Маленькі наречені.

Ранній шлюб є нормою в невеликих селах в мусульманських країнах. Після святкування весілля з родичами, маленькі наречені burqa і зайдіть в нове життя з чоловіками. «Земля сільських дівчат дивиться шлюб як втечу з загального контролю своїх сімей», - сказав він.
10 зображень + текст

Маленькі наречені.

1,1 км «Коли я бачив його, я приховав. Я був згублений, щоб побачити його, Тагані (у рожевому) згадує перші дні її шлюбу, коли вона була шістьма, і він був двадцять п'ять. Молода дружина надана для цього фото з екс-класантом Гхада, також маленькою нареченою, біля будинку в гірському Хаджі.

Маленькі наречені.

2,2 км Після святкування весілля з близькими Йеменські наречені Сідаб і Гаулія зносили burqa і зайдіть в нове життя з чоловіками. «Земля сільських дівчат дивиться шлюб як втечу з загального контролю своїх сімей», – розповідає активістка, що проживає в столиці Сана.

Маленькі наречені.

3. У Ця група молодих наречених в с. в західному Ємені була тихою і сором'язливою до розмови перетворилася на освіту. Більшість дівчат, які одружилися між віками чотирнадцяти і шістнадцяти ніколи не брали участь у школі, але все ж говорять, що вони ще сподіваються отримати освіту.

Маленькі наречені.

4. Азія, чотирнадцятирічна мати, промиває її новонародженої дівчинки дитини в її будинку в Гаджії, при цьому її дворічної дочки грає. Азія продовжує блемувати і дуже слабкий після пологів, без освіти або доступу до інформації про те, як піклуватися про себе і її здоров'я.

Маленькі наречені.

5. Умань Нуд Алі був десять років, коли вона побігла від свого чоловіка, набагато старше, і взяв таксі до пансіонату в Санаї, Йемен. Вибраний акт дівчини перетворилася на національну героїню – бійцю за права жінок. Тепер вони розлучаються, вона повернула додому з сім'єю і знову збирається в школу.

Маленькі наречені.

6. Жнівень Кандагарський поліцейський Малалай Какар загинув чоловіка, який неодноразово захопив свою п'ятнадцять-річну дружину для розшуку його. «Нехай буде зроблено до нього», - сказав Капкар, коли запитав, що станеться чоловікові. «Мені тут царі». Какар пізніше загинув Талібан.

Маленькі наречені.

7. Про нас Він був добре минулий ніч, коли п'ять років Ражані був від сну і її дядько переніс її на весілля. Неправомірний шлюб дитини в Індії, тому такі обряди часто проходять в ранні години ранку. Вони стають секретом, що все село зберігає, один селянин пояснив.

Маленькі наречені.

8. Ражані і її хлопчика, ледь дивляться один на одного, як вони маррі перед святим вогоньм. Традиційно молоді наречені продовжують жити в домашніх умовах до пологів, коли друга церемонія відзначає свій перехід на повну силу свого чоловіка.

Маленькі наречені. р.

9. Навігація Хоча ранні шлюби є нормою в її невеликому селі Непалі, шістнадцятирічна Суріта кричить в протесті, як вона залишає її рідному домі і перевозиться на нове село чоловіка.

Маленькі наречені.

10. Коли батьки Сонцела, які живуть в Раястані, Індія, влаштували її шлюб у віці одинадцяти років, вона загрожувала доповідати їх до поліції. Вони оновлюються і Sunil, тепер тринадцять, залишаються в школі. «Поїзд дасть їй перевагу над іншими», – каже її мама.

Маленькі наречені.

Джерело: