Хомбек китає з узбережжя Каліфорнії

Відпочивали на узбережжі Каліфорнії змогли захопити величезні хитання халатів, які занурилися в районі.
Ви не бачите, що кожен день.

1,1 км На цей сонячний день багато людей відпочивали на узбережжі, і кілька яхт, що плавають на воді. Звісно, багато відпочиваючих знали, що нещодавно з'явився кластер кит, але люди не думають, що контакт з морськими гігантами прийде так близько.

2,2 км Один з перших, щоб побачити гранатомет 69-річної пенсійної групи Bouton (Bill Bouton). На цій точці людина була їздою, і його шлях лежав у місті Сан-Луїс Обідпо.

3. У У хвилині Білл припинив машину і вказував об'єктив своєї камери, який він завжди мав з ним, на халати перевернути. Веганські ссавці вже помітили і відпустять поблизу людей. Деякі з них ковтати до одного з поперечок буквально на довжину руки.

4. У Навколо цілого натовпу навушників зібралися навколо кит. Деякі люди приїхали ближче на яхти, в той час як інші використовуються серфінгу. В той же час переплітається вкрай мирно, тільки періодично піноутворюючи воду з його масивними фліпперами.

5. Умань Я був дуже щасливий, як я був водіння минулого і планування фотографії місцевих птахів, але я зумів захопити щось більше! Я був захоплений безстрашністю мужів, які прийшли до кит. Вони були лише кілька футів від нього, каже фотограф.

Джерело: bigpicture.ru