паспорт. Десь в середині цієї історії, інший затриманий фотограф був привезений і вийшов з собою.

На жаль, якщо він не був для адвоката, це буде набагато важче, щоб справити справу на мене.

Назад на площі я зумів зловити Alexei і поговорити трохи. В цілому кримінальний випадок буде ініційований логотипом «РосПіль». Тепер вони почнуть шукати той, хто зробив його, і зловживали гербом Росії. Військово-морська є свідком.

Джерело: