Державна думка - звіт про практику

Взяти з ru-vederko
Джерело: блогер yeenzo.livejournal.com/46722.html

Що я бачив сьогодні шокував мене. Часті речі набагато цікавіше, коли ви бачите їх життя. Ця тема є дивним офтопічним, але вона вимагає уваги:

Сьогодні ми були на зустрічі GD, прямо в залі. Відвідування суворо обмежена в часі і при вході до зали більш ніж при вході в будівлю. Ми відразу на в'їзді взяли телефони і камери скошнік і як він вийшов з причини. Що ми побачили, що все, щоб бути перепланованим WTF?!? Ми знаємо, що політики знали, але просто так... Я ніколи не бачив таких мес. Номер менше кварталу, і тих, хто зайнятий з будь-яким, але сидячи і законами. Кожен ходить вільно навколо залу, чатів один з одним, хтось читає газети, в задній рядках вони зазвичай грають карти. Yedrosnya грає iPads. У будь-якому місці є атмосфера стипендії та скваблінгу, навіть у стільці голови Морозова. Він читає в дуже сумному голосі, і це все. На правому моменті, на своїй команді, кожен просто приходить на свої сидіння і натискає кнопки, потім знову йде про свій бізнес. О, так, ви скажете Путін, Медведєв є основною в країні і вирішує все. Авотуї! Все вирішується жировою тітою в червоному кольорі. Від LA, як вона сидить у своїх місцях. Її завдання полягає в тому, щоб запустити і розповісти, хто голосувати за. До речі, денне зростання індексації зарплат, пенсійних фондів та стипендії. Так, коли ви попросите, де ваші гроші, знати, що це було засвідчено цією тітою в червоний, в напрямку якого всі зміни до збільшення були неоновлені. Весь цей час я хотів розбити “Що таке ебать?” Це те, що вони роблять, літаючи так важко зустрітися з спалахом світла, ризикуючи життя звичайних громадян, просто ебать навколо в залі, граючи iPad або читання газети? Все сумне і гасне. Баша на тебе. Не є парламентом, це офісний курець. Я так шкода, що мій фото був прийнятий, я повинен побачити його.

Тим не менш, в той час як депутати грають IPad і картки, на в'їзді в державну Дума це стара леді. Це третій день і він голодний. Побачити справедливість. Ветеран працівник і ВОС.

р.

Як я розумію від своїх слів, сина її загинув. Акуратно вбивця від партії кроків і тьяків. Жінка не має права. Прокуратура, міліція, суд, Адміністрація Президента. Кожен кладе пристрій на ньому. І правозахисник Лукін і депутати Держдуми в повному складі і всіх ЗМІ.

Під час пікету, її плакати та накази були взяті з наших валіантних поліцейських. Стара леді є діабетичною і ледь. Герої, cho ...

Тільки бабуся хоче помітити журналістів і громадськості, бо вона втомилася шукати правду в стінах держави. Поставити історію своїми руками. Ми повинні допомогти старій леді.

Все, що потрібно зробити, щоб журналісти знали. Ми можемо зробити це. Якщо ви не думаєте, що ця історія заслуговує на увагу, нехай Петя змогла її негайно.

Джерело: Державна думка. Звіт про практику. Тиждень.

Джерело: